AVG Technologies

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

AVG Technologies kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza slevy a kupóny mindenből a webáruházból AVG Technologies

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Biztonságosan az online térben? Az AVG Technologies termékei megvédik eszközeit és adatait az internet veszélyitől, legyen az vírus,...

Az AVG Technologies webáruházról

Az internet mindennapjaink részévé vált. A világháló ma már nem csupán a számítógépeinkre korlátozódik, hanem jelen van a mobiltelefonunkban, okosóránkban, autónkban, munkahelyünkön és ezzel együtt a ránk leselkedő online veszélyek száma is megnőtt. Az AVG Technologies célja, hogy vírusirtó szoftverjeivel és egyéb hasznos számítógépes programjaival segítsen készülékeink és adataink megvédésében. Innovatív technológiáiknak köszönhetően webáruházukban egyedi szoftvereket kínálnak kedvező áron cégeknek, intézményeknek és magánszemélyeknek.

Kép


Mik találhatók az AVG Technologies webáruházának kínálatában?

 • vírusirtók mobiltelefonokra, számítógépekre
 • programok, melyek felgyorsítják eszközeit
 • programok, melyek biztosítják a biztonságos internetes böngészést
 • adatlopást megelőző szoftverek
 • programok, melyek biztonságossá teszik WiFi hozzáférését

Ez pedig csak néhány az elérhető lehetőségek közül. A webáruházban Windows és MAC operációs rendszerekre külön termékek találhatók meg, az egyszerű böngészés kedvéért külön kategóriákba sorolva. Minden terméknél részletes leírást talál, melyben specifikálva vannak az adott szoftver tulajdonságai, funkciói, rendszerkövetelményei és összehasonlítása más termékekkel, sőt, a legtöbb program esetében ingyenes próbaverzió letöltésére is van lehetőség.

Vásárlás és fizetési módok

A webáruház legtöbb termékének online jellege miatt a szoftverek vásárlás után letölthetők. A szolgáltatások egy bizonyos időtartamra fizethetők elő, ez pedig idővel megújítható. A programokat egyszerre több eszközre is előfizetheti. Az AVG Technologies számos programja letölthető a Google Play és App Store online áruházaiból is.

Az AVG Technologies webshopjában online fizetési módokra van lehetőség, konkrétan online bank- vagy hitelkártyás fizetésre (Visa, MasterCard, American Express) és PayPal használatára.

Kép


Reklamáció és pénzvisszafizetés

Az AVG Technologies hivatalos webáruházában vásárolt egyes termékekre 30 napos pénzvisszafizetési garancia vonatkozik. A forgalmazóktól és egyéb internetes oldalakról vásárolt termék esetében a konrét eladó szabja meg a pénzvisszafizetés feltételeit. 

Ügyfélszolgálat és telefonos applikáció

Az AVG magyarországi forgalmazója Budapesten található, ez a FOOLY Stúdió Kft., amely a következő telefonszámon érhető el: +36 1 7994050.

Amennyiben kérdése van a letöltéssel, vásárlással és termékekkel kapcsolatban, az AVG angol nyelvű technikai csapatához bármikor fordulhat, velük a webáruház felhasználói felületén veheti fel a kapcsolatot.

Az AVG Technologies termékeiről még több új és naprakész információt tudhat meg a közösségi média platformokon: Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn

Az AVG Technologies webáruházában Csehországból és Lengyelországból is akciós áron vásárolhat a Tiplinóval. 

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata az AVG Technologies webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a AVG Technologies és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a AVG Technologies webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be a AVG Technologies weboldalán való rendelésekor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik a vásárlás végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

AVG.com - online biztonság

Biztonságosan az online térben? Az AVG Technologies termékei megvédik eszközeit és adatait az internet veszélyitől, legyen az vírus, adathalászat vagy egyéb fenyegetés. Az AVG webáruházában számos szoftver közül válogathat, melyeket akár mobiltelefonjára vagy okoseszközeire is letölthet.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  kedvezmények és kuponok  összeget a vásárlásból a  a AVG Technologies webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.