A(z) Auchan webáruházról

Az Auchan csoport története 1961-re vezethető vissza Franciaországba. Az alapító Gérard Muliez elsőként egyesítette Európában a diszkontot és az önkiszolgálást. Napjainkban 2 kontinens 12 országában van jelen, köztük Magyarországon is. Az első magyarországi Auchan üzlet 1998-ban nyílt meg Budaörsön, 2009-re már 12-re bővült az áruházak száma. 2012-től kezdve a benzinkutakon is jelen van, 2016-ban elindult az E-kereskedelem, 2017-ben pedig megnyílt az első szupermarket Szekszárdon. Napjainkban az áruházak száma 24-re növekedett, 2 szupermarkettel és 2 superstore üzlettel.

Kép

Így spórolhat az Auchan webáruházban

Az áruház lehetővé teszi, hogy az élelmiszer vásárlás is lehessen olcsóbb, mégpedig több módon is. Az első és legfontosabb az Auchan kuponok, ezt követi a bizalomkártya. Az onlne áruház felületén megtalálható az éppen aktuális Auchan akciós újság is, így ha a benne szereplő termékeket helyezi kosarába, a megszokottnál máris olcsóbban vásárol. Saját márkás termékei olcsóbbak, miközben a minőség vetekszik a már jól ismert márkákéval. A rendelkezésre álló nyereményjátékok szintén lehetővé teszik, hogy nyaralást, terméket vagy akár egy ingyenes vásárlást nyerjen.

Így tehet szert Auchan kuponra

Az aktuális kuponokat mindig megtalálja a Tiplino portálon vagy az Auchan online felületén. Amennyiben feiratkozik az áruház hírlevelére, e-mailben is kap róluk tájékoztatást vagy követheti csatornáit a közösségi médiában, mint Facebook, Instagram vagy YouTube.

Auchan online akciók és nyereményjátékok

A spórolási lehetőségek sok esetben kombinálhatók akciókkal és az aktuális nyereményjátékokkal, amikből szerencsére nincs hiány. Az akciókat a legfrissebb Auchan akciós újságban találja, mely minden héten megjelenik és csütörtöktől szerdáig érvényes.

A nyereményjátékok a weboldalon szerepelnek vagy hírlevél formájában jutnak el Önhöz. Általában egy bizonyos márka vásárlásával vehet részt a játékban és a nyeremény lehet vásárlási utalvány vagy tárgy. Amennyiben mégis inkább hűséges maradna mondjuk a Lidl áruháznak, lapozza át a Lidl akciós újságát is és válaszzon a legjobb ár vagy kuponok szerint. 

Auchan online áruház

Ha nem szívesen jár boltba, vásároljon az Auchan online áruházban kényelmesen otthonról. A webáruházban is megtalálja az alábbi termékeket:

 • Élelmiszer
 • Babavilág, szépség
 • Otthon, háztartás
 • Kert, szabadidő, medence
 • Elektronika
 • Sport, játék
 • Papír - írószer, hobbi
 

Az egészséges táplálkozás hívei is megtalálják a kedvükre valót, ahogy a bio, gluténmentes, laktózmentes, csökkentett cukor- és szénhidráttartalmú termékeket, valamint édesítőszereket és teákat, vitaminokat, táplálék-és étrendkiegészítőket. Legyen olcsóbb az egészséges étrend Auchan kuponnal.

Auchan Miskolcon, Debrecenben és mindenhol

A személyes vásárlást előnyben részesítő vásárlók meglátogathatják az ország több pontján is, az Auchan Miskolcon, Debrecenben és Székesfehérváron is jelen van. A weboldlaon található áruház listával megkeresheti az Önhöz legközelebb esőt, ahogy az adott Auchan nyitvatartását is.

CímAuchan nyitvatartás
Auchan Miskolc 3527, József Attila utca 87.Hé.-Szo. 06:00 - 22:00, Vas. 07:00 - 21:00
Auchan Debrecen 4031, Kishatár u. 7.Hé.-Szo. 07:00 - 22:00, Vas. 07:00 - 21:00
Auchan Székesfehérvár 8000, Holland fasor 2.Hé.-Szo. 06:00 - 21:00, Vas. 07:00 - 20:00
Auchan Szeged 6728, Zápor út 4.Hé.-Szo. 07:00 - 21:00, Vas. 07:00 - 20:00
Auchan Dunakeszi 2120, Nádas u. 6.Hé.-Szo. 07:00 - 21:00, Vas. 08:00 - 20:00
Auchan Kecskemét 6000, Dunaföldvári u. 2.Hé.-Vas. 06:00 - 21:00
Auchan Budaörs 2040, Sport u. 2 - 4.Hé.-Szo. 06:00 - 21:00, Vas. 08:00 - 20:00
Auchan Szolnok 5000, Felső Szandai rét 1.Hé.-Szo. 07:00 - 21:00, Vas. 07:00 - 20:00
Auchan Maglód 2234 Eszterházy János utca 1.Hé.-Szo. 06:00 - 21:00, Vas. 07:00 - 20:00

