A(z) Megatherm webáruház számára most nincs kedvezményes kuponunk.

Nézze meg a(z) AliExpress webáruház további kedvezményes kuponjait.

5 $ kedvezmény az első vásárlásra AliExpress

Eddig érvényes: 2022.06.30

+ akár 3,5 % vissza a vásárlásból

10 $ felett 5 $ kedvezményt kap az első vásárlására az Aliexpress oldalán.

A Megatherm webáruházról

A Megatherm vállalata több mint 25 éve van jelen a magyar szanitertechnikai és épületgépészeti piac élvonalában. A cég kínálatában, fűtési, szellőzés- és klímatechnikai készülékek, fürdőszoba-berendezések, szaniteráruk széles skálája és több mint 10 000 féle termék található meg. A kiterjedt üzlethálózat mellett a Megatherm webshopjában is mindent megtalál, ráadásul otthona kényelméből, egyszerűen vásárolhat és választhat a személyes átvétel, vagy kiszállítás opciók közül. 

Kép

Miért válassza a Megathermet? 

A széles termékkínálat mellett a Megatherm számos egyéb pluszt kínál. Mindenekelőtt a vállalat szakértő munkatársai szívesen segítenek a megfelelő árucikkek kiválasztásában, illetve nagy hangsúlyt fektetnek a vásárlók elégedettségére. A megszokott épületgépészeti termékek mellett a webshopban és a cég üzleteiben olyan árucikkek is megtalálhatók, mint a külsőhőmérséklet-függő szabályozó, nagy dimenziójú csövek, fittingek és nagy átmérőjű szivattyúk, és mindez természetesen raktáron, azonnali átvételi, illetve kiszállítási lehetőséggel.

A Megatherm webáruház kínálatából

A Megatherm webshopja csaknem harminc termékkategóriát kínál, ezekben a kádaktól kezdve, a kazánokon keresztül a villamossági vezetékekig minden megtalálható és mindez igazán kedvező áron, a Tiplinó kedvezményeivel most még jutányosabban! Amennyiben műszaki termékeket keres, a Tiplinó kínálatában számos egyéb webshop is elérhető, ahol kedvezményesen vásárolhat, ilyen például a Merkury Market és az OBI.

Kép

Több mint 10 000 féle termék raktáron 

A Megatherm számos külföldi és hazai gyártó minőségi termékeit forgalmazza, raktárukon több mint másfél milliárd Forint értékű készlet található, így nem kell attól tartania, hogy nagyobb tétel rendelése esetén hosszú heteket kell várnia a beszerzésre. Emellett a vállalat saját márkás, színvonalas árucikkekkel is rendelkezik, melyekben rengeteg szakember bízik meg.

Megatherm Magyarországon

A Megatherm kiterjedt kereskedelmi hálózattal rendelkezik Magyarország területén, negyedszázados működésük során számos szakemberrel dolgoztak együtt, termékeik rengeteg köz- és magánépület részét képezik. A Megatherm szerelvénycentrumok az ország 19 pontján, többek között Budaörsön, Szolnokon, Szegeden, Tatabányán, Kistarcsán, Csillaghegyen, Debrecenben és Székesfehérváron találhatók meg. A Megatherm nagykereskedelmi központjába pedig Érden a 030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky út 135. címen térhet be.

Kép

Fizetési módok és szállítás

A Megatherm webshopjában online előre utalással, valamint utánvétes fizetéssel kiszállításkor, illetve személyes átvételkor térítheti meg vásárlása összegét.

A Megatherm futárszolgálattal kézbesíti termékeit. A webshop egyes termékeire ingyenes szállítás vonatkozik, ez a termékleírásban van feltüntetve. Normál nagyságú árucikkek esetén a szállítás díja a küldemény tömegétől függ, az ezzel kapcsolatos részletek az üzlet honlapján olvashatók. Bizonyos termékek kézbesítése tételenként kerül felszámtásra, ezesetben a szállítási díj a rendelt darabszámtól függ.

A webáruházból vásárolt termékek ingyenes átvételére a Megatherm üzleteiben van lehetőség.

Visszaküldés és elállási jog

A Megatherm webshop termékeinek visszaküldésére 14 nap áll a vásárló rendelkezésére. Amennyiben az árucikkeket sértetlen állapotban, az elállási nyilatkozattal együtt visszajuttatja a webáruháznak postai, vagy személyes úton, pénzvisszafizetésben részesül.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Megatherm szakértőkből álló ügyfélszolgálata bármilyen termékekkel és vásárlással kapcsolatos kérdésben rendelkezésére áll:

 • e-mail: info@megatherm.hu
 • telefon: +36 23 372 – 007

A Megatherm Facebook oldalán mindig friss információkat talál.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a Megatherm webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Megatherm webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Megatherm kedvezményes kuponokat?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Megatherm webáruházban való rendeléskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Megatherm.hu – fűtés, gáz, szaniter

A Megatherm webáruházban épületgépészeti és szanitertechnikai termékek széles választéka található meg, remek áron, gyors kiszállítással. Kazánok, fűtési és klímatechnikai berendezések, fürdőszoba-kellékek, szaniteráruk, alkatrészek széles skálája, több mint 10 000 féle áru raktáron, most akciós áron a Tiplinóval!

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Megatherm webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be