Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Az IObit webáruházról

Az IObit webáruházában olyan számítógépes szoftverek vásárolhatók meg, melyek segítenek a PC optimalizálásában, tisztán tartásában és biztonságossá tételében. A cég 2004-óta forgalmazza innovatív programjait, melyek célja, hogy a felhasználók a legjobbat hozzák ki számítógépeikből és adataikat biztonságban tudják.

Az iObit termékeiről

Az iObit Uninstaller megtisztítja a számítógépet és meghajtóját a nem kívánt alkalmazások törlésével és a virtuális szemét eltávolításával. Az IObit Driver Booster nevű terméke növeli a számítógép meghajtójának sebességét. Az IObit vírusirtó programjai megvédik a felhasználók adatat és kiszűrik az interneten leselkedő vírusokat és kártevőket. Ezeken kívül a vállalat még számos más szoftverrel várja vásárlóit, melyek a felsorolt funkciókat egyesítik vagy még többet kínálnak. Sok program alapverziója akár ingyenesen is letölthető vagy megvásárolható a PRO változat, mely teljes körű szolgáltatásokat nyújt.

Fizetési módok és vásárlás

Az IObit webáruházában a következő online fizetési módok érhetők el:

 • online bankkártyás fizetés (Visa, MasterCard, Maestro, American Express)
 • PayPal
 • banki átutalás

Miután a fizetett összeg megérkezik az áruházhoz, a vásárló egy regisztrációs kódot kap, mellyel telepítheti az adott programot a számítógépére.

Reklamáció és pénzvisszafizetés

A legtöbb termék esetében az IObit webáruháza 60 napos pénzvisszafizetési lehetőséget kínál. Amennyiben a vásárló gondot észlel, vagy nem elégedett a vásárolt szoftverrel,  ezt tudatnia kell a webshop munkatársaival a webáruház felhasználói felületén. Amennyiben a vevő reklamációja megegyezik az oldalon leírt feltételekkel, az IObit pénzvisszafizetést biztosít.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Az IObit webáruházának ügyfélszolgálatával a webshop felhasználói felületén és Facebook vagy Twitter oldalán keresztül veheti fel a kapcsolatot.

Kedvezményes kuponok felhasználása az iObit webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az iObit webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az iObit webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be az iObit webáruházában való rendeléskor a „Rendelkezek árengedmény kuponnal” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Beváltás gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

IObit.com - A gyors számítógépért!

Az IObit webshopja olyan szoftvereket kínál, melyek segítenek a számítógépek karbantartásában, megtisztításában, a teljesítmény fokozásában és a felhasználók adatainak biztonságos tárolásában.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a IObit webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.