Orawebaruhaz

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Orawebaruhaz kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 1,75 % mindenből a webáruházból Orawebaruhaz

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Minőségi karórák nőknek, férfiaknak, gyermekeknek, sportórák, faliórák, zsebórák, asztali órák és számos egyéb óratípus az ÓraWebáruház-ban. A...

Az ÓraWebáruház.hu webshopjáról

Az ÓraWebáruház igyekszik a vásárlók minden órákkal kapcsolatos igényét kielégíteni! Legyen szó karórákról, sportórákról, faliórákról, a webáruházban minden kategóriában széles választék várja. A női, férfi és gyermekórák mellett kiegészítők, ékszerek, kiegészítők és ajándékdobozok között is válogathat, mindezt kedvezményes áron. A webáruház akár a termékek szavatosságának lejárta után is segít beszerezni a tőlük vásárolt órák alkatrészeit, így biztosítva a lehető legkellemesebb vásárlási élményt. A magyar nyelvű webshopban való vásárlás nem regisztrációhoz kötött, azonban a regisztrált felhasználók elsőként értesülhetnek a kedvezményekről és akciókról.

Kép

Órák és óraalkatrészek az ÓraWebáruház webshopjában

A webshopban a minden alkalomra és stílushoz passzoló karórák mellett zsebórák, faliórák, asztali órák, vagy akár kakukkos órák és stopperek is megvásárolhatók. Olyan ismert márkák modelljei érhetők itt el, mint a Casio, Orient vagy a Q&Q, emellett pedig óraszíjak és egyéb óraalkatrészek széles választéka is megtalálható a honlapon.

Fizetési módok

Az ÓraWebáruház oldalán vásárolt termékeket készpénzzel, a futárnak lehet kifizetni, valamint személyes átvétel esetén a 1076 Budapest, Verseny utca 18. címen készpénzzel vagy bankkártyával. 

Szállítás

A webshop termékeinek futárszolgálattal történő házhozszállítási díja Magyarország területén bruttó 1250 Ft és 1500 Ft között mozog. A személyes átvétel a 1076 Budapest, Verseny utca 18. címen ingyenes. A rendelés minimális összege 500 Ft.

Kép

Ügyfélszolgálat

Az ÓraWebáruház ügyfélszolgálatával a következő címeken veheti fel a kapcsolatot:

 • e-mail: info@orawebaruhaz.hu
 • telefon: 06/20 8217-180

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása az ÓraWebáruház.hu weboldalán

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Órawebáruház.hu és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az ÓraWebáruház weboldalán?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az ÓraWebáruház weboldalán való rendelésekor a „Kuponkód” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Beváltás gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

ÓraWebáruház.hu - minőségi órák

Minőségi karórák nőknek, férfiaknak, gyermekeknek, sportórák, faliórák, zsebórák, asztali órák és számos egyéb óratípus az ÓraWebáruház-ban. A webshopban emellett kiegészítők, ékszerek és óraalkatrészek széles választéka is megtalálható, a Tiplinóval most még kedvezőbb áron!

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,75 %  összeget a vásárlásból a  a Orawebaruhaz webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.