Az Olajshop webáruházról

Az OlajShop az egyik legrégebbi kenőanyag webáruház Magyarországon! Több, mint 16 éve folyamatosan szolgálja ki a vásárlókat. Az itt dolgozók nagy része régóta foglalkozik kenőanyagok és autóalkatrészek értékesítésével. Ahogy a mottójuk is mondja: "Olajat az OlajShoptól!"

Kép

Kínálat

Jelenleg, több mint 50 kenőanyag, több, mint 10 szűrő és több, mint 15 akkumulátor márka termékeit kínálják. Mindezek mellett rengeteg egyéb olajcserével kapcsolatos kiegészítő és autóápolási termékek is elérhetőek a kínálatukban. Budapest XV.-ik kerületében, Debrecenben, Szegeden, Vácon és Veszprémben találja meg üzleteiket és átvételi pontjaikat. 

Nagy gondot fordítanak a minőségre, ezért garantálni tudják, hogy az OlajShop által forgalmazott termékeket Magyarországi gyártóktól vagy hivatalos forgalmazóktól szerzik be. Profiljuk alapján motorolajok és kenőanyagok forgalmazása a cél, de igazából egy helyen be lehet szerezni mindent, ami olajcseréhez, vagy az autó és a motorkerékpár ápolásához szükséges. Kínálatuk részét képezik a speciális ipari kenőanyagok, olajcserével kapcsolatos szűrők, szerszámok, kiegészítők, autóápolási termékek és minden olyan termék, ami az autója, motorkerékpárja, motorcsónakja vagy akár kerékpárjának napi karbantartásával és ápolásával egybeköthető.

Kép

Ha nem is ért hozzá, ne csüggedjen, több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező alkalmazottak segítenek Önnek kiválasztani a járművének legmegfelelőbb kenőanyagot.

Fizetési lehetőségek

Az OlajShopnál az alábbi fizetési lehetőségek adottak: 

 • Készpénzes fizetés 
 • Bankkártyás fizetés
 • Előre utalással

Személyes átvétel esetén csak készpénzes fizetésre van lehetősége! Bankkártyás fizetést csak a budapesti szaküzletben tud alkalmazni. 

Szállítás

Személyesen is át tudja venni a megrendelt termékeket Budapesten, Debrecenben, Szegeden és Vácon. A csomagot személyes átvétel esetén telephelyre érkezésétől számított 5 munkanapon belül veheti át a nyitvatartási időben. Ha esetleg mégis úgy dönt nem személyesen veszi át a megrendelt terméket, illetve termékeit, akkor is időben Önnél lesz. Akár más másnap házhoz szállíthatja a futár, amennyiben a rendelését délelőtt adta le. 

Szállítást a Sprinter Futárszolgálattal és Fáma Futárszolgálattal oldják meg - a szállítási költség kg-tól függ. Személyes átvételnél nincs szállítási költség.

Ügyfélszolgálat

Kifelejtett valamit a rendeléséből vagy kérdése adódna egy-egy termék kapcsán, ne habozzon felkeresni a központi ügyfélszolgálatot vagy az üzletben dolgozó alkalmazottakat is el tudjá érni a +36-30/7589933 telefonszámon és az info@olajshop.hu e-mail címen. 

Ingyenes szolgáltatások

A Szegedi és Debreceni OlajShop telephelyeiken számos ingyenes szolgáltatást biztosítanak Önnek, mint például: 

 • fagyálló mérés és bevizsgálás
 • ablaktörlő lapát csere (ha náluk vásárolta)
 • izzó csere (amennyiben bontás nélkül megoldható)
 • rendszámtábla csere

A Szegedi Olajshopban az olajcserét is elvégzik Ön helyett kedvezőbb áron, ha náluk vásárolt!

Kedvezményes kuponok felhasználása az Olajshop webáruházban

A Tiplino.hu weboldalon található kuponok segítségével kedvezményes árakon juthat hozzá az Olajshop webáruház és számos online üzlet termékeihez. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül. 

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait? 

1. Kattintson a "Kedvezmény megszerzése" gombra az adott kuponon. 

A gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat. 

2. A kuponkódot másolja be az Olajshop webáruházában való rendeléskor.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngéssze át a Tiplino.hu weboldalat, tudjon meg többet a kuponokról és a cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse fel ügyfélszolgálatunkat

Vásároljon a Tiplinón keresztül, regisztráljon és szerezze vissza a kifizetett összeg egy részét! 

Hogy műkődik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Olajshop.hu

Az Olajshop minőségi kenőanyagokat, motorolajokat és egyéb jármű ápolási termékeket kínál. Talál személyautó-, haszongépjármű és motorkerékpár motorolajokat, ipari kenőanyagokat, váltó és hajtóműolajokat, szűrőket, akkumulátorokat és autóápolási termékeket is kedvező árakon. Magyarországi és hivatalos forgalmazóktól származó magas minőségű termékek. 

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Olajshop webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be