ShoesPie

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

ShoesPie kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 7,5 % mindenből a webáruházból ShoesPie

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

A ShoesPie online cipő és ruhaboltjában a legújabb trenddarabok találhatók meg kedvező áron. Sportcipők, szandálok, papucsok, csizmák,...

A ShoesPie webáruházról

A ShoesPie online cipő és ruhaboltjában a legújabb trendek és dizájnerdarabok inspirálta lábbelik találhatók meg, elérhető áron. Több mint 50 000 elérhető modell, szandálok, csizmák, sportcipők, papucsok, magassarkúk minden évszakra és alkalomra. A webáruház ruházati kínálatában elegáns és sportos darabok egyaránt megtalálhatók, ráadásul a vásárlók kiegészítőket, táskákat, fehérneműket és ékszereket is találnak itt, kedvező áron. A férfirészleg szintén nem hiányzik a ShoesPie webshopjáról, a Tiplinó kedvezményeivel pedig most akciós áron juthat hozzá a webáruház termékeihez.

Kép


Fizetési és szállítási módok

A webáruházban online bankkártyás fizetéssel, a PayPal szolgáltatásán keresztül, valamint banki átutalással van lehetőség fizetni.

A szállítás költsége országonként és szállítási módonként változik, a végleges összeget a vásárló a rendelés leadásakor láthatja, miután kiválasztotta az általa preferált szállítási módot. Fontos, hogy az oldalon feltüntetett árak és a szállítás költsége az esetleges vámköltségeket vagy helyi adókat nem tartalmazza.

Reklamáció és a termékek visszaküldése

Amennyiben nem elégedett a ShoesPie webáruházából rendelt termékekkel, a csomag átvételétől számított 30 napon belül visszaküldheti azokat és a webshop pénzvisszafizetést vagy cserelehetőséget biztosít. Fontos, hogy mielőtt az árut visszaküldené, lépjen kapcsolatba a Shoespie ügyfélszolgálatával.

Kép


Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merül fel a vásárlással, rendeléssel, fizetéssel vagy visszaküldéssel kapcsolatban, a ShoesPie ügyfélszolgálatával a következő módokon léphet kapcsolatba:

- e-mail: service@shoespie.com
- telefon: +86-29-68968082

Amennyiben többet szeretne megtudni a ShoesPie újdonságairól és kínálatáról, a webáruházat a következő közösségi média platformokon találja meg: Facebook, Instagram, YouTube

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata a ShoesPie webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a ShoesPie webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a ShoesPie webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be a ShoesPie weboldalán való rendelésekor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik a vásárlás végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

ShoesPie.com - cipő és ruhabolt

A ShoesPie online cipő és ruhaboltjában a legújabb trenddarabok találhatók meg kedvező áron. Sportcipők, szandálok, papucsok, csizmák, magassarkúk és számos egyéb fazon, széles ruhakínálat, táskák, kiegészítők nőknek és férfiaknak egyaránt.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  7,5 %  összeget a vásárlásból a  a ShoesPie webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.