A(z) Metro webáruházról

A Metro áruház a Metro Cash&Carry nemzetközi áruházlánc tagja. Németországban alakult 1964-ben, majd folyamatosan terjeszekedett Európa országaiban. Jelenleg 29 országban van jelen, több mint 600 áruházzal. Magyarországon 1993-ban alakult a Metro Kereskedelmi Kft., majd 1994-ben megnyílt az első két áruház is Budaörsön és Ferencvárosban. Jelenleg 13 Metro áruház található Magyarországon.

Metro termékek

A Metro saját márkás termékei szabályozott gyártási technológiával készültek a hazai eljárások és szabályok alapján. A Metro megbízható szállítókat alkalmaz, és szakértők bevonásával ellenőrzi a termékek minőségét. A Metro Chef márka magas minőségű élelmiszereket kínál: pékárut, tejterméket, húsokat, halakat és sok más élelmiszert. A Metro Professional kiegészítői és eszközei speciális szüségleteket elégítenek ki. Tisztítószerek, higiéniai termékek, edények és eldobható termékek tartoznak ide. A Tarrington House márka háztartási eszközöket kínál, a Rioba kávét, teát és kiegészítő termékeket, a Sigma pedig irodai termékeket. A Metro legnagyobb kínálattal rendelkező saját márjáka az Aro, amely több mint 700 terméket foglal magába az élelmiszerektől a háztartási cikkekig.

metro

Metro akciós újság

Hogy ne maradjon le semmilyen akcióról, mindig lapozza át a legfrissebb Metro akciós újságot, amelyenek köszönhetően figyelemmel követheti a legnagyobb kedvezményeket. A Metro többféle akciós újságot is megjelentet, az akciók 2–4 hétig érvényesek. Talál itt élelmiszer, irodai vagy saját márkás katalógust, illetve szezonális magazinokat is.

Metro áruházak

Jelenleg 13 Metro áruház található Magyarországon, többek között a következő helyeken:

 • METRO Budaörs - 2040 Budaörs, Keleti utca 3. Nyitva tartás: hétfő-szombat: 5:30 - 21:30, vasárnap: 8:30–18:30.
 • METRO Kelet-Pest - 1152 Budapest, Városkapu utca 9. Nyitva tartás: hétfő-szombat: 5:30 - 21:30, vasárnap: 8:30–18:30.
 • METRO Debrecen - 4032 Debrecen, Külső Balmazújvárosi út 3. Nyitva tartás: hétfő-szombat: 6:00 - 21:30, vasárnap: 8:30–18:30.
 • METRO Szeged - 6728 Szeged, Budapesti út 1. Nyitva tartás: hétfő-szombat: 5:30 - 21:30, vasárnap: 8:30–18:30.

Metro ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése vagy észrevétele van, forduljon a Metro ügyfélszolgálatához, és a munkatársak válaszolnak kérdéseire. Eléri őket a +36 80 50 90 50 telefonszámon hétfőtől péntekig 8:00–18:30 között, vagy írhat nekik az info@metro.co.hu címre is.

Keresse a Metrót a közösségi oldalakon is: Facebookon és Instagramon is.

 • A Metro áruházat Szlovákiában is megtalálja: Metro.sk

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Metro webáruházról

A Metro nemzetközi nagykereskedelmi áruházlánc 1994-től van jelen Magyarországon. A kínálatában minőségi élelmiszereket és fogyasztási cikkeket talál. Zöldség, gyümölcs, tejtermékek, húsok, konzervek, tartós élelmiszer és még sok más. Lapozza át a Metro akciós újságot, és vásároljon kedvezményesen.

Metro más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Metro webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be