Manclothes

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Manclothes kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 4,5 % mindenből a webáruházból Manclothes

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Stílusos ruhák minden férfi számára. A Manclothes webáruházban minden alkalomra - akár ünnepségre, buliba vagy mindennapi...

A(z) Manclothes webáruházról

Uraim, stílusos ruhadarabokat keresnek, amelyek úgy állnak, mintha magukra öntötték volna? Ne keressenek tovább. A Manclothes webáruház fő kínálatát a férfiruhák alkotják - itt mindent megtalál, amire egy férfinak szüksége lehet. A ruhák kiválasztása sosem volt egyszerűbb, rendeljen kényelmesen otthonról. A Manclothes.hu felöltözteti önt tetőtől talpig minden alkalomra.

Manclothes - férfidivat minden alkalomra

Esküvőre, születésnapi buliba készül, vagy a mindennapokra szeretne ruhát vásárolni? A Manclothes webáruház férfiaknak való ruházat széles választékát kínálja. Válogasson a klasszikus pólók, pulcsik és ingek közül, amelyek remekül kiegészítik a farmert, elegáns nadrágot vagy melegítőt. Vásárolhat kardigánt, dzsekit és kabátot is. Ünnepi alkalmakra jól jön majd az elegáns zakó és mellény. A termékek skálájából természetesen nem hiányozhatnak a cipők és kiegészítők sem. Sőt, külön kategóriában női ruhákat is talál a webshopban.

manclothes


Rendelés a Manclothes webshopból

A rendelés a webshopból igazán egyszerű. Böngésszen kategóriák szerint, majd válassza ki a kedvenc darabját. A megfelelő méretet helyezze a kosárba, és válasszon fizetési, majd szállítási módot. A webáruházban fizethet banki utalással és készpénzzel a termék átvételekor. Az utánvét díja 500 Ft. A szállítási módok a következők:

 • DPD futárszolgálat: szállítási díj 1950 Ft.
 • Magyar Posta: szállítási díj 2000 Ft.
 • Csomagküldő: szállítási díj 1300 Ft.

36 000 Ft feletti rendeléshez ingyenes szállítás jár, a rendeléseket rendszerint 2 munkanapon belül szállítják.

Reklamáció és csere

Megesik, hogy valamilyen okból kifolyólag nem megfelelő a termék vagy a mérete. Ebben az esetben lehetőség van ingyenes visszaküldésre vagy cserére. Lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, és közölje visszaküldési szándékát a termék átvételétől számított 14 napon belül. Csatolja a termékhez a számla másolatát, a kitöltött reklamációs űrlapot, valamint a bankszámlaszámát, illetve a cserélni kívánt méretet vagy terméket. Gondosan becsomagolva küldje a következő címre: GSshop solution s.r.o., Pražská 1, 678 01 Blansko, Cseh Köztársaság.

Kapcsolat

A Manclothes ügyfélszolgálatával kapcsolatba léphet hétfőtől péntekig 8:00–16:00 között. Telefonon hívja a +420 721 263 422 számot, vagy írjon az info@manstyle.cz e-mail-címre.

Kedvezményes vásárlás a Tiplinóval

Szeretne pénzt spórolni a vásárlásával? Rendeljen a webáruházból a Tiplinón keresztül, és az elköltött összeg 4,5%-át visszaszerezheti a cashbacknek köszönhetően.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Manclothes webáruházról

Stílusos ruhák minden férfi számára. A Manclothes webáruházban minden alkalomra - akár ünnepségre, buliba vagy mindennapi viseletre - talál megfelelő és stílusos ruhadarabokat. A választék igazán széles, hiszen több, mint 6000 darabból válogathat. Kabátok, kardigánok, pólók, ingek vagy nadrágok, nézzen körül, és válassza ki a kedvencét.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  4,5 %  összeget a vásárlásból a  a Manclothes webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.