Sockshop

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Sockshop kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2,5 % mindenből a webáruházból Sockshop

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

A Sockshop új szintre emeli a zoknikat, hiszen webáruházukban rengeteg stílusú, fazonú, anyagú és színű darab megtalálható, amelyek bármelyik...

A Sockshop webáruházról

A Sockshop webáruházában a zoknik nem csupán zoknik, hanem a ruhatár csendes hősei, akik könnyedén feldobják a különböző szetteket, melegítik vagy épp hűtik a lábat, decens vagy feltűnő kiegészítőként pedig segítenek a viselője egyéniségének kifejezésében. A webshop kínálatában egyszínű, mintás, színes, feltűnő, elegáns, női-, férfi- és gyermekzoknik egyaránt széles méretválasztékban megtalálhatók. A zoknik mellett a Sockshop online boltja harisnyákat, fehérneműket, kiegészítőket, például kalapokat és kendőket is kínál kedvező áron, sőt a Tiplinó kuponjaival most további akciókra tehet szert, vagy jutalmat szerezhet a cashback szolgáltatásnak köszönhetően.

Kép

Mit tartogat a Sockshop kínálata?

A Sockshop webáruházában számos anyagú és fazonú zokni között válogathat, találhatók itt bambusz, kasmír, pamut, alpaka illetve gyapjú zoknik is. A klasszikus fazon mellett, térdzoknik, bokazoknik és harisnyák szintén elérhetők a webshopban. Nem számít, hogy üzletember, elegáns hölgy, tinédzser vagy óvodás korú gyermek, a Sockshop kínálatában mindenki megtalálja a számára megfelelő darabokat. Amennyiben a zoknikat ajándéknak szánja, a webáruházban egyenesen ajándékdobozzal együtt vásárolhatja meg őket. A zoknik mellett a webshop más termékeket is kínál, mint például harisnyákat, pizsamákat, kiegészítőket, kalapokat, kendőket és sok egyéb, izgalmas terméket.

Fizetési és szállítási módok

A webshopban a következő online fizetési módokra van lehetőség:

 • bank- vagy hitelkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Maestro & Solo)
 • PayPal

A Sockshop Egyesült Királyságban működő webáruháza az Európai Unió országaiba is szállítja termékeit, a szállítás díja £3.99, azonban ehhez hozzáadódhatnak különböző vámköltségek, illetve helyi adók, amelyek a vásárlót terhelik. A szállítás időtartama átlagosan 3-4, kivételes esetben 10 munkanap.

Reklamáció és a termékek visszaküldése

Amennyiben vissza szeretné küldeni a Sockshop webáruházából rendelt termékeket, a csomag átvételétől számított 30 napon belül megteheti ezt. Fontos, hogy a visszaküldött darabok viseletlen állapotban, eredeti csomagolásban és olyan állapotban jussanak vissza a webáruházba, amilyenben a vásárlóhoz megérkeztek. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. Mielőtt a termékeket visszaküldené, tudassa szándékát a webshop ügyfélszolgálatával a webáruház felhasználói felületén keresztül, ahol a részletes instrukciókat és a mellékelendő dokumentumok listáját is megtalálja. Miután a termékek sikeresen visszaérkeznek a Sockshop raktárába, a webáruház igény szerint pénzvisszafizetést vagy cserelehetőséget biztosít.

Amennyiben a rendelt termékek hibás állapotban érkeztek Önhöz, a visszaküldés költségeit a webshop állja. Fontos, hogy a fehérneműk és harisnyák esetében higiéniai okok miatt nincs lehetőség visszaküldésre.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Sockshop angol nyelvű ügyfélszolgálata a hét munkanapjain a vásárlók rendelkezésére áll:

 • telefon: +44(0) 1706 826 518
 • e-mail küldése a webáruház felhasználói felületén

Amennyiben még többet szeretne megtudni a Sockshop termékeiről és újdonságairól, a webshopot a közösségi médiában is megtalálja: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a Sockshop webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Sockshop webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Sockshop webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be a Sockshop weboldalán való rendelésekor az Add a discount code mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép


Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Sockshop.co.uk - több mint zokni

A Sockshop új szintre emeli a zoknikat, hiszen webáruházukban rengeteg stílusú, fazonú, anyagú és színű darab megtalálható, amelyek bármelyik szettet feldobják. Nők, férfiak, gyerekek, sportos és elegáns öltözködést kedvelők egyaránt széles kínálatból válogathatnak. Emellett a webshopban harisnyák, kiegészítők, fehérneműk, sálak és kalapok is kedvező áron megvásárolhatók.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a  a Sockshop webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.