A Shop4u webáruházról

A Shop4u webáruháza videojátékok, lemezek, DVD-k, társasjátékok és egyéb szórakozással és hobbikkal összefüggő termék forgalmazására szakosodott. A webshopban ruhák, sporteszközök és elektronikus kütyük is megtalálhatók, így a vásárlók széles kínálatból válogathatnak. A Shop4u folyamatosan bővíti választékát a legújabb számítógépes játékokkal, társasjátékokkal, elektronikai eszközökkel, így az oldalon garantáltan megtalálhatók vagy előrendelhetők a piac újdonságai. A webáruház kedvező szállítási feltételeket, biztonságos és kényelmes fizetési módokat és minőségi termékeket biztosít vásárlóinak, sőt, a Tiplinó kuponjaival most még kedvezményesebb áron vásárolhatók meg a webshop termékei!

Kép

Számítógépes- és videojátékok a Shop4u kínálatában

A Shop4u kínálatában a legújabb számítógépes- és videojátékok is megtalálhatók, csakúgy, mint az ezekhez szükséges technikai felszerelés és kiegészítők. PS, Nintendo, XBOX, PC és Mac eszközökkel kompatibilis játékok és elektronikai eszközök egyaránt a választék részét képezik. Az előrendelés lehetőségének köszönhetően a Shop4u webáruházban a vásárlók elsőként juthatnak hozzá a piac újdonságaihoz.

Fizetés és szállítás

A Shop4u webshopjában a legtöbb ismert bankkártyával és hitelkártyával lehetőség van fizetni, valamint a PayPal szolgáltatása is használható erre a célra. A webáruházban való vásárlás regisztrációhoz kötött.

A webáruház az Egyesült Királyságból szállítja termékeit Magyarországra. A standard szállítás ingyenes és a csomag 3-7 munkanapon belül érkezik meg a vásárlóhoz. A Shop4u lehetővé teszi a csomag nyomon követését a vevő számára a vásárlást követően e-mailben küldött kóddal.

Kép

Visszaküldés

A webshop csupán akkor biztosít pénzvisszafizetést, ha a vásárló által visszaküldött csomag kibontatlan és leragasztott állapotban érkezik vissza hozzájuk. Ez alól kivételt képeznek azok az esetek, amikor nem megfelelő, vagy hibás állapotú termék érkezik a vevőhöz. Ebben az esetben a visszaküldést megelőzően fontos kapcsolatba lépni a webshop ügyfélszolgálatával.

A Shop4u ügyfélszolgálata

A Shop4u webáruházának angol nyelvű ügyfélszolgálata az alábbi módokon érhető el:

 • telefon: +44 333 101 4456
 • a weboldal élő chatje vagy e-mail küldő felülete

Kedvezményes kuponok felhasználása a Shop4u webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Shop4u webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Shop4u webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Shop4u webáruházában való rendeléskor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Shop4u.com - Játékok és szórakozás!

A Shop4u webáruházában a szórakozáson van a hangsúly. Számítógépes- és videojátékok, társasjátékok, sporteszközök, gyerekjátékok és rengeteg izgalmas termék található meg a kínálatban, sőt akár előrendelésre is van lehetőség. A webshop ingyenes szállítást biztosít.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Shop4u webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be