A(z) Whatwears webáruházról

A Whatwears.com webáruház 2010-ben alakult, azóta méltán népszerű lett a vásárlók körében széles kínálatuknak és remek áraiknak köszönhetően. Először az Ebay-en és az Amazonon árultak, majd megnyílt a saját webshopjuk tele trendi, divatos női darabokkal. Célközönségüket azok a nők alkotják, akik szívesen öltözködnek stílusosan, de nem szeretnének egy egész vagyont költeni a ruhatárukra. Divatos darabok igazán olcsón - ne keresse a hibát, mert nincs semmilyen. Ezt kínálja a Whatwears.

Divatos ruhák

A Whatwears elsősorban stílusos nőknek kínál trendi ruhákat. Minden alkalomra vásárolhat remek darabokat. Mindegy, hogy esküvőre készül, esetleg sportoláshoz vagy a mindennapokra keres kényelmes ruhákat, itt minden kategóriában megtalálja azt, amit keres. Csinos ruhák, blúzok, topok, szoknyák, overálok és kabátok alkotják a kínálatot.

whatwears

Trendi fürdőruhák

A webáruháznak rendkívül széles a fürdőruha-kínálata is. Nem számít, hogy a tengerparton nyaral, vagy az otthoni medence mellett napozik, egy csinos fürdőruhára mindenképpen szüksége lesz. Egyrészes, kétrészes, egyszínű vagy mintás, mindegy. Itt mindenki megtalálja a kedvenc darabját az egész nyárra.

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet online bankkártyával vagy PayPal segítségével. A szállítás légipostával történik, a standard szálltási idő 9–18 nap között alakul, az expressz szállítás esetében 5–12 nap. A szállítási díj a következőképpen alakul:

 • Standard szállítás: 80 $ alatt: 3.99 $, ezen összeg felett ingyenes
 • Expressz szállítás: 150 $ alatt: 13.99 $, ezen összeg felett 19.99 $

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a termékkel, az átvételtől számított 30 napon belül visszaküldheti. Amennyiben vissza szeretné küldeni a terméket, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, küldje el a rendelés számát, a visszaküldés okát, és csatoljon fényképeket is. A termékeket eredeti, használatlan állapotban lehet visszaküldeni.

Kapcsolat

Kérdés, probléma vagy visszaküldés esetén lépjen kapcsolatba a Whatwears ügyfélszolgálatával, és a munkatársak segítenek önnek. ĺrjon nekik a help@whatwears.com e-mail-címre, vagy használja a weboldalon elérhető kapcsolati kérdőívet.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Whatwears webáruházról

Ráférne a gardróbjára egy frissítés az új szezonra? Nézzen körül a Whatwears webáruházban, amely női divatra specializálódott. Válasszon egy szép új ruhát, szoknyát, blúzt vagy kabátot. Vásárolhat itt cipőket és kiegészítőket is, csak a legújabb divatnak megfelelően.

Whatwears más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Whatwears webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be