A(z) Thetrainline webáruházról

A Trainline Európa egyik vezető utazási applikációja, amely segítségével több mint 270 társaság kínálatából válogathat, és szervezheti meg az utazásait Európán belül. Kínálatukban buszok és vonatok vonalait egyaránt megtalálja. A Trainline kedvező árakat és friss információkat biztosít az ügyfeleknek a lehető legjobb utazásélmény érdekében.

Utazza be Európát

A Trainline kínálatában olyan társaságok járatai közül válogathat, mint az Ouibus, Flixbus, National Express, TGV vagy a Westbahn. Régóta álmodik arról, hogy beutazza Európa legnagyobb városait, és felfedezze a szebbnél szebb úti célokat? A Trainline segítségével ez igazán egyszerű lesz, hiszen a kínálatukban olyan desztinációkat talál, mint London, Párizs, Firenze, Milánó, Barcelona, Madrid, Velence vagy Amszterdam. Ha még nem járt valamelyik európai nagyvárosban, nézzen körül az ajánlatok között, és utazásra fel.

trainline

Jegyvásárlás

A jegyek vásárlása a Trainline weboldalán nagyon egyszerű. Válassza ki a járatot, amellyel utazni szeretne, valamint az utazás időpontját. A Trainline kijelöli önnek a legkedvezőbb ajánlatokat. Kattintson a Get tickets gombra, és nincs más dolga, mint megvásárolni a jegyet. Fizethet bankkártyával vagy Paypallel. A jegyet kinyomtathatja, de még kényelmesebb az elektronikus jegy formátum, amelyet a mobilalkalmazásban lévő QR-kód felmutatásával érvényesíthet.

Trainline mobilalkalmazás

Vásároljon még egyszerűbben a Trainline mobilalkalmazásával. Minden információ az indulásról, jegyekről és az utazásról egy helyen elérhető, a vásárlás sosem volt egyszerűbb. Nem kell keresgélnie a nyomtatott jegyet, minden elérhető egyszerűen a táskájában vagy akár a zsebében. Az alkalmazást keresse a Google Play és az App Store áruházakban.

Kapcsolat

Bármilyen kérdés esetén látogasson el a FAQ - Gyakori kérdések szekcióba, ahol kategóriákba szedve választ talál a leggyakrabban felmerülő kérdésekre. Kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal is a Customer Service opción keresztül. A kommunikáció nyelve az angol.

Megtalálja őket a Facebookon is.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Thetrainline webáruházról

A Trainline weboldalán több mint 270 vonat- és busztársaság vonalait találja, amelyek Európa legtöbb országának városaiba közlekednek. Kényelmesen online vásárolhat jegyeket az utazásaira, ezzel időt és pénzt spórolva meg. A Trainline célja, hogy a vásárlóknak megkönnyítse az utazással járó gondokat, illetve tanácsadással is szolgál.

Thetrainline más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Thetrainline webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be