A Dobbolt webáruházról

Ütős bolt dobosoknak! A Dobbolt webáruháza Magyarországon egyediként használt és új ütőhangszerek árusításával foglalkozik. Kínálatában akusztikus és elektromos dobok, cintányérok, ütőhangszerek, állványok, dobbőrök, dobverők, hangszertokok, illetve egyéb kiegészítők, valamint ajándéktárgyak vásárolhatók meg ismert, színvonalas márkáktól, a Tiplinó kuponjaival és cashback szolgáltatásával most még kedvezőbb áron. Amennyiben nem csak az ütőhangszerek érdeklik, a Tiplinó oldalán más hangszerekkel foglalkozó webáruházat is talál, ahol ugyancsak kedvezményesen vásárolhat, ilyen például a Hangszer Pláza és a DonnerDeal.

Kép

A Dobbolt üzlete és extra szolgáltatásai

A Dobbolt Budapest 1016, Gellérthegy utca 26. címen található 170 m2-en működő hangszerüzletében személyesen van lehetőség a hangszerek kipróbálására, kiváló, stúdió szintű körülmények között. A bolt nyitvatartása hétfőtől péntekig 10:00-19:00, szombaton pedig 10:00-13:00. Az üzlet szakértő munkatársai személyesen foglalkoznak a vevőkkel, ez pedig az egyedi árajánlatokat is magába foglalja. A hangszerek eladása mellett a Dobbolt számos egyéb szolgáltatást is kínál, mint például a vintage vagy ritka hangszerek beszerzése, a hangszer beszámítás, illetve a webshopban található minden hangszer bérelhető, vásárlási szándék esetén pedig a bérleti díjjal csökken a vételár.

Kép

A Dobbolt története

A Dobbolt üzlete 15 évvel ezelőtt egy pincehelyiségben jött létre, alapítója Bucsi Bence dobos volt, aki felismerte, hogy Magyarországon nem könnyű hangszerekhez jutni. Először a külföldi, nehezebben beszerezhető hangszereket igyekezett beszerezni ismerősei számára, majd tanulmányai befejeztével egy 40 m2-es pincehelyiségben megnyitotta a mai Dobbolt elődjét, ami már raktárkészlettel is rendelkezett. A növekvő népszerűségnek köszönhetően 2011-ben a Dobbolt megnyitotta 170 m2-es budapesti áruházát, amely az országban egyedülállóan ütőhangszerekre szakosodik.

Fizetési módok

A Dobbolt webshopjában a következő fizetési opciók közül választhat:

 • előre utalás bankszámlára
 • utánvétes fizetés a futárszolgálatnak a termék átvételekor
 • bankkártyás vagy készpénzes fizetés személyes átvételkor a Dobbolt üzletében
Kép

Szállítás és személyes átvétel

A Dobbolt 25 000 Ft fölötti vásárlásnál ingyenesen kézbesíti termékeit Magyarország területén. Alacsonyabb összegű rendelésnél a futárszolgálattal való szállítás díja 2000 Ft. A szállítási idő termékenként eltér, a várható időtartam az árucikkek leírásában van feltüntetve. Az online rendelt termékek átvételére díjmentesen van lehetőség a Dobbolt budapesti üzletében.

Visszaküldés és garancia

A Dobbolt webáruházában vásárolt termékek visszaküldésére 14 nap áll a vásárló rendelkezésére. Amennyiben sikeresen visszajuttatja a hibátlan állapotban lévő árucikkeket a webshopnak, pénzvisszafizetésben részesül. A Dobbolt termékeire vonatkozó garanciális feltételekről a webshopban olvashat többet.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Dobbolt munkatársai igyekeznek minden termékekkel és online vásárlással kapcsolatban felmerülő kérdést megválaszolni, keresse őket bátran az alábbi elérhetőségeken:

 • telefon: +36 (30) 20-20-261
 • e-mail: nfo@dobbolt.com

A Dobbolt Facebook oldalán elsőként értesülhet a webshop újdonságairól és akcióiról.

Kedvezményes kuponok felhasználása a Dobbolt webáruházban


A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Dobbolt webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Dobbolt webáruházban?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Dobbolt webáruházban való rendeléskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Dobbolt.com – Ütőhangszerek

A Dobbolt webshopban mindent megtalál, amire a doboláshoz szüksége lehet: akusztikus és elektromos dobok, cintányérok, ütőhangszerek, állványok, dobbőrök, dobverők és rengeteg egyéb kiegészítő, valamint kellék. A Dobbolt webáruházban használt és új termékek egyaránt megvásárolhatók, a kínálatban ismert márkák minőségi termékei érhetők el, remek áron.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Dobbolt webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be