A The List webáruházról

A The List webáruház limitált, nehezen beszerezhető luxus designer ruházati cikkeket, kiegészítőket, ékszereket valamint lakberendezési dekorációkat és bútorokat árúsít. A webshop kínálatában több száz márka található meg, melyeknek klasszikus és legújabb darabjai egyaránt elérhetőek. A széles választék mellett a The List kedvező árakat és megbízható szállítást kínál, hogy a minőségi designer termékek a világ számos országában megvásárolhatóak legyenek.

Kép

A The List története

A webáruházat 2016-ban Andreas Skorsi alapította, akinek célja az volt, hogy a minőségi, olykor nehezen beszerezhető designer ruházati cikkek, kiegészítők és lakberendezési kiegészítők a világ számos pontján elérhetőek legyenek, hiszen ez addig sok esetben nem így volt.

A The List kínálatáról

A The List célja, hogy a vásárlók a nehezen beszerezhető, limitált ruhadarabokhoz, ékszerekhez, kiegészítőkhöz, táskákhoz és bútordarabokhoz is könnyedén juthassanak hozzá. A Gucci, Hermés és Dior csak néhány a több száz márkából, melyeknek termékei elérhetők a The List webshopjában. A legújabb modellek mellett a webáruház vintage darabokat is kínál. A termékek számos méret- és színváltozatban elérhetők, így a The List választékában mindenki megtalálhatja ruhatára és otthona megálmodott darabjait.

Kép

Fizetési és szállítási módok

A The List webáruházában a következő fizetési módok elfogadottak:

 • online bankkártyás fizetés (Visa, Master Card, American Express)
 • PayPal

A webshop a világ 190 országába szállítja termékeit, köztük Magyarországra is. A The List általában DHL futárszolgálattal kézbesíti a csomagokat. A szállítás költsége a rendelt termék méretétől, súlyától és a célországtól függ. A pontos összeg a rendelés leadásakor látható. Európa legtöbb országa esetében a kézbesítés időtartama 2-4 munkanap. A webáruház lehetőséget biztosít a csomag nyomon követésére.

Visszaküldés

Amennyiben a rendelt termék hibás állapotban érkezik meg, vagy nem a vásárló elképzelései szerint néz ki, a vevőnek a csomag átvételétől számítva 7 nap áll a rendelkezésére, hogy felvegye a kapcsolatot a The List ügyfélszolgálatával. A webáruház munkatársai tájékoztatást nyújtanak a visszaküldés lehetőségeiről, pontos szabályairól és feltételeiről.

Kép

Ügyfélszolgálat, telefonos applikáció és közösségi média

Kérdések esetén a The List ügyfélszolgálata a vásárlók rendelkezésére áll:

 • telefon: +44 11 33 20 88 20
 • e-mail írása a webshop felhasználói felületén keresztül
 • WhatsApp üzenet

Amennyiben nem szeretne lemaradni a The List újdonságairól, a webshop telefonos applikációját letöltve bárhonnan és bármikor kényelmesen vásárolhat és böngészhet az online butik kínálatában. Az alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store webáruházból.

A The List a közösségi médiában: Facebook, Instagram, Twitter

A Tiplino kuponjaival és cashback szolgáltatásával most Csehországból is kedvezményesen vásárolhat a The List webáruházában.

Kedvezményes kuponok felhasználása a The List webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a The List webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a The List webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be a The List webáruházában való rendeléskor az „Enter Promo Code” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

TheList.com - designer, vintage

A The List webáruházában nehezen beszerezhető minőségi designer ruhadarabok, kiegészítők, ékszerek és lakberendezési kiegészítők valamint bútorok vásárolhatók meg. A webshop kínálatában vintage darabok és a piac legújabb modelljei egyaránt kedvező áron elérhetőek.

The List más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a The List webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be