GAP

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

GAP kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 2,5 % mindenből a webáruházból GAP

Eddig érvényes: 2021.09.28

 
   

A Gap webáruház minőségi, de mégis megfizethető divatcikkeket kínál férfiaknak, nőknek és gyermekeknek. Válogasson a stílusos...

A(z) GAP webáruházról

A GAP egy amerikai divatmárka, amely minőségi férfi, női és gyermekruhákat, sportruházatot és kiegészítőket gyárt. A cég 1969-ben alakult San Fanciscóban, azóta pedig az egész világon elterjedt összesen csaknem 3800 üzletével. A GAP számára fontos a környezettudatosság, ezért olyan ruhákat gyárt, amelyek a lehető legkisebb mértékben szennyezik a bolygót.

GAP ruhák

A GAP kényelmes és minőségi ruhákat gyárt férfiaknak, nőknek és gyermekeknek. A ruhák egyszerű és minimalista stílusúak - igazi alapdarabok, amelyek minden ruhatár kötelező elemei, hiszen remekül kombinálhatóak. Vásárolhat kényelmes pulcsikat, melegítőket, pólókat, de elegáns ingeket és blúzokat is. Megéri körülnézni a különösen jó minőségű és kényelmes farmerek között is. A GAP a klasszikus darabokon kívül sport- és kismamaruházatot is kínál.

gap


GAP kiegészítők

A jól kiválasztott kiegészítők minden outfitet feldobnak. A GAP praktikus táskákat, sapkákat, sálakat, öveket és szájmaszkokat is kínál. A webáruházban talál cipőket is.

Fizetési és szállítási módok

A GAP webáruházban csak online bankkártyás fizetésre van lehetőség. A szállítást a DHL futárszolgálat biztosítja. A szállítási módok a következők:

 • Standard szállítás: 4–7 munkanap, szállítási díj 4 € (kb. 1440 Ft).
 • Express szállítás: 2–3 munkanap, szállítási díj 9 € (kb. 3240 Ft).

Amennyiben 25 € (kb. 9000 Ft) felett vásárol, a szállítás ingyenes.

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a termékkel, lehetőség van a viseletlen, mosatlan termék visszaküldésére. Használja a weboldalon elérhető űrlapot, válassza ki az országok listájából Magyarországot, és töltse ki az adatokat. A rendszer kigenerálja önnek a visszaküldő címkét.

GAP ügyfélszolgálat

Bármilyen kérdéssel forduljon a GAP ügyfélszolgálatához. Felkeresheti őket e-mailben a custserv@gap.co.uk címen, vagy telefonon a 06-800-18331 számon. ĺrhat nekik az élő chaten is. Csatolja az űrlapot a termékhez, és jól csomagolja be. Keresse ki a weboldalon keresztül a postázási címet.

Kövesse a GAP webáruházat a közösségi médiában is: Facebook, Instagram, Twitter.

Vásároljon kedvezményesen

Még többet spórolhat, ha a Tiplinóval vásárol. Rendeléséből akár 2,5% cashbackjutalmat szerezhet, ha velünk vásárol.

 • Romániából is vásárolhat a webshopban: Gap.co.uk

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A GAP webáruházról

A Gap webáruház minőségi, de mégis megfizethető divatcikkeket kínál férfiaknak, nőknek és gyermekeknek. Válogasson a stílusos pólók, pulcsik, ruhák és farmerek közül. A webáruházban egy helyen bevásárolhat az egész családnak.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 2,5 %  összeget a vásárlásból a  a GAP webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.