Thetrainline

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Thetrainline kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 1,535 % mindenből a webáruházból Thetrainline

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

A Trainline weboldalán több mint 270 vonat- és busztársaság vonalait találja, amelyek Európa legtöbb országának városaiba...

A(z) Thetrainline webáruházról

A Trainline Európa egyik vezető utazási applikációja, amely segítségével több mint 270 társaság kínálatából válogathat, és szervezheti meg az utazásait Európán belül. Kínálatukban buszok és vonatok vonalait egyaránt megtalálja. A Trainline kedvező árakat és friss információkat biztosít az ügyfeleknek a lehető legjobb utazásélmény érdekében.

Utazza be Európát

A Trainline kínálatában olyan társaságok járatai közül válogathat, mint az Ouibus, Flixbus, National Express, TGV vagy a Westbahn. Régóta álmodik arról, hogy beutazza Európa legnagyobb városait, és felfedezze a szebbnél szebb úti célokat? A Trainline segítségével ez igazán egyszerű lesz, hiszen a kínálatukban olyan desztinációkat talál, mint London, Párizs, Firenze, Milánó, Barcelona, Madrid, Velence vagy Amszterdam. Ha még nem járt valamelyik európai nagyvárosban, nézzen körül az ajánlatok között, és utazásra fel.

trainline

Jegyvásárlás

A jegyek vásárlása a Trainline weboldalán nagyon egyszerű. Válassza ki a járatot, amellyel utazni szeretne, valamint az utazás időpontját. A Trainline kijelöli önnek a legkedvezőbb ajánlatokat. Kattintson a Get tickets gombra, és nincs más dolga, mint megvásárolni a jegyet. Fizethet bankkártyával vagy Paypallel. A jegyet kinyomtathatja, de még kényelmesebb az elektronikus jegy formátum, amelyet a mobilalkalmazásban lévő QR-kód felmutatásával érvényesíthet.

Trainline mobilalkalmazás

Vásároljon még egyszerűbben a Trainline mobilalkalmazásával. Minden információ az indulásról, jegyekről és az utazásról egy helyen elérhető, a vásárlás sosem volt egyszerűbb. Nem kell keresgélnie a nyomtatott jegyet, minden elérhető egyszerűen a táskájában vagy akár a zsebében. Az alkalmazást keresse a Google Play és az App Store áruházakban.

Kapcsolat

Bármilyen kérdés esetén látogasson el a FAQ - Gyakori kérdések szekcióba, ahol kategóriákba szedve választ talál a leggyakrabban felmerülő kérdésekre. Kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal is a Customer Service opción keresztül. A kommunikáció nyelve az angol.

Megtalálja őket a Facebookon is.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Thetrainline webáruházról

A Trainline weboldalán több mint 270 vonat- és busztársaság vonalait találja, amelyek Európa legtöbb országának városaiba közlekednek. Kényelmesen online vásárolhat jegyeket az utazásaira, ezzel időt és pénzt spórolva meg. A Trainline célja, hogy a vásárlóknak megkönnyítse az utazással járó gondokat, illetve tanácsadással is szolgál.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 1,535 %  összeget a vásárlásból a  a Thetrainline webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.