A Shopingolj webáruházról

A Shopingolj webáruháza több mint 10 000 raktáron lévő termékkel várja a vásárlókat. Az üzlet kínálatában női-, férfi- és gyermek ruházati cikkek, lakáskiegészítők, dekorációk, ajándéktárgyak, cipők és számos egyéb, változatos termék érhető el. A webshopban feltüntetett képek mind valódik, a cég munkatársai készítik őket. A Shopingolj felvidéki családi vállalkozásként indult 1992-ben és máig ilyen formában működik, a webshop mellett több áruházzal is rendelkeznek Szlovákiában. A széles termékkínálat mellett a Shopingolj kedvező árakat, naprakész ügyfélszolgálatot és gyors szállítást kínál.

Kép

A Shopingolj kínálatáról

A webshopban a termékek könnyen átlátható kategóriákba és csoportokba vannak sorolva, hogy Ön minél könnyebben megtalálja a kívánt árut. Ami a ruházati cikkeket illeti, a sportos, hétköznapi daraboktól kezdve az ünnepi ruhákig és öltönyökig minden elérhető az üzletben változatos méret- és színváltozatban. A gyermekek esetében a ruhák mellett akár babakocsi kiegészítők vagy gyermekágy-kiegészítők is megtalálhatók az e-shopban.

A ruhák mellett a Shopingolj webáruháza cipőkkel, divatkiegészítőkkel (pénztárcák, hátizsákok, táskák), rövidáruval, lakáskiegészítőkkel és dekorációkkal valamint ajándéktárgyak gazdag választékával várja a vásárlókat.

Biztonságos és környezetbarát csomagolás

A Shopingolj webshopja nagy hangsúlyt fektet a termékeik környezetbarát és biztonságos csomagolására. Éppen ezért új dobozok vásárlása helyett használt hullámkartonokba csomagolják áruikat, a törékeny tárgyak esetében pedig szintén használt kartonlapokkal bélelik ki a dobozt.

Kép

Fizetési és szállítási módok

A Shopingolj webáruházában bankkártyás online fizetésre, banki átutalásra és utánvétes fizetésre van lehetőség, ez utóbbi díja 300 Ft.

A webshop Magyarország területén szállítja termékeit. 10 000 Ft fölötti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. Ennél alacsonyabb összegnél a GLS futárszolgálattal való kézbesítés és a GLS csomagponton való átvétel díja 1200 Ft. Amennyiben rendelését munkanapon 12:00-ig leadja, a csomagja a következő munkanapon 08:00-17:00 között lesz kézbesítve. A Shopingolj lehetőséget biztosít a csomagok nyomon követésére.

Egyes esetekben külföldi szállításra is lehetőség nyílik, ennek ügyében a info@shopingolj.hu e-mail címen és a +36 70 517 03 61 telefonszámon érdeklődhet.

Visszaküldés

A Shopingolj webáruházából rendelt termékek esetében a csomag átvételétől számítva 14 nap áll rendelkezésére az árucikkek visszaküldésére. A termékekhez szükséges a kitöltött Garanciális lap melléklése. Az árucikkek reklamációjánál szintén hasonló az eljárás. A visszaküldés postai úton történik, a következő címre: Berger Capital, s.r.o. – postán maradó, Ipoly Út 11, Hont 2647 Magyarország. Miután a termékek sikeresen és megfelelő állapotban megérkeznek a webshop munkatársaihoz, a vevő visszakapja vásárlása összegét.

Kép

Ügyfélszolgálat, közösségi média, üzletek

Vásárlással, termékekkel és visszaküldéssel kapcsolatos kérdéseit az alábbi módokon teheti fel a Shopingolj ügyfélszolgálatának:

 • telefon: +36 70 517 03 61 (Hétfő-Péntek: 08:00 – 16:00)
 • e-mail: info@shopingolj.hu

A Shopingolj termékeiről és újdonságairól még többet tudhat meg a webshop Facebook oldalán.

A Shopingolj szlovákiai üzleteibe személyesen is ellátogathat. Az üzleteket Ipolyság községének Fő terén a 2. és 23-as szám alatt találja.

A Tiplinóval Szlovákiából is kedvezményesen vásárolhat a Shopingolj webshopjában.

Kedvezményes kuponok felhasználása a Shopingolj webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Shopingolj webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Shopingolj webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Shopingolj webáruházában való rendeléskor a kuponkód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Shopingolj.hu - ruha, cipő, lakás

A Shopingolj webáruházában női-, férfi- és gyermek ruházati cikkek, cipők, divatkiegészítők, lakáskiegészítők és dekoráció, valamint ajándéktárgyak vásárolhatók meg. A webshop 24 órán belüli szállítással, több mint 10 000 raktáron lévő árucikkel és naprakész ügyfélszolgálattal várja a vásárlókat.

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Shopingolj webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be