Artmie

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A(z) Artmie webáruházról

Az Artmie Magyarország egyik legnagyobb kreatív kellékeket árusító webáruháza. A csaknem 15 éves működése alatt számos művészt látott el kreatív kellékekkel és kiegészítőkkel. A webshop hamarosan terjeszkedett Európa más országaiba is, és megalakult a CreativLab kreatív stúdió is. A művészet az igazi szívügyük, ezt jelzi az Artmie név is, amely az art (művészet) és a francia amie (szeretet) szavakból tevődik össze.

Kreatív kellékek széles kínálata

Az Artmie webáruházban minden művész megtalálja a megfelelő kelléket és kiegészítőt. Festeni, vagy inkább rajzolni szeret jobban? Esetleg más kreatív hobbija van? A webáruházban festővásznak, állványok, ecsetek, akril- és olajfestékek, rajzpapírok, temperák, ceruzák és még rengeteg más hasznos segédeszköz található. Választhat kellékeket modellezéshez, decoupage technikához, kötéshez és horgoláshoz is. Ha ajándékba szeretne vásárolni kreatív kelléket, a webáruházban több mint 400 ötletet talál.

Artmie blog

Ha egy kis inspirációra van szüksége, ne hagyja ki az Artmie blogját, ahol számos érdekes cikket talál a kreatív világból. Megtudhatja például, hogyan válasszon akrilfestéket, melyik festővászon a legjobb vagy hogyan válassza ki az ideális festőállványt.

kreativhaz

Fizetés és szállítás

A webáruház a következő fizetési módokat fogadja el:

 • banki utalás
 • utánvétes fizetés
 • PayPal

A csomagokat futárszolgálat szállítja, a szállítás csupán 1–2 munkanapot vesz igénybe. A szállítás díja 1390 Ft, amennyiben azonban utánvéttel fizet, 1880 Ft. 14 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Az Artmie ügyfélszolgálata

Az Artmie ügyfélszolgálata a vásárlók rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8:00–15:30 között a 06 1 9010 230 telefonszámon. ĺrhat e-mailt is az info@artmie.hu e-mail-címre, használhatja a kapcsolati űrlapot, vagy lépjen kapcsolatba velük az élő chat segítségével.

Kövesse az Artmie Facebook és Instagram oldalát is.

Visszaküldés

Reklamáció, az áru visszaküldése vagy cseréje 30 napon belül lehetséges. Lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal telefonon vagy a info@artmie.hu e-mail-címen. A terméket a kitöltött visszaküldési űrlappal együtt küldje el.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Artmie webáruházról

Ön is igazi művészlélek, aki szabadidejében szívesen fest, rajzol vagy más módon alkot? Az Artmie webáruház pont önnek való. Művészkellékek és kiegészítők széles választéka várja, amelyben minden profi és amatőr művész megtalálja azt, amit keres. 

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Artmie más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2 %  összeget a vásárlásból a Artmie webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be