Whatwears

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Whatwears kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 6 % mindenből a webáruházból Whatwears

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

Ráférne a gardróbjára egy frissítés az új szezonra? Nézzen körül a Whatwears webáruházban, amely női divatra specializálódott....

A(z) Whatwears webáruházról

A Whatwears.com webáruház 2010-ben alakult, azóta méltán népszerű lett a vásárlók körében széles kínálatuknak és remek áraiknak köszönhetően. Először az Ebay-en és az Amazonon árultak, majd megnyílt a saját webshopjuk tele trendi, divatos női darabokkal. Célközönségüket azok a nők alkotják, akik szívesen öltözködnek stílusosan, de nem szeretnének egy egész vagyont költeni a ruhatárukra. Divatos darabok igazán olcsón - ne keresse a hibát, mert nincs semmilyen. Ezt kínálja a Whatwears.

Divatos ruhák

A Whatwears elsősorban stílusos nőknek kínál trendi ruhákat. Minden alkalomra vásárolhat remek darabokat. Mindegy, hogy esküvőre készül, esetleg sportoláshoz vagy a mindennapokra keres kényelmes ruhákat, itt minden kategóriában megtalálja azt, amit keres. Csinos ruhák, blúzok, topok, szoknyák, overálok és kabátok alkotják a kínálatot.

whatwears

Trendi fürdőruhák

A webáruháznak rendkívül széles a fürdőruha-kínálata is. Nem számít, hogy a tengerparton nyaral, vagy az otthoni medence mellett napozik, egy csinos fürdőruhára mindenképpen szüksége lesz. Egyrészes, kétrészes, egyszínű vagy mintás, mindegy. Itt mindenki megtalálja a kedvenc darabját az egész nyárra.

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet online bankkártyával vagy PayPal segítségével. A szállítás légipostával történik, a standard szálltási idő 9–18 nap között alakul, az expressz szállítás esetében 5–12 nap. A szállítási díj a következőképpen alakul:

 • Standard szállítás: 80 $ alatt: 3.99 $, ezen összeg felett ingyenes
 • Expressz szállítás: 150 $ alatt: 13.99 $, ezen összeg felett 19.99 $

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a termékkel, az átvételtől számított 30 napon belül visszaküldheti. Amennyiben vissza szeretné küldeni a terméket, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, küldje el a rendelés számát, a visszaküldés okát, és csatoljon fényképeket is. A termékeket eredeti, használatlan állapotban lehet visszaküldeni.

Kapcsolat

Kérdés, probléma vagy visszaküldés esetén lépjen kapcsolatba a Whatwears ügyfélszolgálatával, és a munkatársak segítenek önnek. ĺrjon nekik a help@whatwears.com e-mail-címre, vagy használja a weboldalon elérhető kapcsolati kérdőívet.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Whatwears webáruházról

Ráférne a gardróbjára egy frissítés az új szezonra? Nézzen körül a Whatwears webáruházban, amely női divatra specializálódott. Válasszon egy szép új ruhát, szoknyát, blúzt vagy kabátot. Vásárolhat itt cipőket és kiegészítőket is, csak a legújabb divatnak megfelelően.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  6 %  összeget a vásárlásból a  a Whatwears webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.