Arfacemask

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Arfacemask kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 11,5 % mindenből a webáruházból Arfacemask

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Érezze biztonságban magát az Arfacemask egyedülálló védőmaszkjaival. A webáruház minőségi kidolgozású védőmaszkokat

A(z) Arfacemask webáruházról

Az arFacemask webáruház védőmaszkok forgalmazásával foglalkozik, amelyek megakadályozzák a vírusok és baktériumok terjedését. Védőmaszk hordásával nemcsak saját magát, hanem környezetét is védi. Az arFacemask kiváló minőségű és dizájnos termékeket gyárt, amelyek az egész világon elérhetőek.

arFacemask védőmaszkok

Az arFacemask védőmaszkjai a ViralOff technológiával készültek. Ez azt jelenti, hogy az önmegtisztító képességüknek köszönhetően a vírusok és baktériumok 99%-át távol tartják a maszktól. A maszkokban található nanofilter a szmogot és más allergén szennyeződéseket is távol tartja a viselőjétől.

A védőmaszkok mindennapos hordásra lettek kifejlesztve, könnyű anyagból készültek és kényelmesek. Viselésük nem lesz zavaró, a maszk fejlesztőinek az volt a célja, hogy a lehető legkényelmesebb viseletet biztosítsák. A maszkok ezenfelül divatos, minimalista stílusú kiegészítőként is remekül funkcionálnak.

A maszkokhoz vásárolhat cserélhető nanofiltert és kesztyűt is.

arfacemask


Rendelés az arFacemask webshopból

A rendelés a megszokott módon történik. Helyezze kosarába a vásárolni kívánt terméket, majd válassza ki a fizetési és a szállítási módot. Fizetni a következőképpen tud:

 • Online bankkártyával (VISA, MasterCard, American Express)
 • Paypallel
 • Apple Pay segítségével

A szállítást a DHL és a GLS futárszolgálatok biztosítják. Kétféle szállítási opciót kínál a webáruház:

 • Standard: Az Európai Unión belül a szállítási idő 2–7 nap, a szállítási költség 4,95 € (kb. 1770 Ft).
 • DHL Express: Az Európai Unión belül a szállítási idő 1–3 nap, a szállítási költség 14,95 € (kb. 5340 Ft).

Amennyiben rendelése meghaladja a 70€ (kb. 25 000 Ft) értéket, a szállítás ingyenes. Az arFacemask az egész világra szállít, a pontos árakat megtalálja a webáruházban.

Kapcsolat

Kérdés vagy probléma esetén forduljon e-mailben az arFacemask ügyfélszolgálatához. A kommunikáció angol nyelven történik. A következő e-mail-címekre írhat:

 • Ügyfélszolgálat: info@arfacemask.com
 • Marketing és média: marketing@arfacemask.com
 • Szállítóknak: b2b@arfacemask.com

Keresse a webáruházat a közösségi oldalakon is: FacebookInstagram.

Reklamáció

A vásárló a termék átvételétől számított 30 napon belül jogosult a reklamációra. Ezt köteles írásban tudatni az eladó féllel postai úton vagy e-mailben. A terméket a reklamációt követő 14 napon belül a következő címre kell visszaküldeni: arfacemask.com, GAME CHANGER a.s., Šeříkova 4, 150 00 Prága 5. Az eladó fél ezután visszautalja a vásárolt termék árát a postaköltséggel együtt.

Vásároljon kedvezményesen

E-mail-címe megadásával az első vásárlásra 10% kedvezményt szerezhet. Vásároljon a Tiplinóval, és további jutalomban részesül. Vásárlásának akár 11,5%-át visszanyerheti cashbackjutalomként

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Arfacemask webáruházról

Érezze biztonságban magát az Arfacemask egyedülálló védőmaszkjaival. A webáruház minőségi kidolgozású védőmaszkokat kínál, amely megakadályozza a vírusok és baktériumok 99%-ának átjutását. A precíz kidolgozásnak és a könnyű, minőségi anyagoknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy hosszabb hordás után is komfortosan érzi majd magát. 

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 11,5 %  összeget a vásárlásból a  a Arfacemask webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.