Az Esegway webáruházról

Az Esegway webáruházában elektromos rollerek, hűromkerekűk, hoverboardok és minisegway-ek széles kínálata várja. Ezeknek a kettő, vagy akár háromkerekű közlekedési eszközöknek köszönhetően villámgyorsan eljuthat egyik pontból a másikba, úgy, hogy maga az út is élmény lesz. A webshop számos márka készülékeit vonultatja fel, olyan cégek termékei érhetők itt el jutányos áron, mint a Xiaomi vagy a Harley. Próbálja ki a közlekedés egy új formáját, a Tiplinónak köszönhetően pedig most extra kedvezményes áron juthat hozzá az Esegway termékeihez!

Kép

Változatos kínálat

Az Esegway kínálatában böngészve úgy érezhetjük magunkat, mintha a jövőbe csöppentünk volna. A kétkerekű elektromos rollerek széles választéka önmagában lenyűgöző, de hoverboardok-ban sincs hiány. Ezen készülékek előnye, hogy nyugodtan használhatók a járdán, gyalogosok között is, hiszen nem minősülnek járműnek. A háromkerekű kismotorok és minőségi elektromos biciklik ugyancsak nem hiányoznak a választékból, számos típusuk és árkategóriájuk érhető itt el. Ami a karbantartást és szervizt illeti, az Esegway számos szervizpartnerrel rendelkezik Magyarországon, ahol termékeiket szakértők javítják, ezek listája a webshopban található meg.

Kép

Fizetési módok

Az Esegway webáruházában a következő fizetési módok érhetők el:

 • előre utalás
 • online bankkártyás fizetés
 • utánvétes fizetés a csomag átvételekor a futárszolgálat képviselőjének
 • Cetelem Áruhitel
 • készpénzes fizetés a termék személyes átvételekor a 8152 Kőszárhegy Fő út 12. szám alatti címen

Szállítás és személyes átvétel

Az Esegway GLS futárszolgálattal szállítja házhoz termékeit. A kézbesítés díja a csomag súlyától függően változik, 1000 kg-ot meghaladó küldemény esetén a szállítás ingyenes Magyarország területén. Az E-futár futárszolgálatnál a kézbesítés díja ugyancsak súlytól függően határozódik meg. Az Export GLS lehetőség extra megbízható szállítást biztosít, megy 30 kg-ot meghaladó csomag esetén ingyenes. A szállítás időtartama általánosan 3-5 munkanap. Személyes átvételre az Esegway 8152 Kőszárhegy Fő út 12. címen, ingyenesen van lehetőség, hétköznap 9:45 és 15:45 óra között, előre egyeztetett időpontban.

Kép

Visszaküldés és garancia

Az Esegway webshopból vásárolt termékek esetében a vásárlást követő 14 napon belül érvényesítheti elállási jogát és amennyiben sikeresen visszajuttatja a hibátlan állapotú árucikket a webáruháznak, pénzvisszafizetésben részesül. Az Esegway termékeire általánosan egy év garancia vonatkozik, az ezzel kapcsolatos pontos részletekről és feltételekről a webshop honlapján informálódhat.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése merül fel az Esegway termékeivel kapcsolatban, a webáruház ügyfélszolgálatával a 06-22 505 333-as telefonszámon és az info@esegway.hu e-mail címen veheti fel a kapcsolatot, munkanapokon 08:30 és 15:45 között.

Kedvezményes kuponok felhasználása az Esegway webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá au Esegway webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel az Esegway kedvezményes kuponokat?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az Esegway webáruházában való rendeléskor a „Kuponkód” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Ellenőrzés gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Esegway.hu – a közlekedés jövője

Az Esegway webshopja elhozza önnek a közlekedés jövőjét. A webáruházban elektromos rollerek, háromkerekűk, biciklik, hoverboardok, minisegway-ek rengeteg típusa található meg elérhető áron.

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Esegway webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be