Ezért az Auchan és nem más

Széles termékkínálat, jó ár és minőség továbbá olcsóbb vásárlás. Ez mellé még mobilalkalmazás is társul, mely segítségével bárhol és bármikor leadhatja rendelését. A gyors és kényelmes rendelésen túl további előnye a bizalompontok követése, bevásárlólista létrehozása, nem élelmiszer termékek rendelése. Amennyiben elmenti a kártyáját, fizetésnél nem lesz rá többé szüksége. Az alkalmazáson keresztül történő vásárlás esetén is felhasználhat Auchan kupont, kérhet házhozszállítást Budapestre és környékére, valamint személyes átvételt is. Az alkalmazás a Google Play-en és Apple Store-ban is elérhető.

Kép

Az Auchan jó minőségű saját márkás termékeket kínál kedvező áron. A zöld madár jelzéssel ellátott Auchan Optimum termékek kiváló minőséget ígérnek. Alapélelmiszerek és fogyasztási cikkek tartoznak ide, ezeket remek áron szerezheti be. A piros madár márkajelzésű Auchan Nívó termékek az érzékekre ható legjobb minőséget ígérik. A márka leginkább fogyasztási cikkeket kínál. 

Az Auchan Prémium egy új, arany madárral ellátott márka, amely kiemelkedően jó minőségű, gourmet termékeket jelent. Sportfelszerelést és sportruházatotis kínál, mégpedig a Cup's márkanév alatt. Számos sporthoz kínál felszerelést, legyen az fitnesz, futball, futás vagy túrázás. Az Inextenso márkajelzés ruhákat kínál férfiaknak, nőknek és gyermekeknek egyaránt, így az egész család ruhatárát felfrissítheti. A Qilive termékek közé műszaki cikkek, háztartási termékek és szórakoztató elektronika tartozik. Tegyen szert ezekre a termékekre kedvezményes áron Auchan kuponnal vagy ha nincs meg amit keresett, lapozza át a Tesco akciós újságát.

Az Auchan kártya ötvözi egy hitel-és egy pontgyűjtő kártya előnyeit. Minden egyes vásárlással pontokat gyűjt, melyeket aztán levásárolhat és kombinálhat Auchan kuponokkal. Auchan kártyás fizetésnél háromszoros bizalompontokat írnak jóvá kártyájára az áruházákban és töltőállomásokon. Minden nap 5% kedvezményt kap sajátmárkás termékekre. Készpénzátutalást is indíthat saját bankszámlára, valamint ATM-ből is lehetséges vele a készpénzfelvétel. Kamatmentes részletekben is fizethet vele, a pénzügyi sarokban igényelhető, ahol kitölti a szükséges dokumentumokat. Pozitív bírálat esetén 3 héten belül kézhez kapja kártyáját. 

Elállás

Ne csüggedjen, ha nem elégedett a megvásárolt termékkel, ugyanis 30 napon belül blokk ellenében visszakapja érte a pénzét az áruházban. Két feltételnek kell megfelelnie: a termék nem lehet használt és a csomagolás sérült. Vannak olyan termékek, amiket nem lehet visszavinni, mint a növények, friss élelmiszeres és a jogvédelem alatt álló termékek. Az online vásárlást követően elállási nyilatkozat kitöltésével és elállási szándék közlésével adhatja vissza a terméket.

Kérdéseivel forduljon bizalommal az ügyfélszolgálathoz a 06-80-10-90-10 telefonszámon hétfőtől szombatig 8:00–20:00 között és vasárnap 8:00–16:00 között vagy e-mailben az info@auchan.hu címen.

Auchan Bizalomkártya

Az Auchan Bizalomprogram megnevezés alatt rejtőzik az Auchan hűségprogramja, melynek célja a vásárlók spórolásban való segítése. 2014-ben indult a program, melynek célja, hogy a vásárlók többsége rendelkezzen bizalomkártyával. A kártyára hűségpontokat írnak jóvá az Auchan üzletláncokban vagy töltőállomásokon történő vásárlás során. A kártya kiváltása után 90 napon belül a bizalomkártya aktiválása szükséges. Csak ezt követően használhatja fizetőeszközként.

