Kreativhaz

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Kreativhaz kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2 % mindenből a webáruházból Kreativhaz

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Ön is igazi művészlélek, aki szabadidejében szívesen fest, rajzol vagy más módon alkot? A Kreativhaz.hu...

A(z) Kreativhaz webáruházról

A Kreativhaz.hu, vagy más néven Artmie Magyarország egyik legnagyobb kreatív kellékeket árusító webáruháza. A csaknem 15 éves működése alatt számos művészt látott el kreatív kellékekkel és kiegészítőkkel. A webshop hamarosan terjeszkedett Európa más országaiba is, és megalakult a CreativLab kreatív stúdió is. A művészet az igazi szívügyük, ezt jelzi az Artmie név is, amely az art (művészet) és a francia amie (szeretet) szavakból tevődik össze.

Kreatív kellékek széles kínálata

A Kreativkellekek.hu webáruházban minden művész megtalálja a megfelelő kelléket és kiegészítőt. Festeni, vagy inkább rajzolni szeret jobban? Esetleg más kreatív hobbija van? A webáruházban festővásznak, állványok, ecsetek, akril- és olajfestékek, rajzpapírok, temperák, ceruzák és még rengeteg más hasznos segédeszköz található. Választhat kellékeket modellezéshez, decoupage technikához, kötéshez és horgoláshoz is. Ha ajándékba szeretne vásárolni kreatív kelléket, a webáruházban több mint 400 ötletet talál.

Kreativhaz.hu blog

Ha egy kis inspirációra van szüksége, ne hagyja ki a Kreativhaz.hu blogját, ahol számos érdekes cikket talál a kreatív világból. Megtudhatja például, hogyan válasszon akrilfestéket, melyik festővászon a legjobb vagy hogyan válassza ki az ideális festőállványt.

kreativhaz

Fizetés és szállítás

A webáruház a következő fizetési módokat fogadja el:

 • banki utalás
 • utánvétes fizetés
 • PayPal

A csomagokat futárszolgálat szállítja, a szállítás csupán 1–2 munkanapot vesz igénybe. A szállítás díja 1390 Ft, amennyiben azonban utánvéttel fizet, 1880 Ft. 14 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

A Kreativhaz.hu ügyfélszolgálata

A Kreativhaz.hu ügyfélszolgálata a vásárlók rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8:00–15:30 között a 06 1 9010 230 telefonszámon. ĺrhat e-mailt is az info@kreativhaz.hu e-mail-címre, használhatja a kapcsolati űrlapot, vagy lépjen kapcsolatba velük az élő chat segítségével.

Kövesse a Kreativhaz.hu Facebook és Instagram oldalát is.

Visszaküldés

Reklamáció, az áru visszaküldése vagy cseréje 30 napon belül lehetséges. Lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal telefonon vagy a reklamacio@kreativhaz.hu e-mail-címen. A terméket a kitöltött visszaküldési űrlappal együtt küldje el.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Kreativhaz webáruházról

Ön is igazi művészlélek, aki szabadidejében szívesen fest, rajzol vagy más módon alkot? A Kreativhaz.hu webáruház pont önnek való. Művészkellékek és kiegészítők széles választéka várja, amelyben minden profi és amatőr művész megtalálja azt, amit keres. 

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2 %  összeget a vásárlásból a  a Kreativhaz webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.