A Herbaferm webáruházról

Herbaferm, az emésztés egészségéért! A Herbaferm magyar fejlesztésű termékek célja, hogy a civilizációs ártalmak okozta emésztési problémákat, illetve azok kellemetlen tüneteit csillapítsák, helyreállítsák az emésztőrendszer egyensúlyát, valamint hatékonnyá és erőssé tegyék anyagcserénket és ellenállóképességünket. A Herbaferm cseppeket különböző kiszerelésekben vásárolhatja meg a webáruházban, a Tiplinóval most kedvezményes áron!

Kép

Miben rejlik a Herbaferm titka?

A Herbaferm csepp különlegessége abban rejlik, hogy természetes összetevőinek köszönhetően a test természetes folyamatait támogatja. A Herbaferm megalkotásához az a felismerés vezetett, hogy a civilizációs hiánybetegségek és emésztési rendellenességek a bélflóra elszegényedése miatt alakulnak ki. A termék összetevői között megtalálhatók például gyógynövények, propolisz, mikroorganizmusok és egyéb fermentált anyagok, melyeknek köszönhetően már napi pár Herbaferm cseppel is jelentős változást érhet el egészségi állapotában, hiszen az élő hatóanyagokat tartalmazó koncentrátum helyreállítja a bélflórát és regenerálja a mikrobiomot.

Kinek ajánlott a Herbaferm?

A Herbaferm készítményei az emésztési problémákkal küszködők mellett mindenkinek ajánlottak, akik odafigyelnek a tudatos táplálkozásra, aktív életet élnek, vagy esetleg akár profi szinten sportolnak. A webshop mellett a cég termékei Magyarország számos patikájában is megvásárolhatók, ezek teljes listáját a webáruházban találja.

Kép

Szállítás Magyarországon és külföldre

19 000 Ft vásárlás fölött a Herbaferm termékek magyarországi kiszállítása ingyenes. Alacsonyabb összegű rendelésnél a GLS csomagpontokon való átvétel díja 690 Ft, a GLS futárszolgálattal való házhozszállítás pedig 890 Ft.

A Herbaferm webáruház külföldre is szállítja termékeit:

 • I. zóna: Románia, Szlovákia, Ausztira, Horvátország, Szlovénia, Csehország – ezen országok esetében a GLS futárszolgálattal való szállítás díja normál esetben 3400 Ft, azonban 19 000 Ft fölötti vásárlás esetén csak 2500 Ft
 • II. zóna: Lengyeloország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Lichtenstein, Bulgária, Svájc – a szállítás költsége ezekbe az országokba 3600 Ft, 19 000 Ft fölötti rendelésnél 2700 Ft

Ügyfélszolgálat

A Herbaferm webshop ügyfélszolgálatának az alábbi elérhetőségeken teheti fel kérdéseit:

 • telefon: 06 70 317 7618
 • e-mail: info@herbaferm.hu

A Herbaferm mellett a Tiplinó oldalán keresztül számos egyéb táplálékkiegészítőkkel, illetve vitaminokkal foglalkozó webshop termékeit is kedvezményes áron vásárolhatja meg, mint például a Vitacost, eVitamins, iHerb, Indol3C, Zerex, vagy Nutriversum.

Kedvezményes kuponok felhasználása a Herbaferm webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Herbaferm webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Herbaferm webáruházban?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Herbaferm webáruházban való rendeléskor a „Promóciós kód” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Hozzáadás gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Herbaferm.hu – Egészséges emésztés

A Herbaferm készítményei segítenek az emésztőrendszer regenerációjában, helyreállítják a bélflóra egyensúlyát, ezzel erősítve az immunrendszert és javítva az életminőséget. Elég csupán napi pár csepp és a kellemetlen tünetekkel járó emésztési panaszok a múlté lehetnek!

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Herbaferm webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be