Bobojca

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Bobojca kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 5 % mindenből a webáruházból Bobojca

Eddig érvényes: 2021.10.18

 
   

A Bobojca webáruház elsősorban bababolt, de az idősebb korsztályokra is gondolt. Céljuk megkönnyíteni az...

A(z) Bobojca webáruházról

A Bobojca.hu webáruház családi vállalkozás, amely mindent megtesz azért, hogy megkönnyítse az anyukák és a babák mindennapjait az első pillanattól kezdve egészen a kamaszkorig. Elsősorban bababoltról van szó, de az idősebb korosztályokra is gondoltak. Ami első ránézésre játék, valójában különböző funkciókat lát el: tünetek enyhítése, mozgásfejlesztés és kényelem a fő szempontok. 100% hazai gyártású termékek, nagy raktárkészlet, több mint 13.000 elégedett ügyfél - ezzel büszkélkedhet a Bobojca.hu webátuház.

Babatermékek

A webáruházban elsősorban babáknak talál hasznos játékokat és kiegészítőket. A függőhinták és csepphinták amellett, hogy remek játékként szolgálnak a kertben vagy a lakásban, kiváló mozgásfejlesztő eszközök is. A kényelmes babzsákfotelek között felnőttek és gyermekek is megtalálják a kevencüket. A nyálfogó kendők divatos funkciójuk mellett segítik a babákat és anyukájukat a fogzás napjai alatt. A gyógynövényes baglyocskák pedig segítenek a megfázás és az allergia kellemetlen tüneteinek csillapításában.

bobojca

Fizetés és szállítás

A Bobojca.hu a következő fizetési módokat kínálja:

 • bankkártyás fizetés
 • banki utalás
 • utánvétes fizetés

A csomagokat futárszolgálat szállítja házhoz, a szállítási költség 1500 Ft. Lehetőség van külföldre is szállítani: Ausztriába, Romániába, Szlovákiába, Csehországba, Horvátországba és Szlovéniába. Ebben az esetben a postaköltség 4009 Ft. Személyes átvétel esetén a szállítás ingyenes.

Reklamáció

A termékekre 12 hónap jótállás érvényes. Ezen időtartam alatt érvényesítheti a reklamációs szándékát. Ehhez szüksége lesz a termék teljes csomagolására minden kiegészítővel, valamint a számlára vagy nyugtára. A garanciális javítások ideje általában 1–2 hét. Az olyan termékekre, amelyek rendeltetésszerű használat alatt hibásodtak meg, vonatkozik a 72 órás csere lehetősége. A garanciális visszaküldés költségeit a vásárló állja.

Ügyfélszolgálat

Krédés esetén forduljon a Bobojca.hu ügyfélszolgálatához, amely szívesen segít az érdeklődőknek. Telefonon hívja a +36-20/217-3321 számot, vagy írjon e-mailt az info@bobojca.hu címre. ĺrhat nekik Facebook messengeren is.

Megtalálja őket Facebookon és Instagramon is.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Bobojca webáruházról

A Bobojca webáruház elsősorban bababolt, de az idősebb korsztályokra is gondolt. Céljuk megkönnyíteni az anyukáknak és a babáknak a mindennapokat az első pillanatoktól kezdve egészen a kamaszkorig. A webáruházban babatermékek széles választékát találja: babzsákfoteleket, hintákat, babafészkeket és sok mást.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  5 %  összeget a vásárlásból a  a Bobojca webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.