HangszerPláza

A HangszerPláza webáruházról

A HangszerPláza webáruháza új és használt akusztikus, illetve elektronikus hangszerek, illetve hang- és fénytechnikai berendezések széles választékával várja. A kínálatban stúdió és multimédiás eszközök, kották, szakkönyvek, oktató jellegű anyagok, valamint kiegészítők vásárolhatók meg remek áron. A HangszerPláza nagy hangsúlyt fektet a szakértő ügyfélszolgálat, minőségi termékek és színvonalas kiszolgálás biztosítására webáruházában, illetve üzleteiben egyaránt, a Tiplinó cashbacknek és kuponoknak köszönhetően pedig most extra kedvezményesen vásárolhat a webshopban.

Kép

Népszerű és ritka termékek a HangszerPláza webáruházban

A HangszerPláza webshopja híres gyártók minőségi termékeit gyűjti össze, emellett azonban olyan ritkaságok is elérhetők náluk, amelyek szinte sehol máshol. Az árucikkek zöme magyar beszerzési forrásból és magyar garanciával rendelkezik. A Tiplinó oldalán a HangszerPláza mellett más hangszerekkel foglalkozó webshopokban is böngészhet és vásárolhat kedvezményesen, ilyen például a Donnerdeal webáruháza.

HangszerPláza extra szolgáltatások

A HangszerPláza a hangszerek értékesítése mellett számos extra szolgáltatást is kínál, mint például a hangtechnikai kábelek és tokok gyártása, a hangszerek, hangszórók, és fénytechnikai eszközök javítása, valamint magnókazetták digitalizálása. További szolgáltatások közé tartozik még az élőzene szolgáltatása rendezvényeken, rendezvények hangosítása, helyszíni hangfelvétel készítés, színpadi fénytechnika kölcsönzés, hangosításai rendszerek tervezése, illetve hangszeroktatás.

Kép

Hangszerpláza boltok és bemutatóterem

A HangszerPláza, azaz Tajti Music Hangszeráruház első boltja Pellérden nyitott meg 1990-ben, ez a mai napig működik, az eladás mellett a hangszerek szervizelésével is foglalkozik: 7831 Pellérd, Vasút utca 8/1. A cég üzlethálózata az évek alatt két bolttal bővült, az egyik a 1072 Budapest, Rákóczi út 30. fszt. 4. címen, a másik pedig a 7621 Pécs, Rákóczi út 49. címen található. A boltokban a hangszerek megvásárlása mellett tanácsadást is kérhet, kipróbálhatja az egyes hangszereket és a budapesti üzletben online rendelését is ingyenesen veheti át.

Fizetési módok

A HangszerPláza webshopjában elérhető fizetési opciók:

 • banki előre utalás
 • utánvétes fizetés a futárnak készpénzzel vagy bankkártyával
 • készpénzes vagy bankkártyás fizetés a HangszerPláza üzleteiben

Szállítás és személyes átvétel

25 000 Ft fölötti rendelésnél a házhozszállítás ingyenes, ennél alacsonyabb összegnél pedig díja 1290 Ft egész Magyarország területén. A kiszállítást DPD és GLS futárszolgálatok végzik. A HangszerPláza budapesti (1072 Budapest, Rákóczi út 30. fszt. 4.) üzletében ingyenesen vehetők át az online rendelt termékek.

Kép

Visszaküldés és garancia

A HangszerPláza webshopjában vásárolt termékek akár indok nélküli visszaküldésére az átvételtől számított 14 napban van lehetőség. Fontos, hogy a visszaküldeni kívánt termékek hibátlan állapotúak legyenek, illetve az elállás joga nem vonatkozik a személyre szabott, egyedi igények szerint legyártott árucikkekre. Amennyiben a termékek sikeresen, megfelelő időben és állapotban, az elállási nyilatkozattal együtt visszaérkeznek, a webáruház pénzvisszafizetést biztosít. A HangszerPláza árucikkeire vonatkozó garanciális feltételek gyártónként eltérhetnek, ezzel kapcsolatos részletes információkat a webshopban talál.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A HangszerPláza webáruházának szakértő munkatársai maguk is értenek a zenéhez, sokan közülük zenészek vagy DJ-k, éppen ezért bármilyen ezzel kapcsolatos kérdésben szívesen rendelkezésére állnak a cég üzleteiben és az ügyfélszolgálat elérhetőségein egyaránt:

 • telefon: +36 1 268 0820
 • e-mai: info@hangszerplaza.hu

Az ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 10:00 és 18:00 között érhető el.

A HangszerPláza Facebook, Twitter és YouTube oldalain még többet tudhat meg a webshop termékeiről, újdonságairól és akcióiról.

Kedvezményes kuponok felhasználása a HangszerPláza webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a HangszerPláza webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a HangszerPláza webáruházban?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a HangszerPláza webáruházban való rendeléskor a „Kuponkód” mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

HangszerPláza.hu – Hangszeráruház

A HangszerPláza webshopban akusztikus- és elektronikus hangszerek, hang- és fénytechnikai berendezések, stúdiófelszerelés, illetve számos kiegészítő, illetve extra szolgáltatás vásárolható meg remek áron.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a HangszerPláza webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be