Mego travel

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Mego travel kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 1 % mindenből a webáruházból Mego travel

Eddig érvényes: 2021.10.18

 
   

Családi nyaralás, kalandos hegyi túra vagy üzleti út? Mindegy milyen okból utazik, a Mego travel kínálatában megtalálja az...

A(z) Mego travel webáruházról

A Mego travel utazási iroda számos szolgáltatást nyújt az ügyfeleknek: vásárolhat itt vonat- vagy repülőjegyeket kedvező áron, bérelhet autót vagy foglalhat szállást. Egyszóval megszervezheti az egész nyaralását könnyedén és egyszerűen. A weboldal keresőjét igazán egyszerű használni, a rendszer felajánlja önnek a legkedvezőbb ajánlatokat.

Utazás kedvező áron

Mego travel rendszerében több mint 400 légitársaság járatai találhatók az egész világról, köztük fapados járatok igazán kedvező áron. Működésük csaknem 10 éve alatt több mint 800 ezer jegyet adtak el - ez a szám magáért beszél. A Mego travel a top 10 jegyárusító iroda közé tartozik a kedvező áraknak és a minőségi szolgáltatásoknak köszönhetően. Nincs más dolga, mit megadni az utazása paramétereit, a rendszer pedig felajánlja önnek a legkedvezőbb ajánlatokat. Keresését szűrheti az utazás ideje, a légitársaság, a poggyász méretei vagy az utazási idő szerint is.

megotravel

Személyre szabott ajánlatok

A Mego travel tudja, hogy minden ügyfélnek más és más igényei vannak, ezért egyedi, személyre szabott ajánlatokat kínál mindenkinek. Szívesen utazik egyedül, vagy épp ellenkezőleg, családi vagy páros nyaralást tervez? Esetleg az egész baráti társaság önnel tart? Válogasson a Mego travel tippjei közül, és ön is megtalálja a tökéletes ajánlatot. Az aktív utazások kedvelői is megtalálják a magukét: a kínálatban kalandos túrákat és sportos tematikájú nyaralásokat is talál. Gondoltak azokra is, akik nem nyaralásra készülnek, hanem üzleti útra.

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás a weboldalon nagyon egyszerű. Használja a főoldalon található keresőt, és adja meg utazása fő paramétereit: az úti célt, az utazás időpontját valamint az utasok számát. Néhány pillanat alatt a rendszer kiválasztja önnek a legjobb opciókat, feltüntetve az utazás idejét és a jegy árát. A jegyet vételárát bankkártyával térítheti meg. Öné is a jegy, utazásra fel!

Kapcsolat

A Mego travel ügyfélszolgálata szívesen válaszol a kérdéseire. Eléri őket e-mailben a weboldalon található kapcsolattartási űrlap segítségével, vagy telefonon a +7 (812) 611-23-44 számon. Kapcsolatba léphet velük Facebook Messengeren is.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Mego travel webáruházról

Családi nyaralás, kalandos hegyi túra vagy üzleti út? Mindegy milyen okból utazik, a Mego travel kínálatában megtalálja az önnek megfelelő ajánlatot. Párosban, vagy inkább egyedül szeret utazni? Az utazási iroda minden lehetőségre gondolt. Válogasson az ajánlatok közül, és szervezze meg álmai nyaralását.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1 %  összeget a vásárlásból a  a Mego travel webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.