Gamager webáruházról

Több, mint 6 évnyi megbízhatóságot ad a GamageR webáruház, ahol hatalmas a választék, alacsonyak az árak és azonnali kiszolgálásban részesülhet. Oldaluk digitális termékkódokat forgalmaz, tehát a náluk vásárolt terméket nem fizikai formában vagy adathordozóban, hanem digitális kód formájában, elektronikus úton kézbesítik Önnek. 

Kép

Termékek

Több platformra vásárolhatnak nagyszerű termékeket, amelyek kategorizálva vannak műfajok szerint: horror, kaland, indie, szoftver, sport, taktikai, FPS/FPP. Kedvező áron juthatnak hozzá antivírusokhoz, hogy teljes körű védelme legyen számítógépén, akár a WINDOWS 11-et is szuper áron vásárolhatja meg, ha pedig érdekli Önt a Cyberpunk világa, akkor járja be a színes és vad Nigth Cityt, ugyanis a Cyberpunk 2077 a CD Projekt RED (The Witcher 3: Wild Hunt) új, nagyszabású, nyílt világú akciójátéka. 

Fizetés és szállítás

A weboldalon, a bankkártya vagy Barion egyenleg fizetési módszert a Barion Payment Zrt. biztosítja Önöknek, illetve fizethetnek PayPal-al is. Egyedi és saját fejlesztésű rendszerük lehetővé teszi a digitális kódok azonnali és automatikus elosztását. Tehát Ön emailben kapja meg vásárlás után gyorsan a digitális termékkódot és az aktiváláshoz szükéges lépéseket. 

Kép

Kapcsolat

Elakadt, problémába ütközött valahol vagy akár kérdése lenne készletükkel kapcsolatban esetleg kérdése lenne a GamageR oldallal kapcsolatban? Ez esetben az alábbi címen írjon a webáruháznak: info@gamager.com

Ha pedig valahol elakadt fizetés közben? Kérdése lenne rendelésének fizetésével, számlázásával kapcsolatban? Ez esetben az alábbi címen jelezze: payment@whatzz.hu

A webáruházat a közösségi médiában is megtalálja: Facebook, Instagram és Youtube, valamint Discordon

Amennyiben a más hasonló webáruházak is érdekelnék, a Tiplinó hobbi és sport, valamint az elektronika és számítógépek kategóriájában számos erre szakosodott webshopot talál, ahol ugyancsak kedvezményesen vásárolhat, mint például a Green Man Gaming, BlackShark vagy a GameCity.

Kedvezményes kuponok felhasználása a GamageR webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a GamageR webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a GamageR webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be a GamageR webáruházában való rendeléskor a kupon számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Gamager - Eredeti játékok akár azonnal

Steam, Origin, Uplay és más-más platformokhoz digitális játékok akár azonnal, megbízhatóan. Ez a GamageR, ahol nem kell a kiszállításra várnia és kedvező árakon vásárolhat a Tiplino cashbackportál segítségével.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Gamager webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be