Bizalomkártyás fizetés estén minden beváltott bizalompont 5 Ft-ot ér. A benzinkutakon csak pontgyűjtésre van lehetőség, fizetésre nincs. Nincs más dolga, mint jelezni a pénztárnál, hogy a kártyáján található pontértéket szeretné felhasználni. Azt is meghatározhatja, hogy hány pontot szeretne felhasználni. Minden összegyűjtött pont egyszerre felhasználható, de a bizalompontokkal a vásárlás összértékének 90%-a fizethető ki.

Szállítás

Az Auchan online áruházból történő vásárlás esetén igénybe vehető a házhozszállítás vagy az Auchan Drive szolgáltatás. Az Auchan Drive a személyes átvételt jelenti bármely áruházi átvevőponton. Jelenleg a budaörsi, soroksári, budakalászi, újhegyi, törökbálinti és szigetszentmiklósi áruhzakban lehet megrendelést átvenni hétfőtől szombatig. Amennyiben 12 óráig leadja rendelését, még aznap 17 és 21 óra között bármikor átveheti a rendelését. 

Az online áruházból házhozszállítanak élelmiszer és nem élelmiszer termékeket is. A nem élelmiszer termékeket GLS és KUMI futárszolgálattal szállítják. 40 kg alatt és 300 cm körméretet nem meghaladó termékeket (mobiltelefon, notebook, kis háztartási gépek) a GLS hozza házhoz. 40 kg alatti és 300 cm körméret feletti termékeket (TV, mikrohullámú sütő, páraelszívó) a KUMI futár szálítja. Nagyháztartási gépek (hűtő, mosogép, mosogatógép) házhozszállítása HDT és KUMI futárral történik. A szállítás ebben az esetben a lakóház első bejárati ajtajáig van meghatározva. Extra súlyú termékek, azaz 80 kg felettiek házhozszállításának díja termékenként eltérő.

Kiscsomagos termékek átvétele GLS pontokon is lehetséges. Személyes átvétel közel 850 GLS csomagpont egyikén történhet, míg élelmiszert tartalmazó termékek házhozszállítását GLS futár végzi. 2-5 munkanapon belül a megadott címre érkezik a rendelés. Mivel élelmiszer szállításról van szó, kizárólag hűtést nem igénylő termékeket lehet házhoz rendelni. Budapesten az élelmiszerek szállítását az Auchan saját futára végzi.

Plusz szolgáltatásként az Auchan elszállítja régi készülékét. Ehhez annyi kell, hogy rendeléskor meg kell jelölni a "Kérem régi készülékem elszállítását" lehetőséget. A régi készülék nem lehet nehezebb 80 kg-nál és csak azonos célt szolgáló új háztartási gépkiszállításával egyidejűleg lehetséges valamint díjmentes.

Auchan kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Auchan akár 30% kedvezmény a hűségkártya tulajdonosoknak

31.03.2024

Auchan kedvezmények akár 30% a heti ajánlatokra

31.05.2023

Kedvezmény Auchan akciós újságban szereplő termékek

05.09.2023

Ingyenes szállítás Auchan 30.000 Ft feletti rendelés esetén

30.06.2024

Akció Auchan akár 25% kedvezmény a regisztrált vásárlóknak

05.09.2023

Akció Auchan kedvezmény grill termékekre

05.09.2023

Akció Auchan kedvezmény medencékre és kiegészítőkre

05.09.2023

Kedvezmény Auchan a kizárólag online elérhető termékekre

05.09.2023

Kedvezmény Auchan bizalomkártyával

05.09.2023

Kedvezmény Auchan kifutó termékekre

05.09.2023

Auchan kupon felhasználása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Auchan kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran az Auchan Direct webáruházban.

Miután megtalálta a kívánt termékeket és kosárba helyezte őket, lépjen tovább a kosár megtekintéséhez. Itt, a termékek mellett található a "Kupon hozzáadása" lehetőség. Az üres mezőbe másolja be a kuponkódot és kattintson a "+" gombra. Az érvényesítés követően az ár átszámolódik a kosárban. Ezután megszokott módon fejezze be rendelését. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Recenzió Auchan

Kiss-Gaál S.

31.05.2023 5.0

tökéletes

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Auchan kupon élelmiszerre, háztartási eszközökre és drogériára

Vásárojon Magyarország 24 üzletének egyikében mnőségi éllemiszert, háztartási eszközt, drogériát vagy tisztítószereket remek áron Auchan kuponnal pedig még olcsóbban. Éjlen egészségesen a bio, gluténmentes, cukormentes és laktózmentes termékeknek kínálatának köszönhetően. Ne maradjon le a legjobb kedvezményekről, lapozza át a hetente megjelenő Auchan akciós újságot, hogy még többet spórolhasson. Kényelmesen otthonából vásárolhat élelmiszert és nem élelmiszer besorolású termékeket házhozszállítással vagy személyes átvétellel.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Auchan webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be