BeWooden

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

BeWooden kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 4 % mindenből a webáruházból BeWooden

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

A BeWooden webshopja fából, fémből és egyéb természetes anyagokból készült csokornyakkendőket, pénztárcákat, ékszereket, kiegészítőket és...

A BeWooden webáruházról

A BeWodden magyar nyelven is elérhető webáruháza fából, bőrből és egyéb természetes anyagokból készült csokornyakkendőket, pénztárcákat. ékszereket, kiegészítőket, ruhadarabokat és dekorációkat kínál. Az Európai Unióban kézzel készült, környezetbarát termékek célja a hagyományos gyártási folyamatok és módszerek megőrzése, valamint az egyediség, önkifejezés segítése.

Kép

A BeWodden története

A BeWooden cégének története a csehországi Beszkidek hegységében fekvő Chlebovice községéből indult, ahol 2013-ban a vállalat alapítói Jacob, Ctirad és Patrick egy olyan céget álmodtak meg, amely hisz az emberek egyéniségében és segít kifejezni azt. Termékeik elkészítésénél a cél a hagyományok megőrzése és a természetközeliség, ezért nagy gondot fordítanak a környezettudatosságra és a kézimunkára, így termékeik legtöbbje kézzel készül. A cég az évek során számos országba terjeszkedett, így termékeik ma már Magyarországon, Szlovákiában, sőt Skandináviában is megvásárolhatók.

A BeWooden kínálatából - nyakkendők, pénztárcák, karórák, ékszerek

A BeWooden első és egyben legnépszerűbb termékei a fa csokornyakkendők, melyek férfi és női változatban is megvásárolhatók. Emellett a webshop kínálatában természetes anyagokból készült karórák, pénztárcák, mandzsettagombok, brossok, medálok, gyűrűk, karkötők, medálok és számos egyéb ékszer és kiegészítő megtalálható, melyek akár igény szerint személyre is szabhatók. Ez pedig nem minden, hiszen a folyamatosan bővülő választékban újabban minőségi táskák, kendők, napszemüvegek és dekorációk is elérhetők.

Kép

Fizetési és szállítási módok

A BeWooden webshopjában a következő fizetési módokra van lehetőség:

 • online bankkártyás fizetés (GoPay)
 • banki átutalás a webáruház bankszámlájára
 • utánvétes fizetés a csomag átvételekor

30 000 Ft fölötti vásárlás esetén a BeWooden webáruháza világszerte ingyen szállítja termékeit. Ennél alacsonyabb összegű rendelésnél a DPD futárszolgálattal való szállítás díja 1700 Ft, a Magyar Postával való kézbesítés pedig 1500 Ft. A szállítás ideje mindkét esetben 2-4 munkanap.

Visszaküldés és elállási jog

A BeWooden webáruházából rendelt termékek esetében a vásárlónak 30 nap áll rendelkezésére a termék visszaküldésére. A visszaküldést megelőzően fontos kapcsolatba lépni a webshop ügyfélszolgálatával. Amennyiben az árucikkek megfelelő állapotban és megfelelő időn belül visszaérkeznek a webáruházhoz, a vásárló visszakapja vásárlása összegét. Ezek a feltételek az arcmaszkokra és a személyre szabott termékekre nem vonatkoznak.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A webáruház ügyfélszolgálata bármilyen termékekkel, vásárlással és visszaküldéssel kapcsolatos kérdésben a vásárlók rendelkezésére áll:

 • e-mail: info@bewooden.hu
 • telefon: +3630675302
 • cím: Fryčovice 720, 739 45 Fryčovice, Cseh Köztársaság

A BeWooden a közösségi médiában: Facebook, Instagram

A Tiplinó kuponjaival most Szlovákiából, Csehországból és Lengyelországból is kedvezményesen vásárolhatók meg a BeWooden termékei. 

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a BeWooden webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a BeWooden webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a BeWooden webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a BeWooden webáruházában való rendeléskor a „Kupon” gombra kattintva kiugró mezőbe.

Kép

3. A kód bemásolása után kattintson a Kosárba gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

BeWooden.hu - Fa órák és kiegészítők

A BeWooden webshopja fából, fémből és egyéb természetes anyagokból készült csokornyakkendőket, pénztárcákat, ékszereket, kiegészítőket és dekorációkat kínál. Az EU-ban készült, környezettudatos termékek akár személyre is szabhatóak, hogy száz százalékosan viselőjük egyéniségét tükrözzék.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  4 %  összeget a vásárlásból a  a BeWooden webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.