SilverRushStyle

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

SilverRushStyle kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 7,5 % mindenből a webáruházból SilverRushStyle

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

A Stilver Rush Style webshopjában kézzel készült, minőségi ékszerek várják a vásárlókat. A féldrágakövekkel díszített, minőségi alapanyagokból...

A Silver Rush Style webáruházról

A Silver Rush Style webáruházában található ékszerekre akár műalkotásokként is tekinthetünk, hiszen egyedi, kézzel készült darabokról van szó, melyek között nincs két egyforma. A webshop világszerte a legtehetségesebb alkotók termékeit forgalmazza. Az ékszerek minőségi ezüstből, aranyból és a legszebb féldrágakövekből készülnek, mint például az opál, zafír vagy rubint. A kínálatban gyűrűk, medálok, nyakláncok, fülbevalók és karkötők találhatók meg. Az egyedi darabok között elegáns, visszafogott, merész, vagy épp extravagáns modellek is vannak, így minden hölgy megtalálhatja a személyiségéhez és stílusához leginkább illő ékszereket.

Kép

A Silver Rush Style webáruház története

A Silver Rush Style egy amerikai családi vállalkozás, melynek célja, hogy egyedi, különleges és elérhető árú, minőségi ékszereket forgalmazzon. A webáruházat New York városa ihlette, mely nyüzsgésével és intenzivitásával elvarázsol, azonban mégis megvan a maga bája és ez az, ami igazán felejthetetlenné teszi. A Silver Rush webáruházának ékszerei pontosan ilyenek. A cég célja, hogy kínálatukban minden hölgy megtalálja a számára tökéletes ékszereket, hiszen a nőkhöz hasonlóan a webshop minden egyes terméke is egyedi és utánozhatatlan.

A Silver Rush Style ékszerei

A webáruház ékszerkollekcióit különböző témakörök és országok ihlették, ezért a kínálatban egészen egzotikus jellegű darabok is megtalálhatók. Természetesen emellett a klasszikus, finom, visszafogott modellek sem hiányoznak az oldalról, ezért a Silver Rush Style webshopjába stílustól függetlenül minden ékszereket kedvelő hölgynek érdemes ellátogatnia, ha valami egyedi és különleges darabra vágyik.

Kép

Fizetési módok

A webáruházban a következő fizetési módokra van lehetőség:

 • online bankkártyás fizetés (Visa, Master Card, American Express, Discovery)
 • PayPal

Szállítás

300 USD vásárlás fölött a Silver Rush Style webáruháza ingyenes nemzetközi szállítást biztosít az UPS szolgáltatásával. Ennél alacsonyabb összegnél a szállítás díja 15 USD. Mivel ékszerekről van szó, ajánlott a csomag bebiztosítása, ennek díja 6 USD. A webáruház lehetőséget biztosít a csomag nyomon követésére. Az oldalon feltüntetett árak az esetleges vámköltségeket és helyi adókat nem tartalmazzák, ezek a vásárlót terhelik. A kézbesítés időtartama átlagosan 5-12 munkanap.

Visszaküldés 

A Silver Rush Style webáruházából rendelt termékek visszaküldésére a csomag átvételétől számítva 30 nap áll a vásárlók rendelkezésére. A termék visszaküldését megelőzően fontos kapcsolatba lépni a webshop ügyfélszolgálatával. A webáruház csak akkor biztosít cserelehetőséget vagy pénzvisszafizetést, ha a termék eredeti állapotban, dobozba csomagolva érkezik vissza hozzájuk. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli, ez alól kivételt csak az az eshetőség képez, ha az árucikk hibás állapotban érkezett meg a vásárlóhoz.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Silver Rush Style webáruházának angol nyelven beszélő szakértői bármilyen ékszerekkel vagy vásárlással kapcsolatos kérdésben a vásárlók rendelkezésére állnak. Az ügyfélszolgálat elérhetőségei:

 • telefon: 813-991-5907 (Hétfő-Péntek: 09:00 – 17:00 EST)
 • e-mail: store@silverrushstyle.com
 • cím: SilverRush Style Inc., 31988 Firemoss Ln., Wesley Chapel, Florida 33543, USA

A Silver Rush Style webshopja a Facebookon is megtalálható.

A Tiplinó kuponjaival Lengyelországból is kedvezményesen vásárolhatja meg a Silver Rush Style ékszereit.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a Silver rush Style webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Silver Rush Style webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Silver Rush Style webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Silver Rush Style webáruházában való rendeléskor a „Gift card or dicount code” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Silver Rush Style.com - Egyedi ékszer!

A Stilver Rush Style webshopjában kézzel készült, minőségi ékszerek várják a vásárlókat. A féldrágakövekkel díszített, minőségi alapanyagokból készült gyűrűk, karkötők, láncok, medálok és fülbevalók mindegyike egyedi darab, szinte műalkotásnak számít. A különleges termékek mellé a webáruház biztonságos fizetési módokat, gyors szállítást, és szakértőkből álló ügyfélszolgálatot biztosít.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  7,5 %  összeget a vásárlásból a  a SilverRushStyle webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.