Urvapin

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Urvapin kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 5 % mindenből a webáruházból Urvapin

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

Az Urvapin webáruház stílusos elektronikus cigarettákat kínál a vásárlóknak, természetesen a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel...

A(z) Urvapin webáruházról

Az Urvapin.com webáruház az elektronikus cigaretták eladására specializálódott. Válasszon ön is a számos stílusos modell közül, és biztosan megtalálja a kedvenc darabját. Olyan márkák képviseltetik magukat a webáruházban, mint a Vaporesso, a Smok, a Tesla vagy a Joyetech. A cigaretták mellett természetesen különféle kiegészítőket és tartozékokat is vásárolhat az Urvapin.com webáruházban.

Urvapin.com - elektronikus cigaretták

Hagyjon fel ön is a klasszikus, nikotinos cigarettákkal, és próbálja ki az egészségesebb verziót, az elektronikus cigarettát. Válasszon a számos stílusos darab közül ízlésének megfelelően. A webáruház számára fontos a kiváló minőség, ezért 100% eredetiséget garantálnak. Emellett nagyon kedvező árakkal is büszkélkedhetnek, így pedig igazán megéri náluk vásárolni. Válassza ki ön is a kedvenc elektronikus cigarettáját, amely kiváló minőségű, nem olyan káros az egészségére, mint a klasszikus cigaretta, és nem utolsó sorban stílusos kiegészítőként is funkcionál.

Kiegészítők széles kínálata

A webáruházban nemcsak cigarettákat vásárolhat, hanem számos hasznos tartozékot és kiegészítőt is. Vásárolhat például cartridge-t, szilikonkört vagy tokot. Némely modellekhez tartalék elemet is választhat. Ha még kezdő az elektromos cigarettázásban, válogasson a hasznos és praktikus kezdőszettek közül.

urvapin

Fizetés és szállítás

A webáruház több fizetési módot is kínál: fizethet bankkártyával vagy PayPallel. A szállítási módok a következők:

 • Special Line - a szállítási idő 7–14 munkanap
 • DHL - a szállítási idő 3–5 munkanap
 • UPS - a szállítási idő 3–5 munkanap

A szállítási költség a csomag súlya alapján van kiszámolva, a pontos díj pedig fel van tüntetve a kosárban a fizetésnél. Az ingyenes szállításért válassza a Special Line szállítási módot.

Kapcsolat

Kérdése van? Kapcsolatba léphet az Urvapin.com ügyfélszolgálatával az info@urvapin.com e-mail-címen, vagy hívhatja Whats Appon a +86 13686436790 telefonszámot. Az ügyfélszolgálat 9:30–17:00 között elérhető (pekingi idő szerint).

Megtalálja őket a közösségi oldalakon is: Facebook, Twitter.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Urvapin webáruházról

Az Urvapin webáruház stílusos elektronikus cigarettákat kínál a vásárlóknak, természetesen a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel együtt. Kizárólag eredeti és egyedi darabok közül választhat az elképzeléseinek megfelelően. A webáruház kedvező árakat és bizonyos termékekhez ingyenes szállítást is kínál.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  5 %  összeget a vásárlásból a  a Urvapin webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.