R-gol (FootballFactor) kupon

15-20% kedvezmény klubkártyával

 

FootballFactory klubkártyával minden vásárlására 15-20% kedvezményt kap. A klubkártya ára 5000 Ft.

A(z) R-gol (FootballFactor) webáruházról

A Football Factor webáruháza kivételes kínálattal és Magyarország legjobb árú futballfelszereléseivel várja. Cipők, mezek, kapuskesztyűk, focilabdák a legjobb márkáktól, mint az Adidas, Puma és Nike. A sportuházat mellett számos olyan termék is megtalálható, amely a pályán kívül biztosít kényelmet és stílusos megjelenést, mint például az utcai sportcipők, ruhadarabok és kiegészítők. A webáruház kínálatában felnőtteknek és gyermekeknek szóló termékek egyaránt kedvező áron érhetők el FootballFactor kuponnak köszönhetően. 

Kép

Spóroljon a FootballFactor webáruházban

A sportáruház sportolókon kívül is bárki számára szolgáltat sportos öltözetet, lábbelit vagy akár a kedvenc focicsapata mezét. A klubkártya, tehát tagság lehetővé teszi, hogy egész évben 15-20% kedvezménnyel vásároljon és a szállítás fele terhelje pénztárcáját csak. Egész évben FootballFactor kupon is rendlekezésre áll, mindig más feltételek és kedvezmény mellett. 

A Tiplinón keresztül a pénzvisszatérítés lehetősége is elérhető, amivel a Football Factor áruházban való vásárlásnál visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani az adott áruház tetszőleges kedvezményét és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. Ingyenes szállítás is lehetséges ebben a webshopban, mégpedig 20.000 Ft feletti vásárlási összegnél.

Football Factor kuponok és lelőhelyük

Az év nagy részében élhet a kedvezményes kuponok nyújtotta spórolási lehetőségekkel. A kuponok felhasználási feltételei és lejárati dátumuk változóak, ezeket megtalálja a Tiplino portálon ahogy a beváltásuk módját is. A FootballFactor kuponokkal mindig más a spórolás mértéke. A kuponokat az áruház weboldalán, a Tiplino portálon és a közösségi médiában - Facebook, Instagram - is megtalálható.

Football Factor akciók

Folyamatosan szolgál az áruház akcióval, külön menüpontban. Gyerekek és felnőttek is válogathatnak a csökkentett áru focicipők, ruházat, szurkolói felszerelés, focilabdák és kiegészítők közül. Novemberben 50% kedvezménynek lehet örülni a Football Factor Black Friday akciója keretein belül.

Kínálat

A gazdag kínálat ruhákat, cipőket és kiegészítőket tartalmaz. Nem számít a korosztály vagy a nem, mert minden korosztályú férfi, nő és gyermek megtalálja a számára megfelelőt. A FootballFactor kínálata az alábbi kategóriákban található:

 • Cipők
 • Ruházat
 • Szurkolói felszerelések
 • Focilabdák
 • Kiegészítők
 • Akciók
 • Klubkártya
 • Csapatsport
 • Blog

A FootballFactor kínálatában olyan focicsillagok limitált cipői vásárolhatók meg, mint Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo. A cipők mellett a webshopban számos híres csapat szurkolói termékei is elérhetők, köztük a magyar válogatott hivatalos, aktuális mezei. Az áruház munkatársai tudják, hogy a megfelelő ruházatban az edzés is jobban megy, ezértt a mezek mellett számos edzőruha opció is rendelkezésre áll. Emellett az utcai viseletről sem feledkeztek meg, kínálatukban a legújabb utcai sportcipők és sportos, ám mégis stílusos ruházati cikkek is megvásárolhatók.

A jövő futballistái is megvásárolhatják az első ruhát, kiegészítőt és focicipőt Furball Factor kuponnal kedvező áron. A legnagyobb és legmegbízhatóbb sport márkák, mint Nike, Adidas, Puma, Joma és Dorko lelőhelye. A Nike saját webshoppal is rendelkezik, ahol szintén spórolhat pénzvisszatérítéssel és Nike kuponokkal

A FootballFactor üzletei

A webshop mellett a FootballFactor Budapesten két üzlettel is rendelkezik, ahol a termékek felpróbálására és megvásárlására egyaránt lehetőség nyílik. Az üzletek az alábbi címeken találhatók meg:

Allee Budapest, 1117 Október Huszonharmadika utca 8-10.Hé.-Szo.: 10:00-21:00, Vas.: 10:00-19:00

1062 Budapest, Andrássy út 8.

Hé.-Szo.: 10:00-19:00, Vas.: 10:00-17:00

Indulás előtt ne felejtse el megnézni az aktuális nyitvatartást az áruház weboldalán, mivel előfordulhat, hogy nem egyezik meg az itt feltüntettel.

R-gol (FootballFactor) kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akár 65% kedvezmény klubtagoknak

30.04.2024

Kedvezmény Footballfactor a megjelölt focicipőkre

03.12.2023

Kedvezmény Footballfactor a megjelölt szurkolói felszerelésekre

03.12.2023

Akció Footballfactor kedvezmény a megjelölt sportruházatra

03.12.2023

Akció Footballfactor kedvezmény a megjelölt focilabdákra

03.12.2023

Akció Footballfactor 65% kedvezmény 65% kedvezmény a megjelölt termékekre

03.12.2023

Ingyenes szállítás Footballfactor 20.000 Ft felett

03.10.2023

FoootballFactor kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Football Factor kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Footballfactor.hu webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A tételek alatt található a "Kuponkód" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Kupon elfogadása" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A R-gol (FootballFactor) webáruházról

A Football Factor webshopjában minden megtalálható, amire a pályán szükség lehet: focicipők, mezek, edzőruhák, kapuskesztyűk, focilabdák széles kínálata felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. A sportruházat mellett a webáruház utcai viseletet is kínál, olyan ismert márkáktól, mint az Adidas, Nike vagy Puma. A Footballfaktor kuponnak köszönhetően mindegyik kategóriából kedvezményes áron vásárolhat.

R-gol (FootballFactor) más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a R-gol (FootballFactor) webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be