Shooos.hu

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Shooos.hu kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2 % mindenből a webáruházból Shooos.hu

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Fontos önnek, hogy minőségi, minden időjárást elbíró cipőt hordjon? Nézzen körül a Shooos.hu webshopban, és válassza ki a...

A(z) Shooos.hu webáruházról

Bizonyára önnek is fontos, hogy minőségi cipőt viseljen: olyat, amely egész nap kényelmes és minden időjárást elbír. A Shooos.hu webáruházban a legjobb márkák cipőit vásárolhatja meg, amelyek garantálják a kiváló minőséget. A webáruház férfiaknak és nőknek is kínál divatos és kényelmes cipőket.

Shooos.hu cipők

A Shooos.hu webáruház kínálatát a márkás cipők - elsősorban sportcipők - alkotják. A modellek és a típusok választéka igazán széles. Mindegy, hogy túrára, a városba vagy buliba készül, itt megtalálja az alkalomhoz illő cipőt. Kényelmes sportcipők, meleg téli cipők és nyári papucsok - ezt kínálja a Shooos.hu. A minőséget olyan márkák garantálják, mint a Timberland, a Birkenstock, a New Balance vagy az Adidas.

shooos


Shooos.hu ruhák és kiegészítők

A webáruház a cipőkön kívül ruházati cikkeket és kiegészítőket is kínál. Állítsa össze az outfitjét, és vásároljon be kényelmesen a Shooos.hu webáruházban. Talál itt pulcsikat, pólókat, kabátokat és ruhákat is. A kiegészítők között talál hátizsákokat, sapkákat, karórákat, napszemüvegeket.

Fizetés és szállítás

A Shooos.hu többféle fizetési módot biztosít a vásárlóknak: fizethet online bankkártyával vagy Paypallel, illetve utánvéttel a termék kézbesítésekor.

A szállítás a GLS futárszolgálat segítségével történik. Mivel minden termék raktáron van, a szállítás ideje rendszerint 48 óra. A szállítási költség 1900 Ft, 38 000 Ft összeg felett a szállítás ingyenes.

Visszaküldés és csere

Amennyiben vissza szeretné küldeni vagy kicsereléni a terméket, töltse ki a megfelelő formanyomtatványt, amelyet megtalál a weboldalon. A terméket gondosan csomagolja be, és a nyomtatvánnyal együtt küldje a következő címre: Furgefutar/ISKLAD/VISSZARU Shooos 180127/09, Cinkotai utca 14., 2142 Nagytarcsa (Budapest). Csere esetén rendelje meg az új terméket, és tüntesse fel, hogy cseréről van szó. Miután megérkezett a termék, visszautalják önnek a pénzt, illetve elküldik a cserélt terméket.

Kapcsolat

A Shooos.hu ügyfélszolgálata hétköznapokon 9:00–16:00 között elérhető a +421 950 569 362 telefonszámon, illetve WatsAppon. Ha inkább írásban fordulna hozzájuk, írjon a shooos@shooos.hu címre.

Nézzen be a Shooos.hu Facebook és Instagram oldalára is a legfrissebb hírekért és akciókért.

Kedvezményes vásárlás

Vásároljon kedvezményesen a Shooos.hu webáruházban a Tiplinóval, így vásárlásának akár 2%-át visszanyerheti a cashbacknek köszönhetően.

 • A Shooos webáruház Szlovákiában is elérhető: Shooos.sk
 • A webáruházat Csehországban is megtalálja: Shooos.cz

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Shooos.hu webáruházról

Fontos önnek, hogy minőségi, minden időjárást elbíró cipőt hordjon? Nézzen körül a Shooos.hu webshopban, és válassza ki a tökéletes lábbelit. Minőségi női és férficipők, ruházat és kiegészítők széles skáláját találja különböző világmárkáktól, mint az Adidas, Converse, Timberland és sok más.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2 %  összeget a vásárlásból a  a Shooos.hu webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.