A Megatherm webáruházról

A Megatherm Kft vállalata több mint 25 éve van jelen a magyar szanitertechnikai és épületgépészeti piac élvonalában. A cég kínálatában, fűtési, szellőzés- és klímatechnikai készülékek, fürdőszoba-berendezések, szaniteráruk széles skálája és több mint 10 000 féle termék található meg. A kiterjedt üzlethálózat mellett a Megatherm webshopjában is mindent megtalál, ráadásul otthona kényelméből, egyszerűen vásárolhat és választhat a személyes átvétel, vagy kiszállítás opciók közül. 

Kép

Hogyan spórolhat a Megathermel

A Megathermnél kedvező áron találhatja meg otthonába szükséges készülékeket. Folyamatos akciókat kínálnak, ami miatt még kedvezőbb árakon is beszerezhetnek radiátorokat, szanitereket, mosogatótálcákat és sok egyéb mást is. Ha újépítésű házába, lakásába szeretne kedvező árakon találni és vásárolni termosztátokat, szivattyúkat vagy bármi egyebet, érdemes a Megatherm Kft webáruházát felkeresni. Mivel a világ változik, a Megatherm is igyekszik a változást fenttartani és haladni a korral. Így mindig naprakészek az újdonságokkal, hogy a vásárlóknak a legjobbat tudják kínálni a szakértők. Black Friday, karácsony és egyéb jeles ünnepek alatt szintúgy készülnek kissebb és nagyobb akciókkal a vásárlóknak. 

Hogyan szerezhet Megatherm kedvezményeket és kuponokat

Számos módon lehet pénzt megtakarítani a webáruházakban. Ez ugyanúgy érvényes a Megatherm webshopra is. Azonban kétségtelen, hogy a Megatherm kedvezménykódok használata az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb módszer a spórolásra. Böngésszen az elérhető Megatherm kuponkódok és ajánlatok között, így akár sok pénzt takaríthat meg online vásárláskor. Néhány Megatherm promóciós ajánlat csak korlátozott ideig tart, ezért éljen a lehetőséggel, mielőtt véget ér. A legújabb Megatherm promóciós kódok és ajánlatok használata után a pénztárnál a legjobb árat élvezheti. 

Megatherm Kft akciók

A Megatherm Kft igyekszik a legjobb árakon elhozni a kedves vásárlóknak a termékeket. A Megatherm alakulásakor sokáig hiánypótló szerepet töltött be az európai, főként olasz import épületgépészeti szerelvények, csövek, fittingrendszerek forgalmazásában, ezért is kerültek elsőként a Megatherm Kft jóvoltából a magyar piacra az olasz Radiant hagyományos és kondenzációs kazánok, és a Termoteknik gyár Star márkanevű acéllapradiátorai is. Magyarországon elsők között alkalmazott internetes rendelési rendszert. Nagy hangsúlyt fektetett a megfelelő szakmai ismeretekkel rendelkező munkaerő megszerzésére. Tehát, ha tanácsra lenne szüksége, nem probléma, rögvest tudnak segíteni a lakossági és szakmai partnereiknek. Black Friday, Cyber Monday és még a karácsony alkalmával is nagyszerű akciókkal állnak elő a vásárlóknak. Érdemes körbe nézni, ha lakásfelújításon gondolkodik vagy újépítésű házába szeretne kedvező áron bevásárolni. 

A Megatherm webáruház kínálatából

A Megatherm webshopja csaknem harminc termékkategóriát kínál, ezekben a kádaktól kezdve, a kazánokon keresztül a villamossági vezetékekig minden megtalálható és mindez igazán kedvező áron, a Tiplinó kedvezményeivel most még jutányosabban! Amennyiben műszaki termékeket keres, a Tiplinó kínálatában számos egyéb webshop is elérhető, ahol kedvezményesen vásárolhat. 

Kategóriák, amelyek közül választhatnak:

 • szobatermosztátok
 • kazánok
 • kandallók, kályhák, sparheltek
 • füstgázelvezetések
 • kazán kiegészítők
 • hőszivattyúk
 • szolár- (napkollektoros) rendszerek
 • klímák, split, monosplit
 • villanybojlerek
 • melegvíz- és hűtöttvíztárolók, pufferek
 • gázbojlerek, átfolyós gáz vízmelegítők
 • konvektorok, tűzhelyek
 • radiátorok
 • csőrendszerek és idomok
 • szaniterek
 • fürdőkádak
 • kád kiegészítők (előlapok, kapaszkodók, fejpárnák)
 • zuhanytálcák
 • zuhanykabinok
 • csaptelepek
 • mosogatótálcák
 • szerelvények
 • tágulási tartályok
 • gázipari termékek
 • otulet, csak a készlet erejéig
 • szigetelések
 • szivattyúk
 • szellőzés
 • szerszámok
 • adalékok
 • villamosság
Kép

A felsorolásban látható, hogy számos kategóriában kereshetnek és találhatnak kedvező árakon termékeket, és természetesen azt, amire szükségük van. Több, mint 10.000 termék között böngészhetnek kedvükre. 1,5 milliárdos értékben kizárólag épületgépészeti termékekből álló készlettel rendelkeznek, így nem jelent gondot, ha Önnek azonnal néhány ezer darabos kiszerelésre lenne szüksége, több tízezer méteres rézre vagy többrétegű csövekre. A raktár mindig kész a vásárlóra.  A Megatherm Kft a legtöbb hazai és nemzetközi gyártó kiemelt forgalmazói közé tartozik. A megszokott épületgépészeti termékek mellett különleges akár külsőhőmérséklet-függő szabályozókat, nagy dimenziójú csöveket, fittingeket, nagy átmérőjű szivattyúkat is raktárról értékesítenek a vásárlók számára. Hasonló webáruházak a Tiplino kínálatában, ilyen például a Merkury Market és az OBI.

