Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A(z) Auchan Direct webáruházról

Az Auchan csoport története 1961-re vezethető vissza Franciaországba. Az alapító Gérard Muliez elsőként egyesítette Európában a diszkontot és az önkiszolgálást. Napjainkban az Auchan 2 kontinens 12 országában van jelen, köztük Magyarországon is. Az első magyarországi Auchan üzlet 1998-ban nyílt meg Budaörsön, 2009-re már 12-re bővült az áruházak száma. 2012-től kezdve a benzinkutakon is jelen van az Auchan, 2016-ban elindult az E-kereskedelem, 2017-ben pedig megnyílt az első szupermarket Szekszárdon. Napjainkban az áruházak száma 24-re növekedett, 2 szupermarkettel és 2 superstore üzlettel.

Auchan márkák

Az Auchan jó minőségű saját márkás termékeket kínál kedvező áron. A zöld madár jelzéssel ellátott Auchan Optimum termékek kiváló minőséget ígérnek. Alapélelmiszerek és fogyasztási cikkek tartoznak ide, ezeket remek áron szerezheti be. A piros madár márkajelzésű Auchan Nívó termékek az érzékekre ható legjobb minőséget ígérik. A márka leginkább fogyasztási cikkeket kínál. Az Auchan Prémium egy új, arany madárral ellátott márka, amely kiemelkedően jó minőségű, gourmet termékeket jelent.

Az Auchan sportfelszerelést és sportruházatotis kínál, mégpedig a Cup's márkanév alatt. Számos sporthoz kínál felszerelést, legyen az fitnesz, futball, futás vagy túrázás. Az Inextenso márkajelzés ruhákat kínál férfiaknak, nőknek és gyermekeknek egyaránt, így az egész család ruhatárát felfrissítheti. A Qilive termékek közé műszaki cikkek, háztartási termékek és szórakoztató elektronika tartozik.

Auchan akciós újság

Hogy ne maradjon le semmilyen akcióról, mindig lapozza át a legfrissebb Auchan akciós újságot, amelyenek köszönhetően figyelemmel követheti a legnagyobb kedvezményeket. Az akciós újság minden héten megjelenik, és csütörtöktől szerdáig érvényes.

Auchan online áruház

Nem szívesen jár boltba, de már nem tudja tovább halogatni a bevásárlást? Erre is van megoldás: vásároljon az Auchan online áruházban kényelmesen otthonról. Nem is kell kimozdulnia, ha a kiszállítást választja. A másik opció az Auchan Drive, ami azt jelenti, hogy a kiválasztott Auchan üzletben veheti át az elkészített rendelését.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése van, vagy valamilyen észrevételt osztana meg az Auchannal, forduljon az ügyfélszolgálathoz. Eléri őket a 06-80-10-90-10 telefonszámon hétfőtől szombatig 8:00–20:00 között és vasárnap 8:00–16:00 között. ĺrhat nekik az info@auchan.hu címre is.

Megtalálja az a Auchant a közösségi oldalakon is: Facebookon és Instagramon is.

A Auchan Direct webáruházról

Az Auchan mottója: élj, változz, szeress. A kínálatában minőségi élelmiszer, háztartási eszközök, drogéria és tisztítószerek is találhatók. Vásárojon Magyarország 24 üzletének egyikében. Lapozza át az Auchan aktuális akciós újságát, és ne maradjon le a legjobb kedvezményekről.

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Auchan Direct webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be