Purelash

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Purelash kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 15 % mindenből a webáruházból Purelash

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

Ön is úgy gondolja, hogy szempillái nem elég dúsak és hosszúak? Nem csupán a bonyolult szépészeti beavatkozások nyújtanak erre megoldást....

A(z) Purelash webáruházról

A természetesen hosszú, dús szempilla minden nő álma. Ez azonban nem mindnekinek adatott meg. Van rá azonban megoldás, és nem kell feltétlenül a bonyolult szépészeti beavatkozásokra gondolnia. Bizonyára ön is a természetes megoldásokat részesíti előnyben. Próbálja ki a Pure Lash szempillanövesztő szérumot, amely természetes alapanyagokból készült és nem tesztelték állatokon.

Pure Lash szempillanövesztő szérum

A Pure Lash szempillanövesztő szérum természetes alapanyagokból, mungóbabcsírából és vörösherekivonatból készült, ezzel járul hozzá a szempillák növesztéséhez. Kézzel készült termék, teljesen természetes és bőrbarát, így érzékeny bőrűek is használhatják. Emellett olajmentes, antiallergén és teljesen vegán termék, hiszen nem tesztelték állatokon. Szempilláit hosszabbá és dúsabbá varázsolja már egy tubusnyi mennyiség is, amennyiben napi kétszer alkalmazza négy héten át.

purelash

Otthoni pillaápolás

A szempillanövesztő szérumon kívül más termékeket is vásárolhat a webáruházban akár otthoni, akár professzionális használatra. Próbálja ki például a különleges szempillasampont, amely egyben sminklemosóként is funkcionál. Választhat zöld tea illatú vagy illatmentes verziót. Vásárolhat kiegészítőket is az otthoni pillaápoláshoz, például kozmetikai szivacsot, pumpás habosítót, spirálkefét vagy szempillatisztító ecsetet. Válogathat a kedvezményes csomagok közül is.

Fizetés és szállítás

A webáruház a következő fizetési módokat kínálja:

 • bankkártyás fizetés
 • banki utalás
 • utánvétes fizetés - díja 490 ft
 • készpénzes fizetés személyes átvételkor

A szállítási módok a következők:

 • GLS futárszolgálat - kiszállítás a csomag feladása utáni másnapon, a szállítási költség 6989 Ft alatt 1690 Ft, 6990 – 11 999 Ft között 1090 Ft, ezen összeg felett pedig ingyenes
 • Foxpost csomagautomata - a szállítási költség 3989 Ft alatt 899 Ft, 3990 – 7989 Ft között 599 Ft, ezen összeg felett pedig ingyenes
 • Csomagküldő - a szállítási költség 6989 Ft alatt 690 Ft, 6990 – 11 999 Ft között 390 Ft, ezen összeg felett pedig ingyenes

Kapcsolat

Kérdés esetén forduljon a Pure Lash ügyfélszolgálatához. Eléri őket a +36203256621 telefonszámon, vagy az info@purelash.hu e-mail-címen. ĺrhat nekik a kapcsolati kérdőíven keresztül vagy az élő chaten is.

Megtalálja őket a közösségi médiában is: FacebookInstagram.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Purelash webáruházról

Ön is úgy gondolja, hogy szempillái nem elég dúsak és hosszúak? Nem csupán a bonyolult szépészeti beavatkozások nyújtanak erre megoldást. Próbálja ki a Pure Lash természetes eredetű szempillanövesztő szérumot, és élevezze a gyönyörű, hosszú szempilláit. A terméket nem tesztelik állatokon.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 15 %
Szempilla sampon 13,5 %
Szempilla hosszabbító 15 %
Kiegészítők 6 %
Professzionális szempillaápolási csomagok 10,5 %
Primer 11 %
Szempillaápolási csomagok otthoni használatra 12 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 15 %  összeget a vásárlásból a  a Purelash webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.