A(z) eBay.co.uk webáruházról

Az Ebay.co.uk a világ egyik legnagyobb online áruházának a nagy-britanniai verziója. Az Ebay az egész világon töretlen népszerűségnek örvend. Vásárlók milliói használják nemcsak vásárlásra, hanem licitálásra és saját termékeik eladására is. Bármit is keres, a háztartási eszközöktől kezdve a ruhákon, kiegészítőkön, ékszereken át a játékokig, itt mindent megtalál, méghozzá rendkívül kedvező áron. Kiválaszthatja, hogy csak új terméket szeretne, vagy nem probléma a használt sem.

Ebay.co.uk webáruhuáz

Az Ebay.co.uk a nemzetközi Ebay.com nagy-britanniai verziója. A weboldal sajnos nem elérhető magyarul, de használhatja a gépi fordítást. Az Ebay.co.uk előnye, hogy más a termékpalettája, mint a nemzetközi testvérének. Ráadásul a földrajzi közelségnek köszönhetően a terméke sokkal gyorsabban elér önhöz, mint az Ebay.com-ról.

Termékek ezrei egyetlen gombnyomással

ebay.co.uk

Szélesebb választékra vágyik, mint amit a hazai webáruházak kínálnak? Nézzen körül az Ebay-en - nem túlzás, hogy itt mindent megtalál. Azt is mondhatnánk, hogy amit itt nem talál meg, az nem is létezik. Elektronika, ruházat, ékszerek, kiegészítők, lakásdekoráció, játékok és sok más. Nem véletlen, hogy a webáruház az egész világon töretlen népszerűségnek örvend.

Biztonságos vásárlás

Nem kell attól tartania, hogy a vásárlás ne lenne biztonságos. Az Ebay.co.uk az eddigi legmegbízhatóbb fizetési rendszert, a Paypalt alkalmazza, így nem kell félnie, hogy bármi probléma adódna fizetés közben, vagy elveszne a pénze. A termékek megbízhatóságáról úgy is meggyőződhet, hogy elolvassa az értékeléseket. Ezek valódi vásárlóktól származnak, így a lehető legbiztosabb képet festenek a termékről, és magáról az eladóról is. Ha körültekintően vásárol, radikálisan lecsökken az esélye annak, hogy esetleg nem azt kapja majd, amit várt.

Kedvezményes vásárlás az Ebay-en

Az Ebay.co.uk arról híres, hogy itt rendkívül kedvező áron vásárolhat bármilyen terméket. Ha ez nem lenne elég, válassza az ingyenes szállítás lehetőségét, így csak azokat a termékeket tekinti meg, amelyekért nem fizet postaköltséget.

Vásároljon a Tiplinóval, és további jutalomban részesül: rendelésének akár 2%-át visszaszereheti a cashbacknek köszönhetően.

eBay.co.uk kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon Ebay 15% kedvezmény technikai cikkekre, otthoni termékekre és még többre

14.12.2023

Kedvezményes kupon EBAY UK: 5% kedvezmény a felújított telefonokra

14.12.2023

ebay kuponkód a BW étrendkiegészítőkre 2 FOR 1

31.07.2022

20% kedvezmény Toyota alkatrészekre -

31.08.2021

20% kedvezmény mobiltelefonokra -

31.08.2021

20% kedvezmény Toyota alkatrészekre -

30.06.2021

Akár 70% kedvezmény márkás divatra -

31.12.2021

10% kedvezmény kiválasztott termékekre -

05.06.2021

20% kedvezmény mobiltelefonokra -

30.06.2021

20% kedvezmény mobiltelefonokra -

31.05.2021

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A eBay.co.uk webáruházról

A világ egyik legnagyobb webáruháza, az Ebay az egész világon megtalálható. Rendeljen az ebay.co.uk oldalról, és spóroljon a szállítási időn. A szokásos vásárláson kívül az Ebay-en licitálhat is, vagy saját termékeit árulhatja. Rengeteg kategóriában talál sok-sok terméket, legyen az ruha, cipő, ékszer, sportfelszerelés vagy elektronika.

eBay.co.uk más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a eBay.co.uk webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be