A(z) Vitaful webáruházról

A Vitaful finom ízű, színes és vidám alakú vitaminokat gyárt mindazoknak, akik figyelnek a napi vitaminszükségletükre, de nem kedvelik a szokásos nagy, nehezen lenyelhető kapszulás vitaminokat. A gyümölcsízű gumivitamint garantáltan nem fogja elfelejteni bevenni, sőt, alig várja majd.

A Vitaful webáruház

A Vitaful gumivitaminok hazája Svájc, pontosabban egy Zürich melletti kisváros, Adliswil. Itt született meg 2016-ban a 100% természetes anyagokból készült vegán vitaminok ötlete, amelyeket a legszigorúbb feltételek mellett gyártanak. A Vitaful vitaminok a webáruháznak köszönhetően 2020-tól már Magyarországon is elérhetőek. Több, mint 5000 elégedett vásárló, gyors és ingyenes szállítás, 30 napos elégedettségi garancia - ezt kínálja a Vitaful.

A Vitaful gumivitaminok

vitaful

Szeretne odafigyelni a napi vitaminbevitelére, de folyamatosan elfelejti bevenni? Ha a hagyományos, nehezen lenyelhető vitaminokat szedi, ez nem csoda. A Vitaful vitaminjait garantáltan nem felejti el bevenni, hiszen olyanok, mint egy finom puha gumicukor. Próbálja ki a szívecske alakú, cseresznyeízű hajvitamint, a narancsízű női multivitamint, az ananászízű probiotikumot és az almaízű almaecetes gumivitamint is. Egy doboz 120 vitamint tartalmaz, ami 2 hónapra elegendő.

Ingyenes szállítás

Miután kiválasztotta a kedvenc vitaminját, már csak a fizetés maradt hátra. Ezt többféleképpen teheti meg:

 • Bankkártyás fizetés
 • Paypal
 • Utánvét

A termékeket futárszolgálat szállítja, a szállítási idő 7–10 nap. A szállítás minden esetben ingyenes.

30 napos visszafizetési garancia

Nem kell zsákbamacskát vásárolnia. A Vitaful 100% elégedettségi garanciát kínál. Ha valamilyen okból kifolyólag nem elégedett a Vitaful vitaminjával, 30 napon belül visszaküldheti a Webshippy Magyarország Kft. 2151 Fót, East Gate Business Park C/2. címre. Előtte értesítse e-mailben az ügyfélszolgálatot. Miután a csomag megérkezett, visszautalják önnek a termékek árát.

Vitaful ügyfélszolgálat

Bármilyen kérdéssel vagy problémával forduljon a Vitaful ügyfélszolgálatához. Telefonon hívja a +36-1-999-4628 számot, vagy írjon a hello@vitaful.hu e-mail-címre.

A Vitafult megtalálja a Facebookon és az Instagramon is.

Vásároljon kedvezményesen

Kövesse a Vitaful weboldalán az "Akciók" szekciót, ahol mindig megtalálja az aktuális kedvezményeket. Ha a Tiplinóval vásárol, automatikusan jutalomban részesül: vásárlásának akár 7,5%-át visszanyerheti a cashback által.

Vitaful kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akció táplálékkiegészítőkre -

31.12.2021

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Vitaful webáruházról

A Vitaful különleges, finom gyümölcsízű gumivitaminokat gyárt. Felejtse el a nehezen lenyelhető, nagy kapszulákat, és vigye be napi vitaminszükségletét vidám alakú, illatos és finom gumivitamin formájában. Minden termékük vegán, természetes anyagokból készült, glutén-, tej- és tartósítószer-mentes.

Vitaful más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Vitaful webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be