Úristen Házasodunk!

Az Úristen Házasodunk! karikagyűrű webshopról

Az Úristen Házasodunk! karikagyűrű webshop karikagyűrűkre, jegygyűrűkre és eljegyzési gyűrűkre specializálódott. A kínálatban az ezüst és arany számos árnyalata elérhető, illetve stílusvariációkban sincs hiány, a klasszikus, köves gyűrűk mellett hullámos, aszimmetrikus és egészen exkluzív darabok is megtalálhatók az oldalon. A webshop az ékszerek egyedi gravírozását és személyre szabását is vállalja, termékeik kézzel készülnek, magyar és német gyártásúak. A Karikagyűrű webáruház minden gyűrűhöz ajándék díszdobozt ad, illetve ékszereikre öt éves garanciát nyújtanak. A webshopban lévő gyémántok mindegyike konfliktus mentes, a cég nagy hangsúlyt fektet a minőségi alapanyagokra és forrásokra.

Kép

Úristen Házasodunk! bolt Budapesten

Az Úristen Házasodunk ékszerüzletbe személyesen is ellátogathat, a szakértő munkatársak pedig szívesen segítenek a tökéletes gyűrű kiválasztásában, legyen szó eljegyzési, vagy karikagyűrűről. Az üzlet 2022. február 28-ig a Budapest, 1119 Etele út 32/C címen, márciustól pedig a Budapest, 1117 Fehérvári út 26. alatt várja vásárlóit. Nyitvatartása hétfőtől csütörtökig 12:30-19:30, pénteken pedig 11:00-18:00. 

Fizetési módok

Az Úristen Házasodunk! webshopjában az alábbi fizetési módok közül választhat:

 • banki előre utalás
 • utánvétes fizetés a futárnál vagy az átvételi ponton (készpénz és/vagy bankkártya az átvételi pont lehetőségeitől függően)
 • készpénzes, bankkártyás, törtarannyal való fizetés a cég üzletében, személyes átvételkor

Szállítás és személyes átvétel

Az Úristen Házasodunk! karikagyűrű webáruház belföldre és külföldre is kiszállítja termékeit. 50 000 Ft fölötti vásárlás esetén a futárszolgálattal való kézbesítés, illetve csomagponton való átvétel Magyarország területén ingyenes. Ennél alacsonyabb értékű rendelésnél a házhozszállítás és csomagponton való átvétel díja 1490 Ft. A külföldre szállítás költsége egységesen 9990 Ft. Az Úristen Házasodunk! budapesti boltjában díjmentesen vehetők át az online rendelt termékek.

A webshop nagy hangsúlyt fektet a diszkrét, biztonságos csomagolásra. A gyűrű értékbiztosított csomagban érkezik. Az ékszer mellett a csomag az ajándék a díszdobozt, az ékszerre vonatkozó tanúsítványt, jótállási jegyet és számlát is tartalmazza.

Kép

Visszaküldés és 5 év garancia

Az Úristen Házasodunk! webáruházból rendelt, hibátlan állapotú termékek visszaküldésére 14 nap áll a vásárló rendelkezésére. Amennyiben ezalatt visszajuttatja a gyűrűt az áruháznak, pénzvisszafizetésben részesül, azonban egyes esetekben (például személyre szabott termékek) ez nam érvényes. Az Úristen Házasodunk! 5 év garanciát biztosít minden eljegyzési-, jegy- és karikagyűrűre, erről pontos részleteket honlapjukon olvashat.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Az Úristen Házasodunk! ügyfélszolgálata örömmel segít a tökéletes gyűrű kiválasztásában, illetve az ön vásárlással kapcsolatos kérdéseit is szívesen megválaszolja:

 • telefon: +36 20 458-7727
 • e-mail: info@uristenhazasodunk.hu

Amennyiben még többet szeretne megtudni a webshop kínálatáról és termékeiről, látogasson el az Úristen Házasodunk! Facebook, Instagram, Pinterest és YouTube oldalára.

Amennyiben nem csak karikagyűrűt, hanem egyéb ékszert is vásárolna, a Tiplinó oldalán számos ezzel foglalkozó webshopot talál, mint például a SilverRushStyle, vagy a PandaHall, ahol ugyancsak kedvezményesen vásárolhat a Tiplinó kuponjaival és cashback szolgáltatásával. 

Kedvezményes kuponok felhasználása az Úristen Házasodunk! webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Úristen Házasodunk! webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az Úristen Házasodunk webáruházban?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az Úristen Házasodunk! webáruházban való rendeléskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

KarikagyűrűWebshop.hu – Karikagyűrűk

Az Úristen Házasodunk! karikagyűrű webáruházában karikagyűrűk, jegygyűrűk és eljegyzési gyűrűk hatalmas választéka található meg. Arany, ezüst, aszimmetrikus, hagyományos, köves, gyémántos és exkluzív, kézzel készült, német, illetve magyar gyártású gyűrűk széles skálája érhető itt el. A webshop minden gyűrűhöz ingyenes ajándékdobozt, illetve 5 év garanciát ad.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Úristen Házasodunk! webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be