Qatar Airways

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Qatar Airways kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 1,375 % mindenből a webáruházból Qatar Airways

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

A Qatar Airways légitársasága világszínvonalú szolgáltatásairól ismert. A vállalat weboldalán a repülőjegy foglalás mellett kiegészítő...

A Qatar Airways weboldaláról

A Qatar Airways légitársasága az egyik legfiatalabb légitársaság, melynek járatai az összes kontinensen közlekednek. A járataik több mint 130 úti célt kötnek össze napi szinten. A Qatar Airways a legmodernebb technológiákról és a magas szintű fedélzeti szolgáltatásról ismert. Emellett a légitársaság a koronavírus elleni óvintézkedésekre is nagy hangsúlyt fektet. Ez volt az első légitársaság, amely megszerezte az öt csillagot, mely azt jelenti, hogy járataikon az utasok nagyon kis eséllyel fertőződhetnek meg a szigorú higiéniai szabályok betratásának köszönhetően.

Kép

A Qatar Airways színvonalas szolgáltatásai

A Qatar Airways járatai a kényelemről és kiváló szolgáltatásokról ismertek. A vásárlók különböző árkategóriájú és komfortú részlegek közül válogathatnak. Az „Economy Class”, azaz a turistaosztály kényelmes és tágas ülésekkel, fedélzeti ellátással és széles szórakozási lehetőségek választékával várja az utasokat. A „Business Class” osztályát általában azok veszik igénybe, akik munka miatt utaznak, hiszen itt privát kabin áll az utasok rendelkezésére, ahol zavartalanul dolgozhatnak és pihenhetnek. A „First Class”, azaz első osztály kabinja luxust és kényelmet biztosít az utasoknak, kitűnő kiszolgálással és tágas magánszférával.

Exkluzív úti célok a Qatar Airways-el

A Qatar Airways járatainak kínálata folyamatosan bővül. Jelenleg több mint 130 úticél érhető el a légitársaság gépeivel, köztük olyan különleges helyek, mint a Seychelle-szigetek, a Közel-Kelet varázslatos országai vagy épp Amerika, Európa vagy Afrika egzotikus helyei. A választékban természetesen nagyvárosok is megtalálhatók, ezért a Qatar Airways nem csak kirándulások és nyaralások alkalmával, hanem munkautak során is az utazók rendelkezésére áll.

Kép

Jegyfoglalás és vásárlás a Qatar Airways weboldalán

A Qatar Airways weboldalán a repülőjegyek és kiegészítő szolgáltatások (fedélzeti ellátás, extra poggyász) mellett akár repülőtéri hotelt is foglalhat vagy autót bérelhet, hogy utazása egyszerű és gondtalan legyen. A webáruházban emellett utazási biztosítást is köthet. A weboldal naprakész információkkal szolgál az aktuális óvintézkedésekről és az esetleges menetrendi változásokról.

A webáruházban való foglaláshoz és vásárláshoz nem szükséges regisztrálni az oldalra. A támogatott fizetési módok országonként és járatonként különböznek.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Qatar Airways ügyfélszolgálatának elérhetőségei:

 • magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálat: +36 1 755 5025 (Hétfő-Szombat 08:00 – 17:00)
 • e-mail: tell-us@qatarairways.com.qa​​

A Qatar Airways a közösségi médiában: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, YouTube

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a Qatar Airways weboldalán

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Qatar Airways weboldala és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Qatar Airways weboldalán?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Qatar Airways weboldalán való rendeléskor a kedvezménykód számára fenntartott mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Qatar Airways.com - Minőségi repülés!

A Qatar Airways légitársasága világszínvonalú szolgáltatásairól ismert. A vállalat weboldalán a repülőjegy foglalás mellett kiegészítő szolgáltatások megvásárlására, sőt akár autóbérlésre, vagy utazási biztosítás megkötésére is van lehetőség.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,375 %  összeget a vásárlásból a  a Qatar Airways webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.