A(z) Mego travel webáruházról

A Mego travel utazási iroda számos szolgáltatást nyújt az ügyfeleknek: vásárolhat itt vonat- vagy repülőjegyeket kedvező áron, bérelhet autót vagy foglalhat szállást. Egyszóval megszervezheti az egész nyaralását könnyedén és egyszerűen. A weboldal keresőjét igazán egyszerű használni, a rendszer felajánlja önnek a legkedvezőbb ajánlatokat.

Utazás kedvező áron

Mego travel rendszerében több mint 400 légitársaság járatai találhatók az egész világról, köztük fapados járatok igazán kedvező áron. Működésük csaknem 10 éve alatt több mint 800 ezer jegyet adtak el - ez a szám magáért beszél. A Mego travel a top 10 jegyárusító iroda közé tartozik a kedvező áraknak és a minőségi szolgáltatásoknak köszönhetően. Nincs más dolga, mit megadni az utazása paramétereit, a rendszer pedig felajánlja önnek a legkedvezőbb ajánlatokat. Keresését szűrheti az utazás ideje, a légitársaság, a poggyász méretei vagy az utazási idő szerint is.

megotravel

Személyre szabott ajánlatok

A Mego travel tudja, hogy minden ügyfélnek más és más igényei vannak, ezért egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál mindenkinek. Szívesen utazik egyedül, vagy épp ellenkezőleg, családi vagy páros nyaralást tervez? Esetleg az egész baráti társaság önnel tart? Válogasson a Mego travel tippjei közül, és ön is megtalálja a tökéletes ajánlatot. Az aktív utazások kedvelői is megtalálják a magukét: a kínálatban kalandos túrákat és sportos tematikájú nyaralásokat is talál. Gondoltak azokra is, akik nem nyaralásra készülnek, hanem üzleti útra.

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás a weboldalon nagyon egyszerű. Használja a főoldalon található keresőt, és adja meg utazása fő paramétereit: az úti célt, az utazás időpontját valamint az utasok számát. Néhány pillanat alatt a rendszer kiválasztja önnek a legjobb opciókat, feltüntetve az utazás idejét és a jegy árát. A jegyet vételárát bankkártyával térítheti meg. Öné is a jegy, utazásra fel!

Kapcsolat

A Mego travel ügyfélszolgálata szívesen válaszol a kérdéseire. Eléri őket e-mailben a weboldalon található kapcsolattartási űrlap segítségével, vagy telefonon a +7 (812) 611-23-44 számon. Kapcsolatba léphet velük Facebook Messengeren is.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Mego travel webáruházról

Családi nyaralás, kalandos hegyi túra vagy üzleti út? Mindegy milyen okból utazik, a Mego travel kínálatában megtalálja az önnek megfelelő ajánlatot. Párosban, vagy inkább egyedül szeret utazni? Az utazási iroda minden lehetőségre gondolt. Válogasson az ajánlatok közül, és szervezze meg álmai nyaralását.

Mego travel más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Mego travel webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be