Otticanet

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Az Otticanet webáruházról

Az Otticanet webáruháza több mint 18 éve foglalkozik napszemüvegek, szemüvegek, dioptriás lencsék és kontaktlencsék árusításával. A webshopban rengeteg eredeti designer napszemüveg és szemüvegkeret érhető el, emellett különböző dioptriás lencsék és kontaktlencsék is megvásárolhatók kedvező áron. Az Otticanet webáruházában különböző márkájú, fazonú, alakú, színű, méretű és árkategóriájú szemüvegek nőknek, férfiaknak és gyermekeknek, készséges ügyfélszolgálat, megbízható szállítás és garantáltan kedvező árak várják!

Kép

Designer szemüvegek kedvező áron

Az Otticanet webshopjában a Dior, Chanel, Gucci, Prada, Polaroid és számos egyéb ismert márka legújabb modelljei, klasszikus napszemüvegei és szemüvegkeretei is kedvező áron vásárolhatók meg. A termékek eredeti csomagolásban, tartozékokkal együtt érkeznek a vásárlóhoz.

Dioptriás lencsék és kontaktlencsék

A napszemüvegek mellett az Otticanet webáruházában különböző típusú és erősségű dioptriás lencsék és kontaktlencsék is jutányos áron érhetők el. Sőt, a webshop akár dioptriás napszemüveglencséket is tud készíteni. Rendelésnél elég csupán megadni az szemorvos által előírt paramétereket, és az Otticanet szakértői elkésztik a megfelelő lencsét.

Fizetési és szállítási módok

Az Otticanet webshopjában online bankkártyás fizetésre és PayPal-on keresztüli fizetésre van lehetőség. Egyes esetekben az Amazonpay szolgáltatása is használható.

Magyarországra való szállítás esetében a kézbesítés költsége 15 Euró, a szállítás időtartama pedig 2-3 munkanap. Az Otticanet a következő szállítási módokat használja: UPS, FedEx és DHL futárszolgálatok. Az Európai Unió országain belül való rendeléseknél vámköltségekre nem kell számítani.

Kép

Visszaküldés

Amennyiben a vásárló nem szeretné megtartani az Otticanet webáruházából rendelt termékeket, a csomag átvételétől számított 30 napon belül tudatnia kell ezt a webshop munkatársaival. Ezt egy online kérdőív kitöltésével teheti meg. A kérdőív elküldése után 10 napon belül postáznia kell a visszaküldeni kívánt termékeket. Fontos, hogy a termékek használatlan, tiszta és újszerű állapotban érkezzenek vissza a webáruházhoz. A visszaküldés költségei a vásárlót terhelik. Miután az Otticanet munkatársai megkapják a visszaérkezett terméket és mindent rendben találnak, a vásárló visszakapja a rendeléskor fizetett összeget.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Az Otticanet webáruházának ügyfélszolgálata minden rendeléssel és termékekkel kapcsolatos kérdésben a vásárlók rendelkezésére áll:

 • e-mail: info@otticanet.it
 • telefon: +39 015 20479

Az Otticanet a közösségi médiában: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Pinterest

A Tiplinó kuponjaival most Csehországból is kedvezményesen vásárolhat az Otticanet webshopjában. 

Kedvezményes kuponok felhasználása az Otticanet webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Otticanet webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az Otticanet webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az Otticanet webáruházában való rendeléskor a „Promo code” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Validate gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Otticanet.com - A szemüvegszakértő!

Eredeti designer napszemüvegek, szemüvegkeretek, dioptriás lencsék és kontaktlencsék széles választéka az Otticanet webáruházában. Szemüvegek nőknek, férfiaknak, gyermekeknek, rengeteg méret, szín és fazon kedvező áron a webshopban.

Vásárlási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3,5 %  összeget a vásárlásból a Otticanet webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be