Websportaruhaz

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Websportaruhaz kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza slevy a kupóny mindenből a webáruházból Websportaruhaz

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Sportruházat és sportfelszerelések, amelyeket a profik is viselnek! Az LV Sport Websportáruházában elismert márkák minőségi termékei között...

Az LV Sport Websportáruházáról

Az LV Sport Websportáruházában a profi sportolók felszerelései és ruházata között válogathat. A webshop elismert márkákkal, minőségi termékekkel és elérhető árakkal várja vásárlóit, emellett a kínálatban mindig találhatók akciós darabok.

A Websportáruházban a következő sportokhoz szükséges felszereléseket és öltözékeket vásárolhatja meg: floorball, kosárlabda, squash, futás, röplabda, tenisz, kézilabda, foci, emellett női, férfi és gyermek szabadidő ruhák között is válogathat. A sportolásnál nagyon fontos a megfelelő felszerelés és öltözet, a webshopban pedig elérhető áron juthat hozzá a legjobb termékekhez, sőt, a Tiplinóval extra kedvezményekre tehet szert!

Kép

Fizetési módok

A webáruházban leadott rendeléseket online bankkártyás fizetéssel, előre utalással, utánvéttel és személyes átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával van lehetőség kifizetni.

Szállítás

A rendelt termékek személyes átvételére az LV Sport Websportáruház budapesti boltjában van lehetőség, mely a Kinizsi utca 25. szám alatt található meg.

A webáruház magyarországi címekre, valamint OMV csomagpontokra szállítja ki termékeit. Házhozszállítás esetén a kézbesítés díja az egész országban egységesen 1400 Ft, az OMV csomagpontra való szállítás pedig 1200 Ft.

Visszaküldés

Amennyiben valamilyen oknál fogva a vásárló úgy dönt, hogy nem szeretné megtartani az LV Sport Websportáruházából rendelt termékeket, a kézbesítéstől számított 14 napban visszaküldheti azokat és a webshop pénzvisszafizetést biztosít. Fontos, hogy a visszaküldött árucikkek lehetőleg eredeti állapotban, eredeti csomagolásban és címkével együtt jussanak vissza a webshop raktárába. A termékkel együtt mellékelendő dokumentumok listája a webáruház internetes oldalán található meg. 

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Az LV Sport Websportáruházával az alábbi módokon veheti fel a kapcsolatot:

 • e-mail: info@websportaruhaz.hu
 • élő chat a webshop weboldalán
 • telefon: +36 70 314 4164 (Hétfő-Péntek 11:00-15:00)
 • bolt: LV International Kft., 1092 Budapest, Kinizsi u. 25.

Az LV Sport Websportáruházát a Facebookon is megtalálja.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása az LV Sport Websportáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az LV Sport Websportáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az LV Sport Websportáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be az LV Sport Websportáruházban való rendelésekor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Websportáruház.hu – sportfelszerelés

Sportruházat és sportfelszerelések, amelyeket a profik is viselnek! Az LV Sport Websportáruházában elismert márkák minőségi termékei között válogathat kedvező áron, hogy a sportolás valóban élmény legyen.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  kedvezmények és kuponok  összeget a vásárlásból a  a Websportaruhaz webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.