Elektromos fűtések

Az Elektromos fűtések webáruházról

Az Elektromos fűtések webáruháza meleget varázsol otthonába, nyaralójába, így mikor hazaér, nincs más dolga, mint egy csésze forró ital mellett kipihenni a nap fáradalmait a kellemes melegben. A webshop kínálatában kiváló minőségű német gyártmányú Stiebel Eltron és Dimplex típusú hőtárolós kályhák, elektromos fagymentesítő konvektorok , álló konvektorok, elektromos fali konvektorok, ventillátoros gyorsfűtők, infra-quarc vonalsugárzókat, elektromos radiátorok és melegvíztárolók, illetve padlófűtések vásárolhatók meg. Emellett az Elektromos fűtések webáruház számos egyéb termékkategóriával várja, az ügyfélszolgálat szakemberei pedig szívesen adnak felvilágosítást a megfelelő termékek kiválasztásához. A Tiplinó otthon és kert kategóriájában még több webshopot talál, ahol lakberendezési és építkezési kellékeket vásárolhat meg kedvezményes áron, mint péládul az OBI és Merkury Market

Kép

Elektormos fűtések márkaüzlet

Az Elektromos fűtések webáruház a Fürjes Kellékház Kft. tulajdona. A cég már 1941-óta van jelen a piacon és Budapesten márkabolttal, telephellyel is rendelkezik, ahol személyesen átveheti, megtekintheti és meg is vásárolhatja a vállalat termékeit. Az üzletet a 1082 Budapest, Baross utca 104. címen találja.

Fizetési módok

Az Elektromos fűtések webáruházban a következő fizetési módok állnak rendelkezésére:

 • banki átutalás
 • utánvétes fizetés a futárnak
 • készpénzes vagy bankkártyás fizetés a termékek személyes átvételekor a cég telephelyén (1082 Budapest, Baross utca 104.)

Szállítás és személyes átvétel

A webshopban megrendelt termékek házhozszállítását a PDS Hungary és MPL futárszolgálatok végzik. A készleten lévő árucikkek normál esetben a rendelést követő 5 munkanapon belül érkeznek meg önhöz. A szállítási díjak a következők:

 • IMPLEX hőtárolós kályhák és Stiebel Eltron hőtárolós kályhák házhoz szállítása az ország egész területén MPL gyűjtőfuvarral: 17.000,-Ft+ ÁFA / raklap
 • Stiebel Eltron fütőkészülékek házhozszállítása PDS futárral az ország egész területére: 1.500 Ft

Online rendelt termékeit a cég budapesti telephelyén személyesen is átveheti, ez teljesen ingyenes. A vállalat külföldre is kézbesíti termékeit, ezesetben a kézbesítési díj a célországtól és a rendelt árucikk jellegétől függ. A pontos összegekről és részletekről érdeklődjön a webshop ügyfélszolgálatánál.

Kép

Visszaküldés és elállási jog

Az Elektromos fűtések webáruházából rendelt termékek esetében a vásárló az átvételt követő 14 napban érvényesítheti elállási jogát és amennyiben az árucikkeket megfelelő állapotban visszajuttatja a cégnek, pénzvisszafizetésben részesül. Az egyes termékekre vonatkozó jótállási és garanciális feltételekről a webáruház honlapján érdeklődhet.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Az Elektromos fűtések ügyfélszolgálata a következő telefonszámokon áll rendelkezésére: +361/333-11-01 és +3630/9-32-33-77

Az Elektromos fűtések Facebook oldalán friss információk, újdonságok várják.

Kedvezményes kuponok felhasználása az Elektromos fűtések webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Elektromos fűtések webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel az Elektromos fűtések kedvezményes kuponokat?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az Elektromos fűtések webáruházban való rendeléskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Elektrofűtések.hu - Meleg otthon!

Az Elektromos fűtések online áruházban innovatív, minőségi fűtőberendezések vásárolhatók meg: hőtárolós kályhák, elektromos radiátorok, konvektorok, melegvíztárolók, padlófűtések és sok más, most akciós áron a Tiplinóval!

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Elektromos fűtések webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be