A Wavita webáruházról

A Wavita webáruházban az egészség megőrzésén és visszaszerzésén van a hangsúly, ezért a kínálatban minőségi vény nélkül kapható gyógyszerek, vitaminok, táplálékkiegészítők és gyógykészítmények széles skálája található meg. A magyar nyelvű webshopban olyan neves márkák termékei vannak jelen, mint a Proenzi, Walmark vagy Idelyn. A vásárlókat számos kategória segíti a számukra legmegfelelőbb készítmény megtalálásában, legyen az krém, immunerősítő tabletta vagy memóriaserkentő, esetleg alvássegítő vitamin vagy gyógytea. A Wavita gyermekeknek, nőknek és férfiaknak szóló termékcsaládjai az adott csoportok leggyakoribb problémáira fókuszáló termékeket kínálnak, így a webáruházban mindenki, legyen szó bármilyen korcsoportról, fellelheti azt, amire egészsége megőrzéséhez és visszaszerzéséhez szüksége lehet. 

Kép

Fizetési módok és kiszállítás

A Wavita webáruházában banki átutalással, utánvétes (készpénz illetve bankkártya) és online bankkártyás fizetéssel van lehetőség vásárolni. A webshopban való vásárlás nem regisztrációhoz kötött, azonban a regisztrált vásárlók exkluzív akciókat és funkciókat élvezhetnek.

Amennyiben rendelése eléri vagy meghaladja a 10.900 Ft-ot, a Wavita ingyenesen házhoz szállítja rendelését. A regisztrált felhasználók számára már 9000 Ft vásárlás esetén is ingyenes a kiszállítás. A webáruház GLS futárszolgálattal kézbesíti a termékeket, valamint a rendelés a GLS csomagpontjain is átvehető. A kiszállítás időtartama 3-4 munkanap, díja 900 forint egész Magyarország területén. Utánvétes fizetési mód esetén a webshop 200 Ft kezelési költséget számít fel.

A GLS csomagponton való átvételre a vásárlónak 5 munkanapja van attól a naptól számítva, amikor megkapja a küldeménye megérkezését igazoló SMS üzenetet. Az átvételi pontokon általában utánvétes és bankkártyás fizetési mód is elfogadott.

Kép

Visszaküldés

Amennyiben valamilyen oknál fogva vissza szeretné küldeni a webáruházból rendelt termékeket, a csomag átvételétől számított 14 napon belül vegye fel a kapcsolatot a Wavita ügyfélszolgálatával, akik pontos instrukciókkal látják el és ideális esetben pénzvisszafizetést biztosítanak.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merül fel a termékekkel vagy vásárlással kapcsolatban, a Wavita webshopjának ügyfélszolgálatát az alábbi címeken érheti el:

 • e-mail: ugyfelszolgalat@wavita.hu
 • telefon: +36 30 581 41 71 (Hétfő-Péntek 09:00 – 17:00)
 • a webáruház chat funkciója

A Wavita webshopját a Facebookon is megtalálja.

Wavita kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Slevový kód Wavita na slevu 410 Kč při nákupu nad 2 399 Kč

01.09.2023

Slevový kód Wavita na slevu 270 Kč při nákupu nad 1 699 Kč

01.09.2023

Slevový kód 500 Kč při nákupu nad 3 599 Kč

01.09.2023

Kedvezményes kuponok felhasználása az Wavita webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Wavita webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Wavita webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Wavita weboldalán való rendelésekor a „Kuponkód” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Felhasználom gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Wavita.hu – egészséges életmód

Vitaminok, vény nélkül kapható gyógyszerek, táplálékkiegészítők a Wavita webáruházában. A webshopban elismert márkák gyógykészítményei között válogathat, melyek segítenek szellemi és testi egészsége visszaszerzésében és megőrzésében.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Wavita webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be