The Luxury Closet

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

The Luxury Closet kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2,5 % mindenből a webáruházból The Luxury Closet

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

A The Luxury Closet webáruházában használt és kedvezményes árú luxus táskák, órák, ékszerek és kiegészítők vásárolhatók meg. Louis Vuitton,...

A The Luxury Closet webáruházról

A The Luxury Closet platformja luxus női és férfi táskák, órák, napszemüvegek és kiegészítők árusításával foglalkozik. Az oldal különlegessége, hogy a felhasználók akár el is adhatják már nem használt, de jó állapotban lévő ruhadarabjaikat. A The Luxury Closet online butikja több mint 40,000 egyedi, válogatott luxus terméket kínál az eredeti árnál sokszor 70 százalékkal kedvezményesebben. A választékban olyan márkák találhatók meg, mint a Louis Vuitton, Prada, Hermés vagy Rolex. A webshopban vásárolva amellett, hogy a vásárló pénzt spórol meg, a környezet védelméért is tesz, hiszen a textilipar nagyban hozzájárul a környezetszennyezéshez. 

A The Luxury Closet kínálatából

A webáruház kínálatában új és használt luxustermékek egyaránt megvásárolhatók. A táskák mellett a The Luxury Closet kínálatában eredeti, luxus karórák, napszemüvegek, sálak, cipők és egyéb kiegészítők, ékszerek is kedvező áron elérhetők. 

A The Luxury Closet története

A The Luxury Closet cége 2011-ben Dubajban alakult. A webáruház jelenleg a világ számos országába szállítja termékeit és egy egyedi, folyamatosan bővülő platformmá vált, ahol a luxus termékek mindenki számára elérhetővé válnak.

Fizetés és szállítás

A webáruházban online bank- vagy hitelkártyás fizetésre és PayPal szolgáltatáson keresztüli fizetésre van lehetőség. Az oldalon csak regisztrált felhasználók vásárolhatnak vagy adhatják el termékeiket. A regisztráció csupán pár kattintásból áll, akár Facebook vagy Google fiókkal is be lehet jelentkezni.

A The Luxury Closet Magyarországra is szállítja termékeit. Ebben az esetben a kézbesítés ideje akár 2-3 hét is lehet, de a pontos időtartam és szállítási költség a termékelírásokban olvasható. A webáruházban feltüntetett árak a vámköltségeket és esetleges helyi adókat nem tartalmazzák, ezek a vásárlót terhelik.

Visszaküldés

Amennyiben a vásárló nem elégedett a webáruházból rendelt termékekkel, a csomag átvételétől számított 3 napon belül visszaküldheti azokat és a The Luxury Closet pénzvisszafizetést biztosít.

Ügyfélszolgálat, telefonos applikáció és közösségi média

A The Luxury Closet nagy hangsúlyt fektet a minőségi és naprakész ügyfélszolgálat biztosítására. A webáruház angol nyelvű munkatársai az alábbi módokon érhetők el:

 • telefon: +97142472985 (Csütörtök-Szombat: 09:00-24:00 GST)
 • e-mail: info@theluxurycloset.com
 • iroda: Novotel Dubai At barsha, API trio tower
  office 901, PO Box 502626

A The Luxury Closet webáruházában akár okoseszközein is könnyedén rendelhet és böngészhet. A webshop ingyenes telefonos applikációja az App Store és Google Play webáruházakból tölthető le.

A The Luxury Closet a közösségi médiában: Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, Twitter

A The Luxury Closet webáruházában most Csehországból és Lengyelországból is kedvezményesen vásárolhat a Tiplinó kuponjaival.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a The Luxury Closet webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a The Luxury Closet webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a The Luxury Closet webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be a The Luxury Closet webáruházában való rendeléskor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

The Luxury Closet.com - elérhető luxus

A The Luxury Closet webáruházában használt és kedvezményes árú luxus táskák, órák, ékszerek és kiegészítők vásárolhatók meg. Louis Vuitton, Prada, Hermés, Rolex és rengeteg ismert márka minőségi, eredeti termékei akár 70 százalékos kedvezménnyel a The Luxury Closet webshopjában.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a  a The Luxury Closet webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.