A(z) Arfacemask webáruházról

Az arFacemask webáruház védőmaszkok forgalmazásával foglalkozik, amelyek megakadályozzák a vírusok és baktériumok terjedését. Védőmaszk hordásával nemcsak saját magát, hanem környezetét is védi. Az arFacemask kiváló minőségű és dizájnos termékeket gyárt, amelyek az egész világon elérhetőek.

arFacemask védőmaszkok

Az arFacemask védőmaszkjai a ViralOff technológiával készültek. Ez azt jelenti, hogy az önmegtisztító képességüknek köszönhetően a vírusok és baktériumok 99%-át távol tartják a maszktól. A maszkokban található nanofilter a szmogot és más allergén szennyeződéseket is távol tartja a viselőjétől.

A védőmaszkok mindennapos hordásra lettek kifejlesztve, könnyű anyagból készültek és kényelmesek. Viselésük nem lesz zavaró, a maszk fejlesztőinek az volt a célja, hogy a lehető legkényelmesebb viseletet biztosítsák. A maszkok ezenfelül divatos, minimalista stílusú kiegészítőként is remekül funkcionálnak.

A maszkokhoz vásárolhat cserélhető nanofiltert és kesztyűt is.

arfacemask

Rendelés az arFacemask webshopból

A rendelés a megszokott módon történik. Helyezze kosarába a vásárolni kívánt terméket, majd válassza ki a fizetési és a szállítási módot. Fizetni a következőképpen tud:

 • Online bankkártyával (VISA, MasterCard, American Express)
 • Paypallel
 • Apple Pay segítségével

A szállítást a DHL és a GLS futárszolgálatok biztosítják. Kétféle szállítási opciót kínál a webáruház:

 • Standard: Az Európai Unión belül a szállítási idő 2–7 nap, a szállítási költség 4,95 € (kb. 1770 Ft).
 • DHL Express: Az Európai Unión belül a szállítási idő 1–3 nap, a szállítási költség 14,95 € (kb. 5340 Ft).

Amennyiben rendelése meghaladja a 70€ (kb. 25 000 Ft) értéket, a szállítás ingyenes. Az arFacemask az egész világra szállít, a pontos árakat megtalálja a webáruházban.

Kapcsolat

Kérdés vagy probléma esetén forduljon e-mailben az arFacemask ügyfélszolgálatához. A kommunikáció angol nyelven történik. A következő e-mail-címekre írhat:

 • Ügyfélszolgálat: info@arfacemask.com
 • Marketing és média: marketing@arfacemask.com
 • Szállítóknak: b2b@arfacemask.com

Keresse a webáruházat a közösségi oldalakon is: FacebookInstagram.

Reklamáció

A vásárló a termék átvételétől számított 30 napon belül jogosult a reklamációra. Ezt köteles írásban tudatni az eladó féllel postai úton vagy e-mailben. A terméket a reklamációt követő 14 napon belül a következő címre kell visszaküldeni: arfacemask.com, GAME CHANGER a.s., Šeříkova 4, 150 00 Prága 5. Az eladó fél ezután visszautalja a vásárolt termék árát a postaköltséggel együtt.

Vásároljon kedvezményesen

E-mail-címe megadásával az első vásárlásra 10% kedvezményt szerezhet. Vásároljon a Tiplinóval, és további jutalomban részesül. Vásárlásának akár 11,5%-át visszanyerheti cashbackjutalomként

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Arfacemask webáruházról

Érezze biztonságban magát az Arfacemask egyedülálló védőmaszkjaival. A webáruház minőségi kidolgozású védőmaszkokat kínál, amely megakadályozza a vírusok és baktériumok 99%-ának átjutását. A precíz kidolgozásnak és a könnyű, minőségi anyagoknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy hosszabb hordás után is komfortosan érzi majd magát. 

Webáruházak kategóriái

Arfacemask más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Arfacemask webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be