PeggyBuy

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

PeggyBuy kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 6 % mindenből a webáruházból PeggyBuy

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Szívesen alkotna valami szépet? A Peggybuy webáruházában gyémántfestéshez, varráshoz és számos kreatív, alkotói tevékenységhez vásárolhat...

A Peggybuy webáruházról

Érdekli a kézműveskedés? A Peggybuy.com webáruháza gyémántfestéshez és varráshoz szükséges eszközöket, sablonokat kínál. A gyémántfestés olyan alkotási technika, amely során a készen megvásárolható sablonra apró, csillogó gyémántszerű köveket ragasztanak fel egy speciális tollal. A különböző színű kövek összhatása szebbnél-szebb képeket eredményez, amelyek a lakás díszei lehetnek. A Peggybuy webáruházában több ezer sablon közül választhat mindenféle témában, méretben és nehézségi fokban, hiszen az alkotás ezen módja mind a felnőttek, mind a gyermekek körében népszerű és remek kikapcsolódási forma lehet.

A gyémántfestéshez szükséges kellékek és alapanyagok mellett a webáruházban számos egyéb különlegesség található, mint például varrásminták, számfestők, különböző alakú puzzle-k és otthon elkészíthető, összerakható, kidíszíthető ajándéktárgyak, például lámpák, könyvjelzők, medálok. Engedje szabadon a kreativitását és alkosson a Peggybuy termékeivel, amelyeket a Tiplinónak köszönhetően most még kedvezőbb áron vásárolhat meg!

Kép


Fizetési és szállítási módok

A webáruházban a következő módokon fizethet:

  • PayPal (Visa, Mastercard, American Express, Discover)

A Peggybuy webáruháza Magyarországra is szállítja termékeit. 60 USD összeget meghaladó vásárlás esetén a szállítás ingyenes. Ennél alacsonyabb összegű rendelés esetén a szállítás díja 5,99 USD. A szállítás átlagos időtartama 15-30 munkanap, a webáruház lehetőséget kínál a csomag nyomon követésére.

Reklamáció és a termékek visszaküldése

Amennyiben nem elégedett a Peggybuy webshopjából rendelt termékekkel, a csomag átvételétől számított 14 napban visszaküldheti azt és az áruház pénzvisszafizetést vagy cserelehetőséget biztosít. A visszaküldés költségei a vásárlót terhelik.

Kép


Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merülne fel a rendeléssel, termékekkel, fizetéssel vagy visszaküldéssel kapcsolatban, a Peggybuy webshopjának ügyfélszolgálatával a következő módokon veheti fel a kapcsolatot:

A Peggybuy közösségi média felületeit követve még többet tudhat meg az online áruház termékeiről és újdonságairól: Instagram, Facebook

A Peggybuy webshopjában Szlovákiából és Csehországból is kedvezményesen vásárolhat a Tiplinóval.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata a Peggybuy webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Peggybuy webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Peggybuy webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be a Peggybuy weboldalán való rendeléskor a Coupon code mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Peggybuy.com - kézműves kellékek

Szívesen alkotna valami szépet? A Peggybuy webáruházában gyémántfestéshez, varráshoz és számos kreatív, alkotói tevékenységhez vásárolhat sablonokat, kellékeket. Ecsetek, színek, varrásminták, gyémántfestő-sablonok, számfestők gazdag választéka.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  6 %  összeget a vásárlásból a  a PeggyBuy webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.