A Apple TV+ webáruházról

Az Apple TV+ egy közismert streaming szolgáltatás, amely számos kiváló minőségű filmet és sorozatot kínál. Megfizethető havi előfizetés mellett díjnyertes filmeket vagy exkluzív Apple Originals filmeket nézhet meg. Nincs más dolga, mint letölteni az alkalmazást vagy ellátogatni a webhelyre, regisztrálni és élvezni a szabadidejét. Ha közben spórolni is szeretne, a szolgáltatás 7 napos ingyenes próbaverziót kínál vagy kihasználhatja a pénzvisszatérítés lehetőségét is, amivel visszakapja az előfizetése egy részét.

A(z) Apple TV+ webáruházról

Az Apple TV egy világhírű streaming szolgáltatás, ahol számos kedvenc filmet és sorozatot nézhet meg kiváló minőségben. Minden hónapban talál új érdekes sorozatokat, népszerű filmeket, dokumentumfilmeket és még sok mást. Megismerheti az Apple Originals is, amelyek kizárólag az Apple számára készült programok. Ez a szolgáltatás minden Apple eszközön elérhető az Apple TV+ alkalmazásban. Telepíthető továbbá játékkonzolra és néhány okostévére is.

Kép

Apple TV streamelés kedvezményes áron

Az Apple TV+ ára a gazdag film- és sorozatkínálatot tekintve igazán előnyös. Bár ehhez a szolgáltatáshoz nem érhető el kedvezményes Apple TV kupon, de a pénzvisszatérítés igen. Így ha az Apple TV előfizetést a Tiplino portálról indítja, visszakaphatja a fizetett összeg egy részét, amit aztán a Tiplino jóváír bankszámlájára. 

Úgy is olcsóbban használhatja a szolgáltatást, ha vásárol egy Apple készüléket, amely megfelel a feltételeknek és 3 hónapig ingyenesen használhatja az Apple TV+ szolgáltatást. Ha nem biztos abban, hogy használni fogja-e ezt a streaming szolgáltatást, akkor értékelni fogja, hogy az első 7 nap ingyenes. Ezek lejárta után döntheti el, hogy folytatja-e az előfizetést vagy ingyenesen lemondja azt. 

Apple TV+ filmek és sorozatok

Az Apple TV+ különböző műfajok széles skáláját kínálja, amelyek között kétségtelenül mindenki megtalálja a sajátját. A drámától, vígjátéktól és sci-fitől a dokumentumfilmekig és sorozatokig mindent megnézhet. Láthatja például a világhírű Morning Show vagy Disckinson sorozatot kedvezményes áron. Az Oscar-díjas filmek is várják, hogy felfedezzék őket. Amennyiben otthoni mozis élményre vágyik, érdemes kipróbálnia az Apple TV 4K-t, amely a legmagasabb minőséget nyújtja a kép és hang terén. 

A spórolás egyik fajtája az is, hogy megoszthatja szeretteivel az előfizetését, ugyanis egyszerre akár 5 családtag is igénybe veheti. Az alkalmazás előnye a tartalom offline megtekintésének lehetősége is. Letöltheti a kiválasztott filmet eszközére és megtekintheti később akár internetkapcsolat nélkül is. Több stream szolgáltatás is elérhető, rajtuk pedig sok olyan film, amely kifejezetten az adott szolgáltatásnak készült. A klasszikus Disney mesék például csak a Disney+ alkalmazásban tekinthetőek meg, de jó hír, hogy pénzvisszatérítéssel.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Apple TV+ webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be