Soothi

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Soothi kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 6 % mindenből a webáruházból Soothi

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

Személyre szabott, egyedi és minőségi noteszek, határidőnaplók, füzetek, írószerek és ajándéktárgyak a Soothi webáruházában. Kézzel készült, a...

A(z) Soothi webáruházról

A Soothi noteszei nem csupán egyszerű füzetek. A bőrborítású, mintával vagy különleges idézettel díszített naplók számos típusa megvásárolható itt. Határidőnapló, asztrológiai napló, alkotói és illusztrált jegyzetfüzet, csíkozott vagy sima oldalakkal rendelkező noteszek számos méret és színváltozatban. Amennyiben a széles kínálatban mégsem találja meg a tökéletes noteszt, az oldalon lehetőség van az egyedi minta, idézet, szín és könyvjelző kiválasztására, így füzete garantáltan személyre szabott lehet.

A füzetek mellett az oldalon akár személyre szabott tollak, íróeszközök és ajándéktárgyak között is válogathat. A termékek fenntartható körülmények között, helyi művészek által készültek és a gyártásnál használt anyagok esetében igyekeznek újrahasznosított vagy maradék anyagokkal dolgozni. A Soothi minden eladott füzet után ültet egy fát, így is csökkentve a márka ökológiai lábnyomát. Az online áruház termékeit a Tiplino kuponjainak köszönhetően most még kedvezőbb áron vásárolhatja meg!

Kép


Hogyan alkothat személyre szabott jegyzetfüzetet a Soothi webáruházában?

A Custom Journals menüpontra kattintva válassza ki az Önnek legjobban tetsző és leginkább megfelelő füzettípust. Ezután lehetősége van kiválasztani egy idézetet, ami a füzet borítóját díszíti majd, a szöveg betűtípusát, könyvjelzőt, a füzet színét és anyagát valamint felár ellenében hozzáillő golyóstollat is vásárolhat.

Fizetési módok és szállítás

A webáruház számos fizetési módot kínál:

 • online bankkártyás fizetés
 • PayPal, Apple Pay, Google Pay

A Soothi számos országba, köztük Magyarországra is szállítja termékeit. 200 USD összeget meghaladó vásárlás esetén a szállítás ingyenes és 5-28 munkanapot vesz igénybe, amelyhez hozzászámolódik a rendelés maximum 3 napig tartó feldolgozása. Alacsonyabb összegű rendelés esetén a szállítás költsége a vásárló által választott szállítási módtól és a célországtól függ, ezek az információk a rendelés leadásakor láthatók. Plusz felár esetében expressz szállításra is van lehetőség, ez 2-15 napot vesz igénybe és ára a célországtól függ. Fontos megjegyezni, hogy a webshopban és rendeléskor feltüntetett árak az esetleges vámköltségeket és helyi adókat nem tartalmazzák.

Kép


Reklamáció és a termékek visszaküldése

Az Amerikai Egyesült Államokon kívül eső országok esetében a termékek visszaküldésére vagy cseréjére nincs lehetőség.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merül fel a termékekkel, rendeléssel, fizetéssel vagy szállítással kapcsolatban, a Soothi webáruházának ügyfélszolgálatával a következő módokon léphet kapcsolatba:

 • e-mail: Info@Soothi.com
 • telefon: 404-702-5904
 • a webáruház felhasználói felülete

A Soothi közösségi média felületein még többet tudhat meg a webáruház kínálatáról és újdonságairól: Facebook, Instagram

A webshopban Lengyelországból is kedvezményesen vásárolhat a Tiplinoval.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata a Soothi webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Soothi webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Soothi webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Soothi weboldalán való rendelésekor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Soothi - egyedi noteszek

Személyre szabott, egyedi és minőségi noteszek, határidőnaplók, füzetek, írószerek és ajándéktárgyak a Soothi webáruházában. Kézzel készült, a fenntarthatóságot szem előtt tartó termékek, melyek kortól és foglalkozástól függően bárkinek remek ajándékul szolgálhatnak.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  6 %  összeget a vásárlásból a  a Soothi webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.