Pentele Solar webáruházról

A legjobb minőségű japán napelemeket és német invertereket telepítik Önöknek a Pentele Solar webáruház. Napelemes fűtés, elektromos padlófűtés, infrafűtés, napelem és klíma - használjon környezetbarátabb és olcsóbb megoldást otthonának fűtésére. Fűtéskorszerűsítés, miért ne lehetne napelemmel?

Kép

Napelemmel fűteni, miért is ne?

A Nap által kibocsátott napenergia, egy kimeríthetetlen, és rendkívül sokoldalúan felhasználható energiaforrás. A napelemek segítségével a kinyert napenergiát számos területen felhasználhatjuk, mint például akár fűtésre is. 

Elektromos padlófűtés

Az elektromos padlófűtés egyik legnagyobb előnye az, hogy kis víz mennyiséggel gondoskodik lakásunk kellemes hőmérsékletről. Ezért is takarékosan üzemeltethető. Bizony ám, még napelemmel is megbízhatóan működik, ugyanis a kevés vizet amit tartalmaz, könnyeb felmelegíteni ezáltal takarékosan üzemeltethető.

Infrafűtés

Az infrafűtés az elérhető fűtések között a legtisztább és legdiszkrétebb és a leghatékonyabb is. Az infra, az elektromos áramot alakítja át infravörös sugarakká, melyek kedvező tulajdonságaik miatt kellemesebb hőérzetet biztosítanak. Másik nagy előnye, hogy napelem által nyert energiával is üzemeltethető. 

Ha elektromos fűtés kerül szóba, akkor felmerül a klímával való fűtés lehetősége is. Ma már egyre több háztartásban telepítenek klíma készülékeket. A fűtésre használható klíma berendezések között is többféle találhatunk. Vannak olyanok, amelyek csak kiegészítésre használhatók, de mára a teljes fűtési rendszerek kiváltására alkalmas készülékek is elérhetővé váltak az Önök számára.

Legjobb termékek és márkák

Nagyon fontos, hogy a napelemeknél milyen minőséggel dolgoznak. Ezeknek a rendszereknek 20-30 évig önműküdőnek kell lenniük, ezért csak a legjobb minőségű napelemmel, inferterekkel és tartószerkezetekkel kell dolgozni. A Pentele Solar webáruháza a legjobb márkákkal állnak kapcsolatban, mint a SHARP, Solar Edge, SMA vagy a Fronius.

Kép

Fizetés és szállítás

Nincs két egyforma napelem rendszer. Az Ön otthona is egyedi tervezést igényel, tehát ez egyedi költségeket is jelent. Egy telefonos beszélgetés során meg tudják határozni a költségeket. Minden kérdésére profi szakértőktől származó, személyre szabott válaszokat kap. 

Számít

 • mekkora fogyasztáshoz kell elegendő energiát biztosítani
 • milyen méretű rendszerre van szükség,
 • megállapítják a jövőbeni bővítés lehetőségeit, hiszen több évtizedre tervez.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Pentele Solar webáruház ügyfélszolgálatát minden hétköznap 8:00-tól 16:00-ig érheti el a +36 (25) 748 000-as telefonszámon és a info@pentelesolarelectric.hu email címen. 

A Pentele Solar webáruházat Facebook-on is elérheti, ahol még többet tudhat meg a termékeikről és újdonságaikról.

Kedvezményes kuponok felhasználása a Pentele Solar webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Pentele Solar webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Pentele Solar webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be a Pentele Solar webáruházában való rendeléskor a kupon számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Pentele Solar - Napelemes fűtés

Ha napelemes rendszert szeretne, ne is menjen tovább. A legjobb minőségű japán napelemeket és német invertereket telepítik Önöknek a Pentele Solar. A minőségből nem engednek, csak az árból. 

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Pentele Solar webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be