A Twinings webáruházáról

A Twinings vállalata több mint 300 éves tapasztalattal rendelkezik a teakészítés terén. Kínálatukban a klasszikus teák mellett különleges teakeverékek, gyógyteák és egészen egzotikus ízek is megtalálhatók. A Twinings cége számára nagyon fontos a minőségi összetevők használata, italaik hozzávalóit a világ számos pontjáról érkező alapanyagokból válogatják ki. Az Egyesült Királyságban található cég az angol teázási hagyományokra épít, így biztos lehet benne, hogy a tőlük vásárolt termékek nem okoznak csalódást!

Kép

Több mint tea!

A Twinings webáruházában a teák mellett egyéb forró italok is megvásárolhatók, például forrócsokoládé-porok vagy kávék. Emellett a webshopban teáscsészék, kancsók és teasütemények is elérhetők, melyekkel a teázás valódi élménnyé válhat!

Fizetési módok és szállítás

A Twinings webshopjában online bankkártyás fizetésre (Visa, MasterCard, AmericanExpress) és PayPal-on keresztüli fizetésre van lehetőség.

A webáruház az Egyesült Királyságból szállítja termékeit. A kézbesítés időtartama átlagosan 25 nap. A szállítás díja a csomag súlyától és a célországtól függően változik, a pontos összeg a rendelés során látható.

Kép

Visszaküldés és elállási jog

A Twinings webáruházából rendelt, fel nem bontott és eredeti csomagolású termékek visszaküldésére a küldemény átvételétől számított 30 nap áll rendelkezésére. A visszaküldési cím Twinings, Unit 13, 15 Trench Road, Mallusk, BT36 4TY. A visszaküldést megelőzően lépjen kapcsolatba a webshop ügyfélszolgálatával.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Twinings ügyfélszolgálatával a twinings.direct@twinings.com e-mail címen és a webshop felhasználói felületén, akár írásban léphet kapcsolatba.

Amennyiben nem szeretne lemaradni a webshop újdonságairól, kövesse a Twinings közösségi média oldalait: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Kedvezményes kuponok felhasználása a Twinings webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Twinings webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Twinings webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Twinings webáruházában való rendeléskor az „Enter discount code” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Twinings.com - minőségi teakeverékek

A Twinings webáruháza minőségi teakeverékekkel és teasüteményekkel várja, melyek több mint 300 éves hagyományra tekintenek vissza. A teák és édességek mellett a webshop egyéb forró italokat, valamint teáscsészéket és kancsókat is árusít, a Tiplinóval most extra kedvező áron!

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Twinings webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be