Wavita

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Wavita kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 7 % mindenből a webáruházból Wavita

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

Vitaminok, vény nélkül kapható gyógyszerek, táplálékkiegészítők a Wavita webáruházában. A webshopban elismert márkák gyógykészítményei között...

A Wavita webáruházról

A Wavita webáruházban az egészség megőrzésén és visszaszerzésén van a hangsúly, ezért a kínálatban minőségi vény nélkül kapható gyógyszerek, vitaminok, táplálékkiegészítők és gyógykészítmények széles skálája található meg. A magyar nyelvű webshopban olyan neves márkák termékei vannak jelen, mint a Proenzi, Walmark vagy Idelyn. A vásárlókat számos kategória segíti a számukra legmegfelelőbb készítmény megtalálásában, legyen az krém, immunerősítő tabletta vagy memóriaserkentő, esetleg alvássegítő vitamin vagy gyógytea. A Wavita gyermekeknek, nőknek és férfiaknak szóló termékcsaládjai az adott csoportok leggyakoribb problémáira fókuszáló termékeket kínálnak, így a webáruházban mindenki, legyen szó bármilyen korcsoportról, fellelheti azt, amire egészsége megőrzéséhez és visszaszerzéséhez szüksége lehet. 

Kép

Fizetési módok és kiszállítás

A Wavita webáruházában banki átutalással, utánvétes (készpénz illetve bankkártya) és online bankkártyás fizetéssel van lehetőség vásárolni. A webshopban való vásárlás nem regisztrációhoz kötött, azonban a regisztrált vásárlók exkluzív akciókat és funkciókat élvezhetnek.

Amennyiben rendelése eléri vagy meghaladja a 10.900 Ft-ot, a Wavita ingyenesen házhoz szállítja rendelését. A regisztrált felhasználók számára már 9000 Ft vásárlás esetén is ingyenes a kiszállítás. A webáruház GLS futárszolgálattal kézbesíti a termékeket, valamint a rendelés a GLS csomagpontjain is átvehető. A kiszállítás időtartama 3-4 munkanap, díja 900 forint egész Magyarország területén. Utánvétes fizetési mód esetén a webshop 200 Ft kezelési költséget számít fel.

A GLS csomagponton való átvételre a vásárlónak 5 munkanapja van attól a naptól számítva, amikor megkapja a küldeménye megérkezését igazoló SMS üzenetet. Az átvételi pontokon általában utánvétes és bankkártyás fizetési mód is elfogadott.

Kép

Visszaküldés

Amennyiben valamilyen oknál fogva vissza szeretné küldeni a webáruházból rendelt termékeket, a csomag átvételétől számított 14 napon belül vegye fel a kapcsolatot a Wavita ügyfélszolgálatával, akik pontos instrukciókkal látják el és ideális esetben pénzvisszafizetést biztosítanak.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merül fel a termékekkel vagy vásárlással kapcsolatban, a Wavita webshopjának ügyfélszolgálatát az alábbi címeken érheti el:

 • e-mail: ugyfelszolgalat@wavita.hu
 • telefon: +36 30 581 41 71 (Hétfő-Péntek 09:00 – 17:00)
 • a webáruház chat funkciója

A Wavita webshopját a Facebookon is megtalálja.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása az Wavita webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Wavita webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Wavita webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Wavita weboldalán való rendelésekor a „Kuponkód” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Felhasználom gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Wavita.hu – egészséges életmód

Vitaminok, vény nélkül kapható gyógyszerek, táplálékkiegészítők a Wavita webáruházában. A webshopban elismert márkák gyógykészítményei között válogathat, melyek segítenek szellemi és testi egészsége visszaszerzésében és megőrzésében.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  7 %  összeget a vásárlásból a  a Wavita webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.