Knowfashionstyle

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Knowfashionstyle kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 6 % mindenből a webáruházból Knowfashionstyle

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Online ruhabolt folyamatosan megújuló kínálattal, sportos, elegáns vagy hétköznapi darabokkal. A KnowFashionStyle webáruházában az ruházati...

A KnowFashionStyle webáruházról

A KnowFashionStyle online ruhaboltja nem mindennapi kínálattal várja a vásárlókat. A megszokott ruhadarabok, mint a farmerek, szoknyák, ruhák vagy cipők mellett az áruház kétrészes szettekkel, fürdőruhákkal, kiegészítőkkel és plus size termékekkel is rendelkezik, így itt mindent beszerezhet, ami ruhatárából épp hiányzik. Elegáns, sportos és hétköznapi viseletre alkalmas darabok, nyári és téli öltözékek kedvező áron. Az áruház a világ számos országába szállítja termékeit, köztük Magyarországra is. Ne feledje, a Tiplinó kuponjaival még kedvezőbb áron vásárolhatja meg a KnowFashionStyle online ruhaboltjának termékeit!

Kép


Fizetési és szállítási módok

A webáruházban PayPal-al, azon belül pedig bank- és hitelkártyával, valamint banki átutalással van lehetőség fizetni.

A KnowFashionStyle webshopjában a következő szállítási opciók közül választhat:

 • extra kedvezményes szállítás – 7-25 munkanap
 • standard szállítás – 6 – 10 munkanap
 • expressz szállítás – 3 – 7 munkanap

A szállítás díja a választott szállítási mód, a csomag súlya és a célország függvényében változik. A pontos összeget rendeléskor, a szállítási mód kiválasztása után láthatja. Az oldalon feltüntetett árak az esetleges vámköltségeket és országonként eltérő helyi adókat nem tartalmazzák, ezek a vásárlót terhelik. Amennyiben a szállítási opció magába foglalja, a rendelés leadását követően e-mailben kapott kóddal lehetőség van a csomag nyomon követésére.

Reklamáció és a termékek visszaküldése

Amennyiben nem szeretné megtartani a KnowFashionStyle online boltjából rendelt termékeket, vagy az áru nem tökéletes állapotban érkezett meg Önhöz, a csomag átvételétől számított 7 napon belül vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Miután megkapta a szükséges információkat, a termékeket megfelelő csomagolásban és olyan állapotban küldje vissza, amilyenben azok Önhöz megérkeztek. Fontos, hogy a visszaküldés költségeit a vásárló állja, ez pedig a Kínába való postázás esetén akár kifejezetten magas is lehet. Amennyiben a visszaküldött áru épségben megérkezik az áruház raktárába, a webshop visszatéríti a vásárlás összegét vagy cserelehetőség kínál.

Kép


Ügyfélszolgálat és közösségi média

A webáruház ügyfélszolgálatával a e-mail címen veheti fel a kapcsolatot: info@knowfashionstyle.com

A közösségi média felületeken még többet tudhat meg a KnowFashionStyle újdonságairól és termékeiről: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube, TikTok

A KnowFashionStyle webshopjában Lengyelországból és Csehországból is kedvezményesen vásárolhat a Tiplinó kuponjaival vagy cashback szolgáltatásával.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata a KnowFashionStyle webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a KnowFashionStyle webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a KnowFashionStyle webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be a KnowFashionStyle weboldalán való rendelésekor a Coupon code mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

KnowFashionStyle.com - divatáruház

Online ruhabolt folyamatosan megújuló kínálattal, sportos, elegáns vagy hétköznapi darabokkal. A KnowFashionStyle webáruházában az ruházati cikkek mellett kiegészítőket, fürdőruhákat, cipőket, kétrészes szetteket is talál, természetesen plus size méretben is.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  6 %  összeget a vásárlásból a  a Knowfashionstyle webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.