Shopexpert webáruházról

Több, mint 20 éve foglalkoznak a BOSCH márkával. A kínálatban BOSCH ipari elektromos kéziszerszámokat, tartozékokat és alkatrészeket is talál. Szaktanácsadást is biztosítanak a széles termékpaletta mellett. Legyen a Klubtaguk és élvezze a minőségi kiszolgálást, kedvezményes Klubtag árakkal várják.

Termékkínálat

Nagyszerű árakon vásárolhat elektromos és akkus szerszámokat, például fúrókalapácsokat, betoncsiszolókat, gyalukat és metszőollókat. A pontos mérés elengedhetetlen a barkácsolás közben, hiszen ha nem lesz egyenes, nem lesz stabil és esztétikailag sem a legszebb a görbe asztal. Az ilyen esetek elkerülésére méréstechnika menüpont alatt találhatnak digitális lejtésmérőket, szögmérőket, keresőműszereket és lézeres távolságmérőket is. Elengedhetetlen tartozékokat talál a fúráshoz, csavarozáshoz, vágáshoz és csiszoláshoz. Faipari gépekből sincs hiány, így akár esztergát is vehet, szalagfűrészt és még sok egyéb mást. Termékcsomagokkal is kedveskednek a vásárlóknak, hogy még kiválóbb árakon jussanak a kínálathoz.

Kép

Fizetési módok és szállítás

Több fizetési módszer közül választhat, mint készpénzes fizetés, banki átutalás és bankkártyás fizetés a BARION rendszerrel. Utánvét esetén Ön a futárnak fogja kifizetni a szállítási költséget és a termék vételárát.

ShopExpert Klubtagoknak: minden 9.990 Ft feletti rendelést díjmentesen szállítanak házhoz A GLS Futárszolgálattal. Minden 9.990 Ft alatti rendelésért pedig 1990 Ft-ért szállítják ki. 

Nem Klubtagoknak: minden 9.990 Ft feletti rendelést 490 Ft-ért szállítják és minden 9.990 Ft alatti rendelést pedig 1990 Ft-ért juttatják el Önhöz. 

Elállási jog és visszaküldés 

A terméket a következő esetekben küldheti vissza a webáruháznak:

- A termék nem felel meg a webáruházon talált leírásnak.

- Amennyiben megrendelt termék nem felel meg az ajánlatukban szereplő leírásoknak, akkor igényelheti a termék visszacserélését vagy az összeg visszatérítését. Az összeg visszatérítése, a termék visszaérkezésétől számítva maximum 14 napon belül történik meg.
A terméket az eredeti csomagolásában és megfelelően becsomagolva küldje vissza, amennyiben a csomag sérülten érkezik meg nem áll módjukban átvenni, vagy az okozott kár összegét levonják a visszatualadó összeg értékéből.

Kép

Ügyfélszolgálat

Kérdése volna a termékekkel kapcsolatban, esetleg a rendelésével? Nem tud dönteni? Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik készséggel segítenek Önnek választani és minden kérdésükre választ adni. 

 • Telefonszám: 0652 212 237
 • Email: info@shopexpert.com

ShowRoom címe:
Románia, Nagyvárad, 410223
Calea Aradului, Nr.99
(a Nagyváradi reptérrel szemben)

Kedvezményes kuponok felhasználása a Shopexpert webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Shopexpert webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Shopexpert webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be a Shopexpert webáruházában való rendeléskor a kupon számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Shopexpert webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be