Shooos.hu

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Shooos.hu-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Shooos.hu webáruházé.

Shooos.hu kupon

Női cipők kedvezményesen

+ akár 4 % vissza a vásárlásból
 

Vásároljon kedvező árpn női cipőket, illetve ruhákat és kiegészítőket.

Férfi cipők kedvezményesen

+ akár 4 % vissza a vásárlásból
 

Vásároljon kedvező árpn férficipőket, illetve ruhákat és kiegészítőket.

A(z) Shooos.hu webáruházról

Bizonyára önnek is fontos, hogy minőségi cipőt viseljen: olyat, amely egész nap kényelmes és minden időjárást elbír. A Shooos.hu webáruházban a legjobb márkák cipőit vásárolhatja meg, amelyek garantálják a kiváló minőséget. A webáruház férfiaknak és nőknek is kínál divatos és kényelmes cipőket.

Shooos.hu cipők

A Shooos.hu webáruház kínálatát a márkás cipők - elsősorban sportcipők - alkotják. A modellek és a típusok választéka igazán széles. Mindegy, hogy túrára, a városba vagy buliba készül, itt megtalálja az alkalomhoz illő cipőt. Kényelmes sportcipők, meleg téli cipők és nyári papucsok - ezt kínálja a Shooos.hu. A minőséget olyan márkák garantálják, mint a Timberland, a Birkenstock, a New Balance vagy az Adidas.

shooos

Shooos.hu ruhák és kiegészítők

A webáruház a cipőkön kívül ruházati cikkeket és kiegészítőket is kínál. Állítsa össze az outfitjét, és vásároljon be kényelmesen a Shooos.hu webáruházban. Talál itt pulcsikat, pólókat, kabátokat és ruhákat is. A kiegészítők között talál hátizsákokat, sapkákat, karórákat, napszemüvegeket.

Fizetés és szállítás

A Shooos.hu többféle fizetési módot biztosít a vásárlóknak: fizethet online bankkártyával vagy Paypallel, illetve utánvéttel a termék kézbesítésekor.

A szállítás a GLS futárszolgálat segítségével történik. Mivel minden termék raktáron van, a szállítás ideje rendszerint 48 óra. A szállítási költség 1900 Ft, 38 000 Ft összeg felett a szállítás ingyenes.

Visszaküldés és csere

Amennyiben vissza szeretné küldeni vagy kicsereléni a terméket, töltse ki a megfelelő formanyomtatványt, amelyet megtalál a weboldalon. A terméket gondosan csomagolja be, és a nyomtatvánnyal együtt küldje a következő címre: Furgefutar/ISKLAD/VISSZARU Shooos 180127/09, Cinkotai utca 14., 2142 Nagytarcsa (Budapest). Csere esetén rendelje meg az új terméket, és tüntesse fel, hogy cseréről van szó. Miután megérkezett a termék, visszautalják önnek a pénzt, illetve elküldik a cserélt terméket.

Kapcsolat

A Shooos.hu ügyfélszolgálata hétköznapokon 9:00–16:00 között elérhető a +421 950 569 362 telefonszámon, illetve WatsAppon. Ha inkább írásban fordulna hozzájuk, írjon a shooos@shooos.hu címre.

Nézzen be a Shooos.hu Facebook és Instagram oldalára is a legfrissebb hírekért és akciókért.

Kedvezményes vásárlás

Vásároljon kedvezményesen a Shooos.hu webáruházban a Tiplinóval, így vásárlásának akár 2%-át visszanyerheti a cashbacknek köszönhetően.

 • A Shooos webáruház Szlovákiában is elérhető: Shooos.sk
 • A webáruházat Csehországban is megtalálja: Shooos.cz

Shooos.hu kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Shooos.hu kupon 10% a cipőkre és ruhákra

23.09.2022

20% kedvezmény a Vans és Puma termékekre -

30.09.2021

Recenzió Shooos.hu

j

14.10.2023 5.0

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Shooos.hu webáruházról

Fontos önnek, hogy minőségi, minden időjárást elbíró cipőt hordjon? Nézzen körül a Shooos.hu webshopban, és válassza ki a tökéletes lábbelit. Minőségi női és férficipők, ruházat és kiegészítők széles skáláját találja különböző világmárkáktól, mint az Adidas, Converse, Timberland és sok más.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 4 %  összeget a vásárlásból a Shooos.hu webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be