BelleWholesale

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

BelleWholesale kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 4 % mindenből a webáruházból BelleWholesale

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

A BelleWholesale webáruháza ruházati cikkek, cipők, táskák, fürdőruhák és kiegészítők izgalmas kínálatával várja a vásárlókat. Rengeteg fazon,...

A BelleWholesale webáruházról

A BelleWholesale online ruhaboltja nem mindennapi kínálattal várja a vásárlókat. A vállalat célja, hogy minden hölgy magabiztosnak és boldognak érezze magát, éppen ezért a webshopban minden stílus, méret és szín megtalálható. Nem számít, hogy plus-size vagy extra kicsi, elegáns vagy sportos, téli vagy nyári darabokról van szó, a BelleWholesale folyamatosan frissülő kínálata mindenki számára tartogat valami különlegeset. 

A ruhák mellett a webáruházban fehérneműk, fürdőruhák, táskák, kiegészítők, lakberendezési kellékek, sőt még férfiruházat is megtalálható. A gazdag választék mellett a webshop gyors szállítást és extra kedvező árakat biztosít vásárlóinak, a Tiplinó kuponjaival pedig most még jutányosabb áron érhetők el a BelleWholesale termékei!

Fizetési és szállítási módok

A BelleWholesale webáruházában Visa és MasterCrad kártyákkal való online fizetésre és PayPal-on keresztüli fizetésre van lehetőség.

Magyarországi rendelés esetén a webshop standard és expressz szállítást kínál. A standard szállítás időtartama 12-25 munkanap, díja a csomag súlyától függ. Az expressz kézbesítés esetében a csomag 14-17 munkanapon belül érkezik meg a vevőhöz, a szállítás költsége kilogrammonként 11 764 Ft. A BelleWholesale oldalán feltüntetett árak az esetleges vámköltségeket és helyi adókat nem tartalmazzák, ezek a vásárlót terhelik. Érdemes figyelembe venni, hogy a rendelés feldolgozása akár 3-7 munkanapig is eltarthat, ez hozzáadódik a szállítás idejéhez. A rendelést követően kapott kóddal a vásárló a weboldal felhasználói felületén nyomon követheti csomagját.

Visszaküldés és pénzvisszafizetés

A BelleWholesale webshopjából rendelt termékek visszaküldésére a csomag átvételétől számítva 7 nap áll a vásárlók rendelkezésére. Fontos, hogy a visszaküldést megelőzően szükséges kapcsolatba lépni a webáruház ügyfélszolgálatával, akik tudatják a visszaküldési címet és a pontos instrukciókat. Amennyiben a termékek a megfelelő időben, a megfelelő címre és újszerű, használatlan állapotban érkeznek vissza, a webshop visszatéríti a vásárlás összegét vagy cserét biztosít. A következő termékek nem küldhetőek vissza és nem cserélhetőek: fürdőruha, fehérnemű, body, ékszer, szájmaszk, kiegészítők

Ügyfélszolgálat, telefonos applikáció és közösségi média

Kérdések esetén a BelleWholesale webáruházának ügyfélszolgálata a WhatsApp alkalmazáson és a weboldal élő chatjén érhető el.

A BelleWholesale telefonos applikációjával a webáruház kínálata bárhol és bármikor elérhető. Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play és App Store online áruházakból.

A BelleWholesale a közösségi médiában is megtalálható: Facebook, Instagram

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a BelleWholesale webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a BelleWholesale webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a BelleWholesale webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be a BelleWholesale webáruházában való rendeléskor a „Coupon” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Select gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

BelleWholesale.com - divatosan

A BelleWholesale webáruháza ruházati cikkek, cipők, táskák, fürdőruhák és kiegészítők izgalmas kínálatával várja a vásárlókat. Rengeteg fazon, méret, szín és akár szezonális öltözékek alacsony áron a webshopban.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  4 %  összeget a vásárlásból a  a BelleWholesale webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.