Slevnuj

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Slevnuj kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 7,5 % mindenből a webáruházból Slevnuj

Eddig érvényes: 2021.09.27

 
   

A Slevnuj.hu webáruház termékek rendkívül széles választékát kínálja. Legyen az ajándék, hobbi, elektronika, baba-mama, divat...

A(z) Slevnuj webáruházról

Olyan webáruházat keres, ahol mindent megvásárolhat egy helyen, amire csak szüksége van? A Slevnuj.hu pont ilyen. Ez egy online bevásárlóközpont, ahol számos kategóriában talál rengeteg terméket, legyen az hobbi, baba-mama, sport, divat, otthon vagy elektronika. Itt mindent megtalál a háztartásba, nézzen hát körül, és válogasson. A webáruház másik előnye, hogy termékeit rendkívül kedvező áron kínálja.

Mindent a háztartásba

A webáruház kínálata igazán sokrétű, rengeteg kategóriában kínál termékeket. Az egyik kategória például a háztartás. Talál itt például világítóeszközöket, fürdőszobai és konyhai kiegészítőket: bögréket, késeket, hőmérőket, mérlegeket és sok mást. A kertbe és a műhelybe is vásárolhat például kerti bútort, szerszámokat vagy fűtőeszközöket. Ha éppen építkezik, a webáruházban építőanyagokat, festékeket, ajtókat és számos hasznos kiegészítőt is talál.

slevnuj

Elektronika

A webshopban a műszaki cikkek kedvelői is megtalálják a magukét. Szórakoztató elektronika, háztartási eszközök és számos más kategória várja a Slevnuj.hu webáruházban. Vásároljon digitális mérleget, webkamerát, varrógépet, porszívót, kábeleket és csatlakozókat. Mindezt ráadásul rendkívül kedvező áron találja. A webáruházban számos eredeti ajándékötletet is talál családtagjainak vagy barátainak.

Fizetés és szállítás

A Slevnuj.hu webáruház a következő fizetési lehetőségeket biztosítja:

 • utánvétes fizetés
 • online bankkártyás fizetés
 • Google Pay

A szállítás a következőképpen zajlik:

 • Magyar Posta: a szállítási díj 2300 Ft
 • DPD futárszolgálat: a szállítási díj 2500 Ft
 • Csomagküldő: A szállítási díj 1100 Ft

A szállítás rendszerint 2–3 munkanapot vesz igénybe. 

Visszaküldés

A vásárlónak joga van visszaküldeni a terméket akár indoklás nélkül is, amennyiben ezt a szándékát a termék átvételétől számított 14 napon belül jelzi. A terméket küldje a következő címre: Slevnuj.hu - Expandeco, Vizpart utca 32, 9225 Dunakiliti. Hamarosan visszautalják önnek a termék vételárát.

Kapcsolat

A Slevnuj.hu ügyfélszolgálata a vásárlók rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8:00–16:00 közöt a +36 1 323 7716 telefonszámon, vagy e-mailben az info@slevnuj.hu címen. ĺrhat nekik a kapcsolati kérdőív segítségével is.

 • A Slevnuj webáruház Csehországban is elérhető: Slevnuj.cz
 • Szlovákiában is vásárolhat kedvezményesen: Slevnuj.sk

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Slevnuj webáruházról

A Slevnuj.hu webáruház termékek rendkívül széles választékát kínálja. Legyen az ajándék, hobbi, elektronika, baba-mama, divat vagy sport, itt mindent megtalál. Ez egy igazi online bevásárlóközpont rengeteg termékkel. Vásároljon be kedvező áron ön is!

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  7,5 %  összeget a vásárlásból a  a Slevnuj webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.