A(z) Bobojca webáruházról

A Bobojca.hu webáruház családi vállalkozás, amely mindent megtesz azért, hogy megkönnyítse az anyukák és a babák mindennapjait az első pillanattól kezdve egészen a kamaszkorig. Elsősorban bababoltról van szó, de az idősebb korosztályokra is gondoltak. Ami első ránézésre játék, valójában különböző funkciókat lát el: tünetek enyhítése, mozgásfejlesztés és kényelem a fő szempontok. 100% hazai gyártású termékek, nagy raktárkészlet, több mint 13.000 elégedett ügyfél - ezzel büszkélkedhet a Bobojca.hu webátuház.

Babatermékek

A webáruházban elsősorban babáknak talál hasznos játékokat és kiegészítőket. A függőhinták és csepphinták amellett, hogy remek játékként szolgálnak a kertben vagy a lakásban, kiváló mozgásfejlesztő eszközök is. A kényelmes babzsákfotelek között felnőttek és gyermekek is megtalálják a kevencüket. A nyálfogó kendők divatos funkciójuk mellett segítik a babákat és anyukájukat a fogzás napjai alatt. A gyógynövényes baglyocskák pedig segítenek a megfázás és az allergia kellemetlen tüneteinek csillapításában.

bobojca

Fizetés és szállítás

A Bobojca.hu a következő fizetési módokat kínálja:

 • bankkártyás fizetés
 • banki utalás
 • utánvétes fizetés

A csomagokat futárszolgálat szállítja házhoz, a szállítási költség 1500 Ft. Lehetőség van külföldre is szállítani: Ausztriába, Romániába, Szlovákiába, Csehországba, Horvátországba és Szlovéniába. Ebben az esetben a postaköltség 4009 Ft. Személyes átvétel esetén a szállítás ingyenes.

Ügyfélszolgálat

Krédés esetén forduljon a Bobojca.hu ügyfélszolgálatához, amely szívesen segít az érdeklődőknek. Telefonon hívja a +36-20/217-3321 számot, vagy írjon e-mailt az info@bobojca.hu címre. ĺrhat nekik Facebook messengeren is.

Megtalálja őket Facebookon és Instagramon is.

Reklamáció

A termékekre 12 hónap jótállás érvényes. Ezen időtartam alatt érvényesítheti a reklamációs szándékát. Ehhez szüksége lesz a termék teljes csomagolására minden kiegészítővel, valamint a számlára vagy nyugtára. A garanciális javítások ideje általában 1–2 hét. Az olyan termékekre, amelyek rendeltetésszerű használat alatt hibásodtak meg, vonatkozik a 72 órás csere lehetősége. A garanciális visszaküldés költségeit a vásárló állja.

Recenzió Bobojca

Eszter B.

14.06.2023 5.0

Imádjuk azóta is a csepphintát.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Bobojca webáruházról

A Bobojca webáruház elsősorban bababolt, de az idősebb korsztályokra is gondolt. Céljuk megkönnyíteni az anyukáknak és a babáknak a mindennapokat az első pillanatoktól kezdve egészen a kamaszkorig. A webáruházban babatermékek széles választékát találja: babzsákfoteleket, hintákat, babafészkeket és sok mást.

Bobojca más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Bobojca webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be