Metro akciós újság

Metro kiskereskedőknek szóló akciós újság, ami mindig szerdától érvényes egészen 4 héten át. A Metro további újságokat is kínál: élelmiszer, irodai vagy saját márkás katalógust, szezonális magazinokat. Nézze át mindet, értesüljön elsőként a legjobb akciókról, spóroljon meg pénzt! Hasonló kínálatot talál a Tesco, Auchan vagy a Spar akciós újságokban is. 

Metro

Nagykereskedelem Németországban. Jelenleg 29 országban van jelen a világon, köztük Magyarországon is. 

Metro termékei

Saját márkás termékeinek fejlesztése a nemzetközi és hazai előírások alapján történik meg. Szakértőket vonnak be és kizárólag megbízható beszállítókat alkalmaznak. Termékeiket és a gyártásukat rendszeresen ellenőrzik és felügyelik. 

A Metro Chef magas minőségű élelmiszereket kínál, a Metro Professional kiegészítői és eszközei speciális szükségleteket elégítenek ki. A Tarrington House márka pedig háztartási eszközöket kínál. 

Velúr köntöst, öblítőt, teavajakat, tejet és csirkemellsonkákat talál kedvező árakon és akár nagy tételben is. Ne hagyja ki ezeket az akciókat, éljen minden kedvezménnyel. 

Hasonló üzletek, mint a(z) Metro akciós újságokkal és katalógusokkal

Figyelem! Lemaradhat a Metro webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be