Több mint 10 000 féle termék raktáron csak a Megatherm Kft-nél

A Megatherm számos külföldi és hazai gyártó minőségi termékeit forgalmazza, raktárukon több mint másfél milliárd Forint értékű készlet található, így nem kell attól tartania, hogy nagyobb tétel rendelése esetén hosszú heteket kell várnia a beszerzésre. Emellett a vállalat saját márkás, színvonalas árucikkekkel is rendelkezik, melyekben rengeteg szakember bízik meg. Számos szakértékesítő munkatársuk dolgozik a Megathermnél, így biztos lehet abban, hogy tapasztalatuk, hozzáértésük nagy segítséget jelenthet Önnek, hogy az igényeit és szükségleteit felmérjék, és minél hatékonyabb kielégítsék. 

Miért válassza a Megathermet

A széles termékkínálat mellett a Megatherm számos egyéb pluszt kínál. Mindenekelőtt a vállalat szakértő munkatársai szívesen segítenek a megfelelő árucikkek kiválasztásában, illetve nagy hangsúlyt fektetnek a vásárlók elégedettségére. A megszokott épületgépészeti termékek mellett a webshopban és a cég üzleteiben olyan árucikkek is megtalálhatók, mint a külsőhőmérséklet-függő szabályozó, nagy dimenziójú csövek, fittingek és nagy átmérőjű szivattyúk, és mindez természetesen raktáron, azonnali átvételi, illetve kiszállítási lehetőséggel.

Megatherm Magyarországon

A Megatherm kiterjedt kereskedelmi hálózattal rendelkezik Magyarország területén, negyedszázados működésük során számos szakemberrel dolgoztak együtt, termékeik rengeteg köz- és magánépület részét képezik. A Megatherm szerelvénycentrumok az ország 19 pontján, többek között Budaörsön, Szolnokon, Szegeden, Tatabányán, Kistarcsán, Csillaghegyen, Debrecenben és Székesfehérváron találhatók meg. A Megatherm nagykereskedelmi központjába pedig Érden a 030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky út 135. címen térhet be.

Kép

Visszaküldés és elállási jog

A Megatherm webshop termékeinek visszaküldésére 14 nap áll a vásárló rendelkezésére. Amennyiben az árucikkeket sértetlen állapotban, az elállási nyilatkozattal együtt visszajuttatja a webáruháznak postai, vagy személyes úton, pénzvisszafizetésben részesül. Mindent részletesen megtalálhat a webáruház honlapján, ahol az Általános Szerződési Feltételekben pontos és részletes leírást találhat a visszajuttatásról és a pénzvisszatérítésről a webáruház által. Böngésszék át az esetleges félreértések elkerülése érdekében.

Fizetési módok és szállítás

A Megatherm webshopjában online előre utalással, valamint utánvétes fizetéssel kiszállításkor, illetve személyes átvételkor térítheti meg vásárlása összegét.

A Megatherm futárszolgálattal kézbesíti termékeit. A webshop egyes termékeire ingyenes szállítás vonatkozik, ez a termékleírásban van feltüntetve. Normál nagyságú árucikkek esetén a szállítás díja a küldemény tömegétől függ, az ezzel kapcsolatos részletek az üzlet honlapján olvashatók. Bizonyos termékek kézbesítése tételenként kerül felszámtásra, ezesetben a szállítási díj a rendelt darabszámtól függ. A webáruházból vásárolt termékek ingyenes átvételére a Megatherm üzleteiben van lehetőség. A Megatherm egyes termékeire ingyenes szállítás érvényes, ez a termékleírásban van feltüntetve. Normál esetben a kézbesítés díja az árucikkek tömegétől, vagy a rendelt darabszámtól függ. 

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Megatherm szakértőkből álló ügyfélszolgálata bármilyen termékekkel és vásárlással kapcsolatos kérdésben rendelkezésére áll:

 • e-mail: info@megatherm.hu
 • telefon: +36 23 372 – 007

A Megatherm Facebook oldalán mindig friss információkat talál az aktuális akciókról, kedvezményekről és újdonságokról is egyaránt. 

Megatherm kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Megatherm outlet kiárusítás

31.08.2023

Kedvezményes kuponok használata a(z) Megatherm webáruházban

Könnyű beváltani a Megatherm kupon kódot, csak aktiválja azt a felső sávban, és a Megatherm kupon automatikusan hozzáadódik az utolsó lépésben a megrendelésnél. Ha nem "nyilvános eseményről" van szó, akkor a Megatherm kedvezménykódot a megrendelés utolsó lépésében is alkalmazhatja a kuponkód mezőbe beírva.

Ha nem tudja beváltani a Megatherm kupont, kérjük, ellenőrizze a feltételeket. Az érvénytelenség leggyakoribb okai az időbeli korlátozások vagy a kedvezményes kódot alkalmazó termékek korlátozott köre.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Megatherm.hu – fűtés, gáz, szaniter

A Megatherm webáruházban épületgépészeti és szanitertechnikai termékek széles választéka található meg, remek áron, gyors kiszállítással. Kazánok, fűtési és klímatechnikai berendezések, fürdőszoba-kellékek, szaniteráruk, alkatrészek széles skálája, több mint 10 000 féle áru raktáron, most akciós áron a Tiplinóval! A fűtési, szellőzés- és klímatechnikai készülékek, fürdőszoba-berendezések, szaniteráruk mellett külsőhőmérséklet-függő szabályozókat, nagy dimenziójú csöveket, fittingeket, nagy átmérőjű szivattyúkat is értékesítenek. Látogassa meg és vásároljanak kedvező árakon.

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Megatherm webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be